Şimdi Ara

Koç Üniversitesinin Enteresan Kuralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Koc Universitesinin su sekilde bir kurali varmis.


    "Daha önceki yıllarda Türkiye’de Koç Üniversitesi’ne veya başka bir üniversitenin lisans programına yerleştirilmiş olan öğrenciler Koç Üniversitesi’nin bir lisans programına tam burs kontenjanından yerleştirilirlerse tam burs imkânından yararlanamazlar, ancak %50 Burslu olarak kayıt yaptırabilirler."


    Yani daha önce Türkiye'de herhangi bir üniversiteye kayıt yaptırmışsanız, Türkiye 1.si olsanız dahi Koç'a tam burslu yerleşemiyorsunuz. Çok garip bir kural değil mi, sizce bunun amacı ne olabilir? Ben daha önce bir üniversiteye yerleşmiş bir ögrenci olarak Koç'u gerçekten hedefliyordum ancak bu madde ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattı beni.




  • gerçekten başarılı öğrencilerin gittiği bir üniversite koç üniversitesi .öyle onu bıraktım bunu okuyayım diyen öğrencilerin gittiği bir okul değil. kararsızlar gelmesin NE istediğini bilen kararlı kişiler gelsin mesajı var bence.

  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt

    Hocam argümaniniz bana biraz sacma geldi acikcasi.Ama parayi bastir gel diyor koç o zaman hiç almasin okula . Benim de liseden ilk mezun oldugumda universiteye dair hiçbir fikrim yoktu 650 bin siralama yaptim yasim 20 oldugunda bu yola girmem gerektigini- geç de olsa- farkettim ve sinava hazirlanarak 22 bin gibi bir siralama yaptim ea.da . Benden kat kat iyi seviyede ogrenciler var bu senaryoyu yasayan ve derece yapan .Sonuçta derece yapmış geç de olsa .Koç almazsa sabancı alır bilkent alır devlet isterse odtu boun var çokta yüceltmeye gerek yok .saygilar

  • Olmasi gereken bu zaten mezuna kalma olayı komple kalkmalı.
  • olması geren bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.