Şimdi Ara

Kolumda yara var POMEM/PMYO sınavlarına girebilir miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence polisliğe almazlar.Kolumda 4 tane yaraizi var polisliğe falan hiç başvurmadım çünkü almayacaklarını biliyorum.Polislik önemli değil normal iş hayatına bile büyük etkisi var.Yazları tişört giymek istemiyorum.Konuyu açan arkadaşın yaraizinin tek olması bir avantaj 2-3 tane olsa izleri soran birine hesabını veremezdi.
    Yaraizi konusunda bilinenin aksine estetik ameliyatla düzeltme gibi bir imkan yok.Kim uydurmuşsa millet izleri yok etme imkanı var sanıyor.4 tane estetik cerrah gezdim yok böyle bir ameliyat.Bir doktor izleri kesip çıkarttı yeniden dikti yaralar iyileşirken daha büyük izler bıraktı.Diğer doktorlar ameliyata yanaşmıyorlardı zaten haklılarmış.İzleri tamamen düzeltecek bir ameliyat olsa şimdiye kadar çoktan yaptırırdım.
  • Konuyu açan arkadaşın aynından bende de var

    Benim ki biraz J harfi gibi Karizmatik duruyor
  • Benimde dizimde futbol oynarken arkadaş sağolsun yarmıştı, dikiş atıldı sürdüm o ilacı, sadece rengini açtı ten rengine doğru, kapanma vs. yapmadı, şort vs giyince direkt dikişli kısmın bir kısmı meydanda gerçi pek önemli değil ama estetik düşünmüyor da değilim, ufak bir dokuyu alıp sadece ince dikişle dikecekler. Bilemiyorum.

    @Calpi84

    Nasıl daha büyük yaralar açtı, oluk oluk dikiş görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor. Ah şu top oynama hevesim yok mu, her şey bunun başından geliyor, bir kerede elmacık kemiğimi kırmıştım ufakken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 7 Mayıs 2010; 6:31:09 >
  • yanık delici kesici ateşleyici silahla yapılmış hiçbir yara izi olamaz senin kimliğini teşkil edecek büyük ihtimal elenirsin ama umarım iyi bir juriye denk gelirsin durumunu anlatırsın seni anlayışlar karşılarlar öfkenizi her zaman kontrol edin
  • Şu 72 dikişli arkadaşa çok özel değilse sormak istiyorum o parmak ve kolu o hale sokmak için çok çabaladın mı? Nasıl bir durumda o kadar derin yarık izlerine sebep olunabilir ki?
  • aynı yara izi arkadaşımda da var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenten-

    Şu 72 dikişli arkadaşa çok özel değilse sormak istiyorum o parmak ve kolu o hale sokmak için çok çabaladın mı? Nasıl bir durumda o kadar derin yarık izlerine sebep olunabilir ki?




    hahahahha :D kol ayağımın akyması sonucu buzlu cama girmem sonucu oluştu..

    parmağım ise kolumun kesildiğinden tendonlarımın ve sinirlerimin kesilmesinden dolayı yamuk duruyordur tekrar amaliyet olark tendon nakli yapıldı :)))
  • Konu hort yara izi olan arkadaş ne oldu merak ettim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da dayın varsa neden olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabri9135

    Konu hort yara izi olan arkadaş ne oldu merak ettim :)

    Senin yüzünden kaç saattir okuyorum konuyu niye tarihe bakmadım ki
    Ben de merak ettim ama nolmuş
  • Upp bendede kesik izi var şubatta askere gidicez sıkıntı olur mu ? RDM ayırmamaları için orda konuşmam gerekiyormu piskolojik rahatsızlığım yok hayatımda kavga etmemiş insanım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.