Şimdi Ara

Ko Xtrap Trojenli oyuna girmeyin!! XtrapVa.dll dosyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende tarattım işte açık bir şonuç.

     Ko Xtrap Trojenli oyuna girmeyin!! XtrapVa.dll dosyası


    Reklamlardan görmeyenler için link

    http://img87.imageshack.us/my.php?image=asdasdch7.jpg
  • bilgisayardan Anlayanınız Var ise Dosyanın İçini Temizleyip Temiz olarak Kullanmaya Devam edebilirsiniz
  • oyuna girmiyorum düzelinceye kadar boşalsın serverlar girmeyin...
  • bir süre girmemek en güvenlisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 7 Aralık 2007; 20:43:16 >
  • neden girmeyelim.bu hep vardı.olacakta.zaten bütün bilgilerimiz adamların elindetrojan olsa nolur.biz girmeyelimde pre.sizler girsin onumu istiyosunpre alın kardeşim napalım.zavkiniz için paraya kıyacaksınız.yoksa oynamayın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrYzC

    neden girmeyelim.bu hep vardı.olacakta.zaten bütün bilgilerimiz adamların elindetrojan olsa nolur.biz girmeyelimde pre.sizler girsin onumu istiyosunpre alın kardeşim napalım.zavkiniz için paraya kıyacaksınız.yoksa oynamayın



    Konuyu saptırmayalım... Sen oyuna para yatrıyorsunda iyi bişeymi yapıyorsun ben kendim oyuna para veriyorum vermeyenlerde var oyun free2play lütfen saygılı olalım..

    Konumuz topicdede belirtildiği üzre xtrap ve bununla birlikte gelen trojen backdoor dur.. Oyuna isteyen girebilir sınırlama koyan yok keyfinize kalmış özgürsünüz




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrYzC

    neden girmeyelim.bu hep vardı.olacakta.zaten bütün bilgilerimiz adamların elindetrojan olsa nolur.biz girmeyelimde pre.sizler girsin onumu istiyosunpre alın kardeşim napalım.zavkiniz için paraya kıyacaksınız.yoksa oynamayın


    Saf Saf konuşma ! Hayat knight den ibaret deil.. 1 kez trojenhorse yersen. pc ile yaptıgın her işlemin sifreleri ve gizli bilgiler orta malı olur... Buna banka işlemleri dahildir... Tabi Çoluk çocuk ne anlıycak bundan varsa yoksa oyun.... Zaten lafım sizin gibi boş beleş adamlara değildi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dungeonking -- 7 Aralık 2007; 20:42:20 >




  • beyler üst konu yapın bunu beramusda 75 asasım hack yedim. charı yeni aldım hack yedim charın bütün bilgilerini değiştirip charı elimden aldılar. bu dosyada trojen var. roguetarantula hack yedi.
  • benim accde değerli bir tek +6 smite var onuda riske etmek istemem bendeki virüs pro.suda buldu ama girdim oyuna
  • quote:

    Orjinalden alıntı: R.Sambora

    arkadaşlar ne yapalım oyunda start geliyo
    xtrap downloadını yapıyo avg de acık artık trojanda göstermiyo download dolunca
    girmiyo oyuna

    bndede avg war we aynısı bndede oluoyor
  • :D canım sıkıldı yaw.. valla ko dan adam gibi bir açıklama gelene kadar paso video izliom... ha bu arada 58 lvl int priest pk sı izlemek isteyen imzamdaki 2. linkden izleyebilir:D fena bişi oldu yorum bekliyorum

    -:) çogunuz bu msj a kızcak ama napim sıkıntı işte.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KeriaN

    bir süre girmemek en güvenlisi


    N'oldu nan samet! cidden bişi var mı bu işte??




  • kasper in virüs olarak algıladıgı şeyi silsende xtrap onu geri getiriyor bence oyunun bi dosyası bişe olmaz
  • K2'nin açıklamasından sonraki durum nedir acaba? Trojan var diyorsun ama Nod32 bulamadı, internet cafede görmüşün. Aklımın almadığı birşey var, nasıl Xtrap dosyasında Trojen oluyor anlayamadım. Oyuna girmek istiyorum ama senin bu konundan sonra Launcher'e bile tıklamadım gerçekten. Acaba $uan için girmek güvenli mi güvensiz mi ? Bu sorunun cevabını gerçekten çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dj_star

    beyler üst konu yapın bunu beramusda 75 asasım hack yedim. charı yeni aldım hack yedim charın bütün bilgilerini değiştirip charı elimden aldılar. bu dosyada trojen var. roguetarantula hack yedi.



    bizimki ne durumda hiç haber yok oyuna da girmiyorum bekliyoz bakalım geçmiş olsun kardeş k2 bunun hesabını vercektir inşallah
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrYzC

    neden girmeyelim.bu hep vardı.olacakta.zaten bütün bilgilerimiz adamların elindetrojan olsa nolur.biz girmeyelimde pre.sizler girsin onumu istiyosunpre alın kardeşim napalım.zavkiniz için paraya kıyacaksınız.yoksa oynamayın


    Kardeş K2 Network ile Xtrap'ı karıştırıyorsun. Yapılan açıklamada arşatırdık virüs var deniyor. Ve Xtrap bir güvenlik şirketi olarak bütün hepimizin güvenini sarstığı için başka güvenlik şirketleri ile anlaşacağız denmiş. Xtrap'ı son görüşümüz olabilir. Eskiden Hack Shield vardı ulan ne günlerdi be.




