Şimdi Ara

Kombi Tavsiyesi: 18 Yıllık Kombimizi Emekliye Ayırıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    18 yıllık Ferroli Fluss 20000c kombimiz dün bozulmuştu, servisi çağırdığımda fanının bozulduğunu ve değişmesi için 280-350 TL arasında bir cüret ödemem gerektiğini, bu parçanın sayım sebebiyle 5 gün içinde ellerine geçebileceğini belirtmesi sonrası artık kombimizi değiştirmeye karar verdik.

    18 yıllık süreçte döneminin en iyi kombisi olarak bilinen bu kombi pek çok sorun yaşattı bize, son yıllarda ise sorunlar sürekli olmaya başlamıştı, öyle ki Ferroli servisi de tanıyordu bizi. En büyük sornumuz 130 m2'lik evimizin ısınmaması idi, kombiye yakın olan arka odalar ısınırkan ön 2 odada petekler soğuk duruyordu. Bunu çözmek için bu kış arka petekleri kapamıtşık ki bu sorun çıkıverdi.

    Hikayemizin kısası, kombiden hiç anlamayan, bu işi Fiyat/Performans açısından en iyi şekilde hallederken teknik destek olarak da sorun yaşamayacak olan bendenize yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

    Kombi tavsiyelerinizi modeli ve fiyatı ile birlikte paylaşabilirseniz çok sevinirim, en kısa sürede kombimizi taktırmak istiyoruz, bu karda kışta perişan olduk çünkü.

    Teşekkürler.







  • 45-55C kombi sıcaklığında ısınabiliyorsanız yoğuşmalı kombi tercih edin

    immergas victrix
    demirdöküm nitromix
    bosch classic condense
    eca confeo premix düşünebilirsiniz......
  • Tesisatınızda sirkülasyon sorunu da var, uzak peteklerin yeterince ısınmaması bunu gösterir. Son 4-5 yılda tesisat ve peteklerinizi temizletmediyseniz temizletmenizi öneririm ama bu kış koşullarında yaptırabilir misiniz bilemiyorum. En azından yakın peteklerin giriş veya çıkış vanalarını çok az açık bırakırsanız hem bunlar hem uzaktakiler ısınabilir...
    Kombi tercihi yaparken premiks yoğuşmalı olmasına, piyasada en az 3-4 yıl kullanılmasına ve çözümsüz problemi olmamasına, yakınınızda servis bulunmasına dikkat etmenizi öneririm...
    Arkadaşın önerdiği cihazlar F/P ve kullanım tecrübesi bakımından rüştünü ispatlamıştır...
  • Peteklerimizdeki suyu almak ise temizlik onu her sene yapıyoruz, ama onun dışında ev 130 m2 ve ilk yılından itibaren tam ısındığını söyleyemeyiz. Bu işlerden anlamayan biri olarak arkadaşımızın önerdiği Demirdöküm seçeneği çok cazip geldi bana açıkçası. Burada diğer sorum KW seçeneği? 24, 28, 32 seçeneklerinden 28 mi uygundur yoksa 24 de yeterli olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilgalad -- 9 Aralık 2013; 20:50:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.