Şimdi Ara

Kobo Aura vs Kindle Paperwhite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-kitap okuyucu almaya karar verdim arkadaşlar. Bu iki okuyucunun son modellerine bakıyorum. İki açıdan farkı merak ediyorum.

    1. Genel performans farkı nasıl, hangisinin performansı daha iyi?
    2. Paperwhite'ın ekran çözünürlüğü 300dpi Aura'nınki 212dpi. Ne kadar fark olur?

    Ayrıca başka bir konu da ePub desteği. İdefix, Google Play gibi yerlerden aldığım DRM'li ePubları Kindle'a yükleyebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yanıt yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Performansı neredeyse aynı hissedebileceğiniz bir fark yok.



    212-300 ppi arasında ki farkı da çok rahat anlayamazsınız ama iyisi olsun istersiniz büyük ihtimalle.



    DRM korumalı epubları deDRM ya da muadil başka programla kaldırdıktan sonra kindle'ın okuyabileceği .mobi .azw3 gibi formatlara tabii ki dönüştürebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PiRGoN_RoG kullanıcısına yanıt
    Asıl 212dpi ve 300dpi meselesine takıldım ben. Bariz fark olmayacaksa Kobo alacağım. Bir de pdf konusunda Kindle daha iyi gibi geldi gözüme ama e-ink cihazlar ile pdf okumak zaten çok zor o yüzden çok da önemli değil. Ayrıca deDRM işlemi korsana girmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer korumayı kaldırdıktan sonra dosyayı paylaşmazsanız korsana girmez. Zaten ücretini ödediğiniz malı kendiniz için kullanıyorsunuz 3. şahıslarla paylaşmadığınız sürece korsan değildir.



    İnternette ekran karşılaştırmaları mevcut iş burada sizin zevkinize kalmış.



    Evet kindle 1 tık daha önde pdf konusunda aynı zamanda sayfa geçiş hızında da koboyu geride bırakıyor. Benim sayfam 0.2 saniye önce karşıma gelsin derseniz Kindle mantıklı seçim olacaktır.



    Garanti konusunda endişeleriniz varsa n11.com'daki kindleturkiye satıcısı (ayni zamanda kindleturkiye.com) sanayi ve tic. bakanlığı onaylı 2 yıl garantili satış yapıyor ama teknik servisi ne kadar iyidir bilmiyorum ben oradan satın almıştım kullandığım pw3'ü ilgili insanlardır tavsiye ederim.



    Kobo'nun distribütörü Doğan medya. Ben daha kurumsal şirketlere güvenirim derseniz tercih edebilirsiniz. 2 hafta önce Ankara'da 1 d&r'a uğramıştım kobo aura kalmamış son ürün açık test ürünü ilgili kişi Türkiye genelinde sadece 2 mağaza stoğunda bulunduğunu birisinin kendileri olduğunu o ürününde test ürünü olduğunu söyledi. Eğer dr.com.tr üzerinden alacaksanız kapalı kutu stoğu olup olmadığını 1 şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim. Hatta imkanınız varsa mağazaya giderek satın alın. Ya da n11 de idefix'te satıyordu yanlış hatırlamıyorsam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiRGoN_RoG -- 17 Ağustos 2017; 16:49:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.