Şimdi Ara

KOL SAATİNİN ÖNEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kolda ağırlık yapması ya da zaten akıllı telefonların yeterli olduğunu düşünen insanlar çok fazla tercih etmeseler de kol saati hem aksesuar hem de ihtiyaç olarak oldukça önemli bir parçadır. Hediyelik de olsa bireysel de olsa kol saati seçmek her zaman kolay olmayabiliyor. Mesela saat kullanmayı çok fazla sevmeyen ancak ihtiyaç olduğu için kullanan kişilerin birden fazla saati olmaz genellikle. Bu nedenle saat seçimini dikkatli yapmak isterler, çünkü bir saat ve yüzlerce kıyafet kombini bulunur.
    Her kıyafet ve stil ile rahatlıkla kullanılabilecek saat modelleri tercih edilir. Ancak bunun yanında bir de saat tutkunu insanlar var. Her bir kıyafet, hatta belki günün ayrı zamanları için farklı saatler kullanmayı seven insanların sayısı da az değildir. Saat tutkusu olan insanlar için saat seçimi daha kolaydır elbette, onların birer koleksiyonu andıracak kadar saatleri vardır elbette, bu nedenle farklı bir seçenek olması için alınır saatler. You Watch saat, saat tutkunları için yüzlerce model seçeneği sunuyor...MAKALENİN DEVAMI




     KOL SAATİNİN ÖNEMİ
     KOL SAATİNİN ÖNEMİ
     KOL SAATİNİN ÖNEMİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkedo -- 27 Ağustos 2016; 21:18:51 >







  • Kesinlikle öyle. Özellikle hanım kızımızda ilk dikkatimi çeken saati oldu.
  • Bacaklar şop galiba.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Şop değilse de sırık gibi bir hanımefendi kızımız. :)

    Bu arada makale ile ilgili olarak, dedem pazardan aldığı bir 5 TL'lik saat kullanıyor. Arada kayboluyor vs. hemen yenisini alıyor. İnce siyah renkli beyaz bir saat yüzü olan kadranlı bir saat. Basit ama tam o adama yakışan saat olarak görüyorum onu, 1000 TL'lik saatler bile öyle durmaz. :)

    Bu 35 TL'lik leopar desenli silikon kordonlarınızın kalınlığı kaç mm?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 12 Eylül 2016; 17:13:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.