Şimdi Ara

Kol kırılması (humerus kırığı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
37.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cevabiniz icin cok tesekkurler. Zaten sigaranin cok fazla tiryakisi degildim. Doktorum 1 tane bile icmemin kan dolasimini kotu etkileyecegini soylediginde bir daha elimi surmedim. Birakmak icin de bahane oldu. Acikcasi iyilesmek icin ne gerekiyorsa yaparim. Hic boyle bir aci yasamamistim simdiye kadar.

    Dediginiz gibi sabir cok onemli. Bugun gozumdeki gozlugumu ameliyatli elimle itip burnuma oturttum ki daha 2 gun once bunu yapamiyordum. Sevincten agladim.

    Fizik tedavi hareketlerim gunde 4 defa tekrarlanmasi gerekiyor. O yuzden her seferinde doktora gitmem imkansiz. Ama 2 haftada bir terapisti gorup uyguladigim hareketlerin dogrulugunu kontrol ediyoruz. Gecen hafta gordum, haftaya tekrar gidecegim.

    Dun pansuman acildi. Tam 17 cmlik yara izim var. Hic umurumda degil iz kalip kalmamasi, yeter ki icerde kemiklerim dogru kaynamis olsun. Onu da haftaya doktor kontrolunde gorecegim yine.

    Sabrediyorum...Tekrar tesekkurler cesaret veren mesajiniza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selfmachine kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma bayadır girmiyodum tesadüfen girdim mesajını şimdi gördüm . Breysten sonra dışarıya çıkıp kolumu koruyarak gezmeye başladım çok şükür haziranda breys takmıslardı aralıka kadar kolumda durdu ama hayatıma bir engeli yoktu herşeyi yapabiliyordum o breysle [tabiki kolumu kullanmadan :)] . aralıkta breysıde cıkarttılar sonrada fızık tedavı surecı basladı suan Allah ıma sonsuz sukurler olsun hıcbır sorunum yok , çok zor bir süreçti benim için tekrarı olmasın inşAllah ..
  • Kardeşim öncelikle geçmiş olsun aynısı bendede oldu buzlanmadan dolayı kolumu üstüne düşerek humerus kemiğim kırıldı geçen hafta alçıya aldılar kaynamazsa ameliyat dediler yarın kontrolüm var 17 yaşındayım Eğer sorun olmazsa intsagramdan konuşabilirmiyiz @kimbu.dogi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher NoIan kullanıcısına yanıt

    Biraz bilgi sahibi olmuşsundur bilgi verebilir misiniz

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.