Şimdi Ara

Konferans görüşmesi yapılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum s7 edge vodafone hat kullanıyorum geçen ay konferans görüşmelerini müşteri hizmetlerini arayıp aktif ettirmiştim ama geçenlerde yine konferans görüşmesi yapmak istediğimde konferans görüşmeleri yapılamıyor hatası aldım müşteri hizmetlerini aradım bana konferans görüşme özelliğiniz aktif dediler sorun ya giden hatlarda ya da telefonunuzun ayarlarında dediler telefonun ayarlarını didik didik ettim ama konferans görüşmeleriyle alakalı bir özellik bulamadım sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor cevaplayandan Allah razı olsun

    Not: Bu arada tüm Türkiye'mizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vodafone internet sayfasındaki self servis kanalında konferans görüşmeyi açma-kapama seçeneği var, oraya bakar mısın? Turkcell ve Türk Telekom'da konferans görüşme default açık geliiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    Vodafone internet sayfasındaki self servis kanalında konferans görüşmeyi açma-kapama seçeneği var, oraya bakar mısın? Turkcell ve Türk Telekom'da konferans görüşme default açık geliiyor.

    İyi de ben zaten konunun başlarında aktif ettirdim demişim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G de deniyorsanız aynı sıkıntıyı aynı telefonda Türk Telekom'da yaşadım. VoLTE de konferans sıkıntılı sanırım. Samsung'a durumu bildirdim ve bana operatör kaynaklı olduğu belirttiler. 3G ye geçerek konferans yapmayı dener misiniz ? Ben 3G de denediğimde sıkıntı olmuyor. 4G de denediğimde de bir kişiyi bekletip başkasıyla konuşuyorum ama 3 lü yapmaya kalkınca avea dan hata anonsu sesi (yanlış bir tuşa bastınız gibi bir şey) geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ₯

    4G de deniyorsanız aynı sıkıntıyı aynı telefonda Türk Telekom'da yaşadım. VoLTE de konferans sıkıntılı sanırım. Samsung'a durumu bildirdim ve bana operatör kaynaklı olduğu belirttiler. 3G ye geçerek konferans yapmayı dener misiniz ? Ben 3G de denediğimde sıkıntı olmuyor. 4G de denediğimde de bir kişiyi bekletip başkasıyla konuşuyorum ama 3 lü yapmaya kalkınca avea dan hata anonsu sesi (yanlış bir tuşa bastınız gibi bir şey) geliyor.

    VoLTE kapadım ve sorunum çözüldü çok sağolun konu kilitlenebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ve ios işletim sistemine sahip tüm cihazlar bu konuda hizmet verdiklerini biliyorum. Detay için:https://www.teknocard.com/telefonda-konferans-nasil-yapilir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.