Şimdi Ara

Konsantre Halı Şampuanı ve Halı Parfümü Çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konsantre Halı Şampuanı ve Halı Parfümü Çeşitleri

    Limprox.net , 2002 yılında kurulmuş, 2015 yılında e-ticaret atılımı yapmış bir işletmenin sitesidir. Halı yıkama ürünleri ile ilgili en kaliteli ve en uygun fiyatlar ile halı şampuanı ve halı parfümü çeşitleri ile satış yapan online satış marketidir.

    Halı yıkama şampuanı ve halı parfümü ile satış yapan sitemiz, en kaliteli halı şampuanı ürünlerini profesyonel olarak üreten, know how teknolojisi ile günümüz global çağa uygun kaliteli ve ultra konsantre halı şampuanı üretimi yapmaktadır.

    Halı şampuanı fiyatları ile satış yapan sitemiz kaliteli ve kullanışlı konsantre halı yıkama ürünlerinin satışını yapmaktadır. Halı şampuanı denince akla ilk gelen markalardan birisi olan Limprox, endüstriyel temizlik malzemelerinin dışında halı yıkama işletmeleri için kaliteli ve 1. sınıf halı şampuanı üretimi de yapmaktadır.

    İzmirde üretilip 81 ilin hepsine satış yapan bir sitedir. Halı parfümü çeşitleri ile kalıcı koku ve leke bırakmayan halıların güzel kokmasını sağlayan parfüm çeşitleri de mevcuttur.


    Halı şampuanı ürünümüz konsantre olup 1/100 oranında seyreltmeye sahiptir. Üstün leke ve kir çıkarma özelliği olan Limprox Halı şampuanı ürünümüz, tam otomatik halı yıkama makinelerine uygun olarak üretilmiştir. Her türlü halı çeşiti için özel olarak formülize edilmiş olan halı şampuanı, kaliteli kimyasal malzemelerden imal edilmiştir.


    Limprox Halı Şampuanı, antistatik özelliği dolayısıyla halılardan elektriği boşaltan nitelikte bir üründür. Halı şampuanı antibakteriyel özellikte olup kesinlikle halılarda bakterilerin oluşmasını engelleyici bir üründür.

    En kaliteli ve uygun fiyatlı Halı Şampuanı, halı parfümü ultra konsantre ve profesyonel halı yıkama ürünleri içinwww.limprox.net adresinden ayrılmayınız.

    İyi alışverişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskolik26 -- 17 Şubat 2019; 18:39:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.