Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
9
Favori
58.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler
    Benim modem uçmuş.. (
    Poyraz wifi gidip tekrar kurulum yaptık..
    Sonuç yok.. Zaten belliydi. 1 lan port gitmişti
    300 mbps çift anten yeni modem aldım poyraz dan. Kurulum yapıldı. Şuan sorunsuz bağlantı ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de denemek için başvurdum ama gelip kurulum yapmaları baya bir süre alacak gibi duruyor. İlk önce 1 hafta dendi şimdi 10 güne çıktı en son arkadaşım başvurduğunda bana iletilmeyen bir bilgi daha ortaya çıktı. Ayın 12 sine kadar sistem güncellemesi yapılacakmış sonrasında başvurular değerlendirilecekmiş. Yani sanırım bana kurulumun yapılması 1 ayı bulacak. Demem o ki başvuru yapacak arkadaşlar sakın olaki mevcut internetlerini kapatıp bu hizmete başvurmasınlar. Hatırı sayılır bir bekleme süresi var ona göre önleminizi alın. Benim gibi mevcut internetinizi bir hışımla kestirip bu alternatif yola girmeyin. Neyse baya bir internetsiz kalacağız ama çok merak ediyorum bu sistemi mecbur bekleyeceğim gibi duruyor :). Sabır sabır ya sabııırrrr....
  • malesef kurulum için uzun bir süre vermeleri yüzünden başvuramıyorum. kablo hasarı nedeniyle 1 aydır internetim yok, hasarı belki yakında onarırlar diye bekliyorum, poyraz wifi'yi aradım, bana 20 gün gibi bir yaklaşık süre verdiler, kar amaçlı özel bir oluşumun müşteriye bu kadar uzun sürede ulaşması çok büyük eksiklik. ben de bu yüzden kendilerine başvuramıyorum. 1 ay bu adamların keyfini beklemek ttneti beklemekten daha sinir bozucu olur.
  • Bende de 50 gündür adsl internet yok. Bu yüzden poyraz a başvurdum en erken 15 gün sonra için kurulum yapabileceği söylendi. Ücret ve şartları iyi gibi görünebilir ama sürekli internet kullananlar için kesinlikle uygun gibi durmuyor. Sürekli kopmalar bağlantı hızındaki yavaşlamalar kaçınılmaz. Bunları göz önünde bulundurarak alınması gerekiyor. Internetsizlik başıma vurduğu için denize düşen yılana sarılır misali başvurumuzu yaptık ,bekliyoruz.
  • bilmiyorum hiç böyle bi internet hizmeti almamıştım, poyraz bizi sürekli yarıyolda bırakırsa downloadlar kesilirse onda da mağdur oluruz, ben 1 ay denerim ona göre giderim. bir kablo arızası yüzünden ne hallere düştük, ADSL pahalı filan ama en azından istikrarlıydı, umarım poyrazda bi sıkıntı çıkmaz.

    Poyraz'daki kişiler de niçin böyle ileri tarihli randevu veriyorlar anlamıyorum.
  • 3 gündür internet hızım 0.6 mps ve internet sık sık gidip geliyo kanser oldum bunun yüzünden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta başvuru yaptık. 170 kişi vardı hala ses seda yok. sanırım alt yapı çalışması yapılıyor. Hız ve kesilme problemlerini çözmek istiyorlar sanırım.p
  • forumda bu şirketin bir yetkilisi olsa iyi olurdu ama sanırım yok
  • Baya umut vermişti bu iş ama ben bugün itibari ile pes ettim. Onca vakit geçmesine rağmen bir kuruluma gelemediler. Daha kurulum için yetersiz kalıyorken teknik bir sorun ile karşılaşıldığında nasıl zamanında müdahele edebilecekler sorusu kemiriyor beni. Hizmet olarak iyi bir fikir ama daha profesyonel şekilde yürütülmesi gerekiyor. Müşteri bu kadar zaman bekletilmemeli bekletilecekse de kesin net konuşulmalı. 1 hafta sonra 10 gün sonra ha şimdi ha yarın diye diye geçiştirilmemeli. Ben yine istemeye istemeye TTNET ile devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khazun

    Baya umut vermişti bu iş ama ben bugün itibari ile pes ettim. Onca vakit geçmesine rağmen bir kuruluma gelemediler. Daha kurulum için yetersiz kalıyorken teknik bir sorun ile karşılaşıldığında nasıl zamanında müdahele edebilecekler sorusu kemiriyor beni. Hizmet olarak iyi bir fikir ama daha profesyonel şekilde yürütülmesi gerekiyor. Müşteri bu kadar zaman bekletilmemeli bekletilecekse de kesin net konuşulmalı. 1 hafta sonra 10 gün sonra ha şimdi ha yarın diye diye geçiştirilmemeli. Ben yine istemeye istemeye TTNET ile devam.

    Malesef çok ciddiyetsiz bir oluşum. İnternet kablo hasarından dolayı internetim uzun süredir yok. 10 gün önce başvuru bıraktım. Arayan soran yok. Adamlar tok satıcı. Sallamıyorlar. Şu an benim yapacak başka bişeyim de yok. Nerdeyse 2 aydır internet yok evde. Gölcük telekomda tanıdığı olan var mı.




  • 2 yıldır kullanıyorum hic memnun değilim bulaşmayın he ben 0.12 mhps internet kullanırım diyorsanız 25 liradan başlayan fiyatlarla alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan sen.sozlesme yok taahut yok.para iade garantisi var.iki yıldır sorunun çözülmedi ve sen hala kullanıyorsan yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğun yağmurdaki kopma sorununu düzeltmek için link antenleri ve bazı cihazlar değiştirildi. Ek istasyonlar kuruldu..cihazların yurtdışından gelmesi nedeniyle bu işlem biraz uzadı.su an 5 montaj ekibi 2 arıza ekibi aktif olarak çalışmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    İki aydır Telekom gelememiş. Biz iki hafta demişiz. Telekomün 6 ay dediği yerlerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcatik

    İki aydır Telekom gelememiş. Biz iki hafta demişiz. Telekomün 6 ay dediği yerlerde var.


    Hocam bunun biraz öne alınma imkanı yok mu. Uzaktan eğitim dersleri var, baya bi mağdur oldum. Başvuralı 10 gün kadar oldu Karamürsel'deyim. Başvururken 20 gün dediler, ama 20 gün de kesin değil dediler. Bunun bi çaresi yok mu.
  • Karamürsel in golcuk le bir bağlantısı yok.orasi ayrı bir firma.karamurselde link problemi var.yeni link antenleri aldılar pazartesi montajını gerçekleştirecektir. Bildiğim bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcatik

    Karamürsel in golcuk le bir bağlantısı yok.orasi ayrı bir firma.karamurselde link problemi var.yeni link antenleri aldılar pazartesi montajını gerçekleştirecektir. Bildiğim bu

    Hocam bu karamürseldeki poyraz wifinin sahibi kim o zaman. Yani bunun bi genel merkezi yok mu. Karamürselde bambaşka bir şirket mi var.
  • Karamürsel de merkezi var. Telefonun da ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftalardır pingim bu ve bunun ustune eskiden gayet stabıl 70 pıngti bu en düşük hali yaklaşık 10 kere müşteri hizmetlerini aradım hep not aldılar geri dönüş yapacağız dediler ama arayan soran yok artık buraya yazdım internet hızımda sık sık düşüyor tavsiye etmiyorum.
     Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar?




  • Hocam ben de 3 haftadır bekliyorum. bugün aradım gene 5-10 gün süre verdiler. Malesef rahat arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.