Şimdi Ara

Koçtaş Basınçlı Su Makinası İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar.13.01.2015 tarihinde koçtaşın internet sitesinden Karcher marka K2 Basic 110 Bar Basınçlı su makinası siparişi verdim.Ürün 15.01.2016'da elime ulaştı 16.01.2016'da ürünün kutusunu açtım tabancasında ufak tefek çizikler vardı,herneyse ben makinayı 3-4 dk çalıştırdım fakat ürün beklentimi karşılamadı.Kutuları,kitapçıkları,faturası her şey mevcut.Sizce iade alırlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam koçtaşta bir ürün iade etmek için ürün alındıkdan sonra 15 days geçmesi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 17 Ocak 2016; 19:35:57 >
  • Peki 1 kere çalıştırdım cihazı bu sorun teşkil eder mi ? Sonra demesinler siz ürünü çalıştırmışsınız geri iade yapamayız diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahanty12 T kullanıcısına yanıt
    hocam birşey olmaz iade edebilirsiniz (ürüne zarar verdiyseniz iade kabul olmuyor)





















    15 days şakaydı hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 17 Ocak 2016; 19:40:07 >
  • quote:

    >İade politikanız nasıl işliyor?
    İnternet ve Telefon Üzerinden Verilen Siparişlerde İade Şartları:

    İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. İade isteğinizin kabul edilebilmesi için ürünlerin orijinal kutusunda ve ambalajı bozulmamış olması gerekmektedir.

    İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte, ürüne ait fatura aslının da tarafımıza mutlaka göndermeniz gerekmektedir.

    Montajı yapılmış ve kesilerek satılan (duvardan duvara halı, PVC, yer döşemesi, masa örtüsü vb.) ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

    İade etmek istediğiniz ürün / ürünler ayıplı ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Diğer durumlarda ise iade işlemlerinde kargo ücreti size aittir.


    Dikkat Etmeniz Gereken Diğer Konular

    Ürünü teslim alırken mutlaka kontrol ediniz. Eğer ürününüz size hasarlı olarak ulaştı ise teslim almayınız. Hasar sigortası kapsamına girebilmesi için teslimatın yapıldığı gün 0850 209 50 50 Koçtaş Müşteri Hattı’nı aramanız ve durumu bize bildirmeniz gerekmektedir. Görevlendirdiğimiz kargo şirketi size tekrar ulaşacak ve ürünü sizden teslim alacaktır.

    Siparişinizi kargoya verilmeden önce iptal etmek isterseniz, iptal talebinizi Koçtaş Müşteri Hattı’na ( 0850 209 50 50 ) bildirmeniz yeterli olacaktır.

    Satışı yapılan ürünlerin garanti süreleri en az 2 yıldır. Bazı firmaların vermiş olduğu garantiler bu süreden daha uzun olabilir. Ürünün kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır.


    İnternet ve Telefon Üzerinden Verdiğiniz Siparişlerde Değişim Süreci

    Fiş veya fatura olmaksızın değişim yapılamamaktadır. Garanti belgesi değişim ve iade için yeterli değildir. Fatura firma ismine kesilmiş ise; iade faturası gerekmektedir.

    Değişimi yapılmak istenen ürünün eksiksiz, orijinal kutusunda ve kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün orijinal ambalajı açılmış ancak kullanılmamış ise, ürünün ve ürüne ait aksesuarların zarar görmemesi, ayıpsız ve kusursuz halde olması durumunda değişim işlemi başlatılabilir. İnternet alışverişlerinde muhakkak ürünün kargo şirketinin taşıyabileceği bir paketleme ile teslim edilmesi gerekmektedir.

    İade ve değişimi onaylanan ürünlerin mutlaka “demonte” (mobilya ve bahçe ürünleri) halde kargo şirketine teslimi gerekmektedir.

    Servis garantisi altında olan ürünler ancak “servis raporu” dahilinde değiştirilebilmektedir.

