Şimdi Ara

komik ve ilginç bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Minton marka emektar bir 2+1 speakerım var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum çok bi beklentim olmadığından dolayı bir şikayetim olmadı fakat son birkaç gündür şöyle bir sorun var; Radyo'dan canlı yayın yapıyor speakerlarım bütün pc ile bağlantılarını söksemde, yerinide değiştirsem bildiğimiz radyo çalıyor alttan çok az bir sesle ve çalan radyoda Kral FM Bu olay nedir ne değildir frekanslardan dolayı olan bişey sanıyorum ama bunu nasıl önleriz yoksa vakti geldi artık speakerlarımı çöpe mi atmam gerekiyor?



  • Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ancak böyle bir olayın varlığı doğru. Galiba her hoparlörde böyle bir şey mevcut ancak bizim duymamız çok ama çok zor. Sanırım hoparlördeki bir parça radyo sinyallerini yakalıyor ve hiçbir bağlantısı olmasa da düşük ses seviyesinde yayın yapabiliyor. Ama onu değiştirmenizin gerçekten artık vakti gelmiş de geçiyor bile.
  • Aklıma takılanda neden Kral fm? Super fm, power fm gibi bişeyler olsa neyse diyeceğimŞimdilik bir zamanlar vazgeçemediğim hi-fi müzik setimi bağladım ama sürekli tv seyrettiğimden dolayı bi zamandan sonra rahatsızlık veriyor. Yer sıkıntımda mevcut tabiki bunlarda çok yer kaplıyor

    Basit bir 2+1 olarak ne önerirsin bana?
  • Basitten kastınız nedir tam olarak bilmiyorum ama Altec Lansing'in VS..... diye giden serilerine bakabilirsiniz. Fiyat olarak uygunlar bence ve muadillerine göre daha temiz ses alırsınız.
  • lgtch
    x230
    s220
  • Basit derken çok büyük beklentim yok temiz ses veren, makul fiyatlı bir şey. Açayım camları titretsin apartman dinlesin gibisine beklentim yok yani:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emp:) -- 26 Nisan 2010; 18:53:01 >
  • Sakın ama sakın Logitech alma da ne alırsan al. Belli ki 2.1 istiyorsun, daha çok müzik dinliyorsunuzdur. "Logicrap" almayın da naparsanız yapın derim.

    Şu insanlardaki logicrap hastalığını anlamıyorum... Fiyatı uygun diye mi yapıyorlar yahu?! Hiçbir halta benzemeyen şu aleti neden bu kadar insan tutar Allah aşkına?! Vatan'da, Media'da, şurda burda hep bu markanın kolileri ortalığı kapladığı için mi acaba, yoksa bu iğrenç sesler çıkaran halta para verebilecek kadar zengin olduklarından mı? İstisna 1-2 modeli vardır, ses dışındaki ürünlerinde iyidir, orası beni ilgilendirmez.

    Arkadaşlar şu gözlerinizi bir açın ve başka şeylere yönelin artık. Bu adamlar sizi bildiğiniz KAZIKLIYOR! Duyduğunuz o kuru gürültüleri size müzik, surround vırt zırt diye YUTTURUYOR! Alternatifi yok mu, tabi ki var, yeter ki siz isteyin ve araştırın. Aynı fiyata var, belki daha ucuza belki daha pahalıya, ama emin olun var. Yazık etmeyin kendize yahu.

    Adamlar Ultimate Ears'ı satın aldılar ve aynen firmanın köküne kibrit suyu....... Herkesin sahip olmak istediği üst düzel kulakiçi kulaklık Triple.fi 10 modelini bitirdiler resmen. Önceden 400$ iken, şimdi 200$, ama rağbet görmüyor, niye peki? Çünkü herkes biliyor ki işin içine Logitech girdi ve malzemesinden tutun da ses performansına kadar her şeyinin içine etti.

    Sadece araştırmanızı tavsiye ediyorum. (outrage arkadaşım bana kızma, genele hitap ediyorum ve istiyorum ki tarihin bir yerlerine not düşüyorum ki sonradan gelenler de okusun. Bir başlıkta elbet yazacaktım buraya denk geldi.)




  • DEDİĞİN SORUN ESKİDEN BENİMDE BAŞIMA GELMİŞTİ HOPARLÖR BOŞTAYKEN FAKAT ELEKTRİĞE TAKILIYKEN RADYODAN SES ÇEKİYOR HOPARLÖRÜNÜ AÇTIRIP DEVRELERİNİ AÇTIRIP KONTROL ETTİRMENDE FAYDA VAR CİHAZIN Bİ YERDEN ŞASE ALIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.