Şimdi Ara

Koleksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Saat dünyasına yeni yeni giriş yapıyorum, bu ay artık küçük bir koleksiyon yapmaya karar verdim, internetden biraz araştırdığım kadarıyla genelde başlangıç için 5 tip saat türü öneriliyor, sizden ricam her biri için max 1000 tl’ye kadar birkaç saat önerisinde bulunmanız, tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Aradıklarım: Dress, field, aviator, dive, racing...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1000TL yaklaşık 150 euro ne yazık ki bu fiyata koleksiyon yapmayı bırakın, az biraz kaliteli saat almak bile çok zor hoşunuza giden bir kaç saate bakın alın demekten öte bir şey yok. Umarım dövizdeki yükseliş durur ve stabil hale gelince Seiko,Orient, Citizen, Casio gibi Japon yada Vostok, Raketa gibi Rus saatlerini inceleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesini kırmak istemem ama o paralara koleksiyonluk saat almak hayal bile değil. 30-40K'dan aşağı koleksiyonluk saat olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

    Hevesini kırmak istemem ama o paralara koleksiyonluk saat almak hayal bile değil. 30-40K'dan aşağı koleksiyonluk saat olmaz.
    Kral sende saatçilik de mi var ya, jack of all trades
  • 2-3 yıl önce kendime biraz paraya kıyıp iyi sayılabilecek İsviçre mekanik saat alayım dedim. Malum, yaş itibariyle böyle şeylere merak artıyor. Ne alayım derken aylar geçti ve ben her gün saat makaleleri okudum, saat forumlarında saatler harcadım (ne cümle ama), bu işin uzmanlarını okudum ve mekanik saatlerle ilgili daha önce hiç bilmediğim derin ayrıntılar öğrendim. Sonunda bir saat aldım ama edindiğim saatçilik bilgisi de yanında promosyon olarak geldi. Olayım budur abi. Bu arada 6 milyon dolarlık A.Lange % Söhne marka bir saate göz diktim. Onu da öteki hayatımda alacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

    2-3 yıl önce kendime biraz paraya kıyıp iyi sayılabilecek İsviçre mekanik saat alayım dedim. Malum, yaş itibariyle böyle şeylere merak artıyor. Ne alayım derken aylar geçti ve ben her gün saat makaleleri okudum, saat forumlarında saatler harcadım (ne cümle ama), bu işin uzmanlarını okudum ve mekanik saatlerle ilgili daha önce hiç bilmediğim derin ayrıntılar öğrendim. Sonunda bir saat aldım ama edindiğim saatçilik bilgisi de yanında promosyon olarak geldi. Olayım budur abi. Bu arada 6 milyon dolarlık A.Lange % Söhne marka bir saate göz diktim. Onu da öteki hayatımda alacam.
    Abi idolümsün ya, bir insan gerçek entelektüel olunca böyle oluyor işte Adam bi saat alayım derken saat literatürünü hatim etmiş

    Senin kadar olmasın ben de bi konuyu biraz araştırmaya başlayınca önünü alamıyorum gözüm kararıyor, uyandığımda kendimi 200 farklı wiki sekmesinin içinde buluyorum Umarım bu hayatta o saati alabilirsin abi, öteki hayata kalmasın

    Bu kadar saat muhabbeti yapınca aklıma şu sahne geldi





  • Bana benziyorsun desene! Al sana bir tartışma konusu: Bu duruma tatminsizlik mi mükemmelliyetçilik mi dersin? Ya da özgüven eksikliği mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

    Bana benziyorsun desene! Al sana bir tartışma konusu: Bu duruma tatminsizlik mi mükemmelliyetçilik mi dersin? Ya da özgüven eksikliği mi?
    Philosophia derim abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.