    Ürün değişimlerinde ancak; faturanızda yer alan ürünün gönderimi yapılabilir; renk, model değişikliği talebiniz, için iade işlemleri başlatılacaktır.

    Özel sipariş ürünlerinde; değişim ve iade hakkı bulunmamaktadır.

    Internet ve telefonla sipariş kanalı aracılığıyla aldığınız ürünlerin iade veya değişimleri mağazalarımız tarafından yapılmamaktadır. Talepleriniz için Koçtaş Müşteri Hattı'na 0850 209 50 50 numaralı telefondan ulaşarak işlemleri başlatabilirsiniz.


    Mağazalarımızda Geçerli Ürün İade Şartlarımız Aşağıdaki Gibidir

    Maliye Bakanlığı’nın 24 / 04 / 1996 tarih ve 22620 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 54 seri no’lu tebliği ve Katma Değer Vergisi Kanunu 8 / 2 maddesi hükmü gereğince 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Kanununu kapsamında müşterilerimiz tarafından satın alınan mallara ilişkin faturaları veya yazarkasa fişlerini ibraz etmeleri yasal zorunluluk teşkil etmektedir.

    - Müşterilerimiz tarafından iade edilen mallara ilişkin para iadeleri, iade edilen mala ait kasa fişi veya faturada belirtilen ödeme türüne göre yapılacaktır. Buna göre; müşterilerimiz tarafından iade edilen mal bedeli olarak yapılan ödemeler için slip veya faturada yer alan ödeme şekline göre birebir iade yapılacaktır.

    Garanti kapsamında olan malların iadesi sözkonusu olduğunda, yetkili servis raporu gerekmektedir.

    Şirketimizce defolu veya ayıplı olduğu belirtilerek satılan mallar için iade veya değiştirme işlemi yapılmayacaktır

    Kesilerek satılan, özel siparişle satılan, renk makinası ile yapılan ürünlerin iadesi yoktur.

    Şirket adına alınan ürünlerin iadesinde yasal olarak iade faturası getirilmesi gerekmektedir.

    İade etmek istediğiniz ürünler; Ambalaj açılmadan 30 gün içerisinde fiş ya da fatura ve kredi kartı ile ödeme yapıldıysa kredi kart slibi ibraz edilmesi şartıyla iade alınmaktadır. Üründe ayıp olması halinde ise 4077 sayılı kanun uygulanır.




  • Dediğim gibi ürünün tabancasında alt kısımda ufak kılcal çizikler vardı benden kaynaklı değil kendi kutusundan çıktığında öyleydi.Bu sorun olur mu acaba siz kendiniz düşürmüşsünüz falan demesinler ? Bu arada servisten rapor almamı istediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahanty12 T kullanıcısına yanıt
    Koçtaş'ın böyle bir şey için müşteriyi mağdur edeceğini sanmıyorum, adamlar ne diyorsa onu yapın, yüksek ihtimalle geri alırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JampolPapa

    Koçtaş'ın böyle bir şey için müşteriyi mağdur edeceğini sanmıyorum, adamlar ne diyorsa onu yapın, yüksek ihtimalle geri alırlar.

    İnşAllah hocam çok uzun sürmez ama bende iade alacaklarını sanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k3 ve üzerine bakın. bunlar su sogutmalı olur.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Hocam şu videodahttps://m.youtube.com/watch?v=pUkhoAAmB60 eleman açıklamaya karcher k3 kullandığını yazmış k3 bu kadar basınç yapıyomu.Malum k2 ve k3 arasında 10 bar fark var.Benimki bu videodakinin %40ı kadar basınç yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla bilgim yok bu konuda ancak k3 ve üzeri su sogutmali oldugu için daha uzun çalişma imkanı veriyor.

    siz demişsiniz benım ki %40 veriyor diye bence okadar düşük olmaması lazım. bir arızası olmasın sakın ?
  • Yok hocam sanmıyorum.Çünkü lastiklere tuttum baktım biraz çıkıyo gibiydi sonra kuruyunca bi baktım aynen duruyodu kirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.