  • bnde sorun cıkmadı yaw
  • Daha önce de bu sorun yaşandı. Resmi forumlara taşındı vs vs.. Aynı açıklama yapıldı K2'den ve yeni bir patch ile sorun giderildi. O zaman da Anti-Vir'ler patch'de win32proagent bulunduğunu raporluyordu, velhasıl kelam bunun üzerine de forumlarda çok yaygara koptu ama kimse bu sebepten hacklenmedi. Kaldı ki o patch yürürlükteyken ben KAV'ı kapatıp giriyordum oyuna.

    K2'nin yaptığı açıklamada - önceki iletilerde verilenden bahsediyorum - bu dosyanın Anti-Vir'ler tarafından yanlış değerlendirildiğini ve virüs olarak algılandığını; bu Anti-Vir şirketleri ile görüşeceklerini ve bu dosyanın virüs veri tabanından çıkarılmasını isteyeceklerini söylüyor. "Rest assured that the files that are distributed by K2 Network do not contain viruses or other harmful files." "K2 Network tarafından dağıtılan dosyalarda virüs ya da zarar verici dosyaların bulunmadığını garanti ediyoruz." anlamına gelen bir cümle.


    Ve hacklenenler ile ilgili kişisel izlenimim;

    1. Oyunu internet cafe'den oynayanlar,
    2. Hesap paylaşımı yapanlar,
    3. Hesap satın alanlar,
    4. Premium veya cash alımları ile ilgili başkalarının hesabına girmesine müsade edenler.

    Akıl ve mantık sahibi herkes 'oyun yapımcıları tarafından hacklenmek' tezinin saçmalığını algılayabilir.

    Akıl ve mantık sahibi herkes Xtrap dosyasına virüs yerleştirebilecek kapasitede bir programcının; virüsün yayılmasını - keylogger -, veri toplamasını, o verileri tek tek incelemeyi içeren uzun süreç yerine, bizzat bilgisayarlara keylogger atmak yolu ile istediği bilgilere erişebileceğini tahminleyebilir. Oyun bazında bir 'hack'ten bahsediyorsak eğer, bu yetilere sahip bir programcı zamanını aldığı bilgilerin yararlılığını kontrol etmek için hesaplara girip çıkmaya harcamaz; veritabanına girer, cirit atar.

    Öneri:

    1. Asla şifrenizi elinizle yazmayın. Ne zaman nereden keylogger yiyeceğinizi bilemezsiniz. Samimi bir arkadaşınız bile size keylogger içeren dosya iletebilir. Bilerek ya da bilmeyerek.

    2. K2Network asla mail yolu ile hesap bilgisi sormaz. 'Fake' maillere aldanıp hesap bilgilerinizi yazmayın.

    3. Hesap alacaksanız, tüm bilgileri ile güvenilir birinden alın ve bilgileri ivedilikle değiştirin. Özellikle altını çizerek söylüyorum; oyun içinde isim yapmış şahısların güvenilirlikleri konusunda kesin kanıya varamazsınız. Örnek; Server ve Char. ismi vermiyorum, 80 lvl 2m np Full itemlı (+3 uniqler dahil) hesap 4k+ YTL gibi bir fiyattan satılır; satan şahıs kısa süre içinde "Hesabım hacklendi, eski premium alım bilgileri bunlardır." benzeri bir şikayet raporu ile hesabı geri alır. Çok bilinen ve uygulanan bir yöntemdir.

    http://www.knightonlineworld.com/end_user_agreement.php Madde 6: ... Oyun dışında Knight Cash ve Oyun item'larınin ticaretine izin verilmemektedir. ... Bu da demek oluyor ki; zaten sizler hesap alıp satarken sözleşmeye aykırı davranmış oluyorsunuz. [Tüm maddeleri okumadım, sadece 'satmak' kelimesini aratarak bu cümleye ulaştım. Item ve Cash için geçerli olan, hesaplar için de geçerlidir mantığından hareketle yazıyorum.] Ve K2Network'ün hesap bilgilerini doğrulayan kişiye hesabı teslim etmesini şirketin açığı olarak değerlendiremezsiniz.

    4. Eğer kredi kartınız yoksa, premium ve/veya cash dışarıdan almak zorundaysanız kesinlikle çok dikkat edin. Rasgele bir yerden ucuz diye premium almayın. Bildiğiniz ve güvendiğiniz cafeler ve/veya şahıslar aracılığı ile alın.

    5. Hesap paylaşımı yapmayın. :) Bunu kimse dikkate almayacak eminim, uyarmak benden. :) Hesabı paylaştığınız arkadaşınızla aranızda güven sorunu olmayabilir, her ikiniz/üçünüz...... de hesap konusunda aklından en ufak bir kötü düşünce geçirmiyor olabilir; ama içinizden birinin ihmalkarlığı hesabın hacklenmesine sebep olabilir.


    Uzun oldu ama genel olarak 'hack ve yamada virüs var' tezlerine toptan bir cevap vermiş oldum.




  • İnternete bağlanan programlarda bazen böyle şeyler olur. Mesela ad-aware diye bi yine bir antivirüs programı diğer antivirüs programları tarafından 2 dosyası trojan vs olarak görülüp siliniyordu. Sonuçta program update yapamıyordu. Hatta silinen dosyanın adı "bu bir virüs değildir" in ingilizce yazılmış haliydi. Antivirüs programları değişik yoldan ya da izin almadan mı bilmiyorum bu tür yoldan internete bağlanan programları yanlış algılayabiliyor. Zaten her anti virüs programı da virüs olarak saymaz bunu.
  • Zaten adamların databaseinde bizim id ve şifrelerimiz var neden hacklemek istesınlerki ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.