Şimdi Ara

Kompakt boyutlarıyla Sony Xperia Ace 2 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kompakt boyutlarıyla Sony Xperia Ace 2 tanıtıldı



    Geçtiğimiz son birkaç haftadır sızıntı haberleri yapılan Sony Xperia Ace 2, resmi olarak tanıtıldı. Kompakt boyutlarıyla dikkat çeken cihaz, teknik özellikler açısından güçlü bir yapılandırmaya sahip değil. Daha önce sadece Japonya'ya özgü olacağı ve diğer pazarlara sunulmayacağı söylense de henüz şirket tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor.



    Ayrıca Bkz.Vivo, aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklığını 20 Mayıs'ta tanıtacak



    Sony Xperia Ace 2 neler sunuyor?



    Akıllı telefon, HD + çözünürlüğe ve Gorilla Glass 6 korumasına sahip 5.5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip.



    Xperia Ace 2,sekiz çekirdekli yapıya sahip MediaTek Helio P35 yonga setinden güç alıyor. Cihazda, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama bulunuyor. Depolama alanı MicroSD ile genişletilebiliyor.



    Kompakt boyutlarıyla Sony Xperia Ace 2 tanıtıldı



    Sony Xperia Ace 2, arkada 13 MP birincil lens ve 2 MP derinlik sensörü bulunan ikili kamera kurulumuna sahip. Ön kamera çözünürlüğü ise 8 MP.



    Parmak izi okuyucu, cihazın yanında yer alan güç tuşuna entegre bir şekilde geliyor. 140 x 69 x 8.9 mm boyutlarında ve 159 gram ağırlığında olan akıllı telefon, 4.500mAh batarya kapasitesi sunuyor.



    Beyaz, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satılacak cihaz, 202 dolar fiyat etiketine sahip.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/sony_xperia_ace_2_unveiled_in_japan_brings_55inch_screen_and_helio_p35_chipset_-news-49184.php







  • tasarımı çok güzelmiş

  • Snapdragon 480 olsa albenisi olurmuş.

  • Redmi Note 10 bundan çok daha ucuz . Bunlar kafayı yemiş

  • Getirin bunu alınır bu.Sırf ekran boyutu için bile..

  • Şu hayatta hoşuma giden hemen alayım dediğim tek telefon oldu, Iphone 12 mini. Neden sadece kafam kadar telefon modeli üretiliyor anlamıyorum.

  • Ace adını duyunca içim ürperiyor, Samsung'un berbat Ace serisini hatırlatıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süper boyutlar. İşte şu normal boyutlara dönün artık. Tepsi gibi telefonlardan bıktık. Bir de Helio olmayaymış iyiymiş ama neyse...

  • Boyutları çok iyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note 10 bundan daha ucuz değil. Japonya'da telefonlar pahalıya satılıyor bizdeki gibi. Telefon Japonya dışında daha ucuz olacaktır. Redmi Note 10 bu telefondan 2 cm daha uzun ve daha geniş, hâliyle bu telefonun rakibi değildir. Kompakt bir cihaz almak isteyen bir insan Redmi Note 10'un özellikleri birkaç tık daha iyiymiş diyerek ona yönelmez. Kaba bir telefon almak isteyenin seçeneği zaten çoktur.

  • Telefonun IP68 sertifikası ile suya dayanıklılığı mevcut. Donanımhaber'in bunu belirtmemesini anlayamadım. Sony'yi saymazsak, orta segmentlerde dahi görmediğimiz bir özellik sonuçta. P35 biraz eski ama 12 nm olması önemli. Eğer Ram LPDDR4 ya da LPDDR4x ise çok iyi demektir. 64 Rom'a SD Kart özelliği eşlik ediyor. Iphone 6-7-8 boyundaki bir telefonda 4500 mAh batarya mühendislik işidir. Tasarımı güzel. Boyutu çok güzel çünkü. Ekran ve kameralar günü kurtarır. Corning Gorilla Glass 6 da artı puanlardan. Android 11 ile gelecek olması da güzel. Su geçirmezlik ve Gorilla Glass 6 ile bence 202 doları hak ediyor. Zaten Japonya'da da telefonlar biraz pahalı diğer ülkelere göre. Muhtemelen çoğu ülkede (biz hariç) daha ucuza satılabilir. Türkiye'de olsaydı kesinlikle almak isterdim. Belki orta segment tarzında üretilseymiş daha iyi olurmuş ama herkesin bütçesi bir olmuyor. Belki de bunu daha ucuz yapmak istemelerinin sebebi Xperia 10 III'tür.





  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Herkese hitap edebilmesi adına dediğiniz gibi daha küçük modellerde çıkmalı. Ben iphone miniyi çok küçük buluyorum o yüzden düz 12 alırdım. İşte bu seçeneğin olabilmesi gerekiyor. Bence ideal boyut 14-15 cm arası. Ben bunu elleri büyük olan biri olarak söylüyorum ama telefon markaları 16-17 cm e doğru gidiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep Sony Nokia htc LG blecbery ülkemizde olmasından yanayım çünkü bu firmalar hem sağlam hemde güvenli markalar Çin malı gibi değildir

  • Boyut güzel ideal de, işlemci çöp. Dede telefonu desen değil genç telefonu desen değil. Pazarda pek pay bulamaz bununla. Sadece şirket telefonu olur bu. Sony compact telefon yapacaksa eskisi gibi adam akıllı yapsın o zaman satılır. Z compact ve xz compact serileri bile bundan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.