Şimdi Ara

Kombi musluğundan su damlatıyor(adam kazanı delinmiş dedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta yazdığım gibi Kombi musluğundan su damlatıyor. kombiyi temizlemeye gelen adam kazanı delinmiş dedi. kötüsü 500 tl lafı falan etti. değmez, aleti değiştirin diye de tavsiyede bulundu kendince. su hani kombiye musluktan su koyuluyor ya(fazla olunca da boşaltmak gerekiyor), işte o boşaltırken kullanılan musluktan damlatıyor suyu. öyle olsa bile kesin kazanın değişmesi gerekir mi? ki bu adamlar bulduklarını öpmeye çalışırlar biliyorum en az kaç kuruşla çıkabilirim bu işin içinden.



  • abi kazan dediğin genleşme tankı musluk dediğin ise 3 bar emniyet ventili hazır üsküdardasın bende çengeldeyin sana yardımcı oluruz ikisi 220 tl
  • yazdığından pek bişey anlamadım haliyle ama teşhisin kesin midir acaba? sonradan başka bişey de daha sorun çıkması söz konusu olmasın? sen bi üreticinin servisi misin yoksa serbest mi çalışıyorsun? telefonunu pm den bana yaz bi zahmet. bi de sorması ayıp üsküdar da olduğumu nerden anladın?
    bir de birader benim alet 11 senelik eca marka. adam zaten ömürleri 10 sene bunların dediydi. bu makinalar bi zaman sonra kullanılamaz hale geliyor mu veya sürekli başka masraf çıkarma durumu olur mu bana. yardımcı olursan bi karar vereyim ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 850520İD -- 21 Mart 2011; 12:20:54 >
  • pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.