Şimdi Ara

'Konsollarda FPS Oynanmaz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Ds4 gibi bir güzellik bırakılıp klavye-fare takozuyla oyun oynayamam asla.

    +1
  • PS 4 ve PC sahibiyim, bunu artizlik olsun diye söylemiyorum. PS 1'deki Medal of Honor, Alien: Resurrection'dan tut, PS4'teki Kill Zone Shadow Fall'a kadar alayını oynadım. Elbette bunun yanında PC'de de sayamayacağım kadar fazlaca FPS oynamışlığım oldu, hala da oynarım.

    Fikrinize de ayrıca saygı duyuyor ve alışıldığı taktirde konsolda FPS'nin eğlenceli olabileceği düşüncesini de destekliyorum.

    Ancak bu konuyu bir de PC bölümünde açmanızı tavsiye ediyor, keşke PC ve konsolun aynı ağda FPS oynanabileceği bir dünya/oyun olsa da şu söylediklerinize daha net cevaplar verebilsem diyorum.

    Saygılar...
  • Konsolda gamepad ile fps oynanır ama zordur alışmak gerekir,ama pc'de gamepad ile online fps oynanmaz oyunda madara ederler adamı çünkü mouse klavye ile oynayanın avantajı var,mouse hassas alet kullanımı rahat fps oyununda 3-5 cm hareket ile adamınızı arkasına kamera açısına hertürlü hareketi yaptırıp oynayabiliyorsunuz atiklik var keskinlik var ama konsolda öyle değil yavaş hareket imkanı var,konsolda da bu imkan var,bazı aparatlar ile mouse ile oyun oynuyorsunuz birara cod online baya baya adamlar vardı böyle sen analogla cebelleşirken adam mouse takmış puan kasıyordu,pusmuş biryere takır takır indiriyor sen aval aval analogla takıl, hani konsolda da böyle adamlar vardı,sonra sende oyunu bırakma noktasına geliyorsun vs. hala bu durum ps3'de varmı bilmiyorum,seneler öncesi vardı.




  • Rihanna yüzünden video copyright a takılmasın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    FPS konsolda gayet oynanıyor. Mouse keyboard a göre dezavantajlar tabi var, ama sonuçta aynı dezavantaj rakibede var. Bu yüzden koşullar eşit.

    Pek katılamayacağım. Pusmuş-iyi konum almış bir rakibe karşı, gamepad'le her zaman ciddi dezavantajınız olur.
    Mouse'la çabuk dönüp, hızla nişan alınabilir. Daha çok şans verir.

    Gamepad'le fps tabi oynanıyor. Vaktinde, DS3'e rağmen, kaç saat KZ3 attığımı hatırlamıyorum. Ki aim assist bile yoktu.
    Ancak KZ nispeten dar alanda geçen bir shooter. Şartlar daha eşit.

    BF gibi oyunları konsolda oynamam açıkçası. Bir ton olay dönüyor, kafana bina düştü jet bomba bıraktı bilmem ne. Taktik kısmı da önemli, koordineli çalışan squadlar falan, bir ton durum var.
    Bunların üstüne, bir de gamepad'le aim'e vakit ve efor harcayamam. Düzgün konum aldıysam, %100 vurabilmem veya kesin HS çakabilmem lazım. Bu konuda gamepad ve mouse kıyas kabul etmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Mayıs 2014; 19:17:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyblitzer

    Rihanna yüzünden video copyright a takılmasın

    Sesim bastırıyor şarkıyı ama olmazsa Rihanna'sızını yüklerim artık :D
  • PS3 te FPS oynamıyordum , alışamamıştım Killzone 3 te çok sinir bozucuydu ,

    Sadece Ex. leri oynadım PC'dede FPS oynuyordum.

    PS4 çıktı BF4 e alışmak 3 ayımı aldı ve KD'em 0.79 dan 1.40 a fırladı 1-2 ay içinde ,

    En son 800 Ticket te Zavod 'da 65-23 gittim.Yani alışılabiliyor ve şu aralar scorebord'da ilk 3 ün aşağısına inmiyorum.

    Konsolda FPS oynamak daha zevkli ve daha rahat bu açık ama insanlar 1-2 aylarını feda etmek zorundalar sonrası yetenekle ilgili...

    Video'ya sonuna kadar katılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 27 Mayıs 2014; 19:51:37 >
  • güzel olmuş video elinize sağlık ama ben siz oynarken üstüne konuşmuşsunuzdur diye tahmin etmiştim
  • Alışan için konsolda oynamak daha keyiflidir. Ayrıca gamepadle fps oynamak hiç zor değil ve daha eğlencelidir. Gamepad e alışan klavye-mouse ikilisinden tiskinir ve zevk alamaz. Alışkanlık meselesidir kısaca. Ha şimdi şöyle sen gamepadle bende mouse la CS 1.6 kapışalım derseniz gamepadlinin hali hüsran olur bu da bir gerçek tabi :)
  • En güzel takım oyunu bence fps dir, o yüzden oynamak lazım bir şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps1 den hem ps hem pc kullanıcısıyım ama daha hiç ps de fps denemedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda fps oynanabilir, çok iyide oynanabilir ama asla pro seviyesine çıkılamayacağını düşünüyorum. 2-3 sene öncesine kadar counter strike da pro gamer seviyesine kadar geldim, özel oyuncu mouse su, mousepad, kulaklık setim falan vardı. Mouse ile özel programlarla reflex çalışırdım. Milisaniyeler olayın içine girince gamepad yalan olur gibi geliyor. Ne kadar yetenekli olsanda gamepadin milisaniye bazında yapacağı belli.

    Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş pc-konsol oyuncuları aynının ortamda olduğu bir sistem olsa, en iyileri dahil çoğu kişinin konsolu bırakacağını düşünüyorum.

    gerçi konsolda yeniyim ilk önce sol el problemimi halletmem gerek
  • Konsolda FPS oynayamayan gitsin kumda oynasın "kumdan kale yapsın"
  • Kardeşim videon güzel olmuş,diğer birkaç videonuda izleme fırsatı buldum.Uğraşıp emek veriyorsun tebrikler.

    Not: Video ya bir gameplay ekleseydin daha güzel olurdu kanaatindeyim.
  • Şarkının ismi ne hacı
  • bir de şu oyunlarda geri dönüş için bi tuş kombinasyonu yapsalar harika olur düşük sensitivity ile oynayan bizleri acayip rahata kavuşturmuş olcaklar arkadaki adamı görecez diye evrim geçiriyoz ama gamepad le oynamak cidden çok çok başka bir olay öcü olarak gören arkadaşlara da tavsie ediyorum 1-2 saat oynadıktan sonra yorum yapın 5 dk için değil
  • Xbox 360 en çok satanlar :http://marketplace.xbox.com/en-US/Games/xbox360games?SortBy=BestSelling

    Bu listenin %60-70 i fps iken bu sorunun cevabı zaten belli :)
  • bak kardeşim videonun başlığını görünce cidden çok boş konuşmuşsun diyip kestirip atıcaktım ama videoyu hazırlaman falan olsun hoşuma gittiği için bi nevi eleştiri değilde sana tavsiye vericem. evet konsola alışınca güzel oluyo ama mouse de yine de daha iyi diyip durmuşsun ama bak bende gamepad le oynamadan önce konsolda oynamak imkansız derdim. ama alıştıktan sonra inanılmaz zevkli ve kolay. senin en büyük hatan şu. konsollarda fps oynanmaz diye kesin bi cümle kurarsan seni burada keserler. cidden de itici oluyor ve senin düşüncen gibi görünmüyorda sanki kesin bi şey söylüyomuşsun gibi durmuş. konsollarda fps bal gibi oynanır ve çok da keyif alınır. burası apayrı bi konu.

    sana açık tavsiyem şu. kesin konuşmalardan vazgeç. ya da daha iyi ifadeli cümleler kullan. misal başlık şu olabilirdi. bilgisayarda fps oynanması daha kolaydır. böyle bi başlık atsan hem daha güzel hemde daha kendi düşüncenmiş gibi görünür. ama konsollarda fps oynanmaz demen senin daha önce konsolu eline almamış gibi olduğunu göstermiş.

    videolarının hatrına böyle yapıcı cümleler kurdum. xbox da da oynadım ps de de oynadım. cidden konsollarda fps alışınca çok keyifli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokezoom

    bak kardeşim videonun başlığını görünce cidden çok boş konuşmuşsun diyip kestirip atıcaktım ama videoyu hazırlaman falan olsun hoşuma gittiği için bi nevi eleştiri değilde sana tavsiye vericem. evet konsola alışınca güzel oluyo ama mouse de yine de daha iyi diyip durmuşsun ama bak bende gamepad le oynamadan önce konsolda oynamak imkansız derdim. ama alıştıktan sonra inanılmaz zevkli ve kolay. senin en büyük hatan şu. konsollarda fps oynanmaz diye kesin bi cümle kurarsan seni burada keserler. cidden de itici oluyor ve senin düşüncen gibi görünmüyorda sanki kesin bi şey söylüyomuşsun gibi durmuş. konsollarda fps bal gibi oynanır ve çok da keyif alınır. burası apayrı bi konu.

    sana açık tavsiyem şu. kesin konuşmalardan vazgeç. ya da daha iyi ifadeli cümleler kullan. misal başlık şu olabilirdi. bilgisayarda fps oynanması daha kolaydır. böyle bi başlık atsan hem daha güzel hemde daha kendi düşüncenmiş gibi görünür. ama konsollarda fps oynanmaz demen senin daha önce konsolu eline almamış gibi olduğunu göstermiş.

    videolarının hatrına böyle yapıcı cümleler kurdum. xbox da da oynadım ps de de oynadım. cidden konsollarda fps alışınca çok keyifli.

    Hocam eleştirin için teşekkür ederim. Fakat başlıktaki amacım ne düşündüğümü belirtmek değil, hangi konu üzerine konuştuğumu belirtmek. Çoğu insanın "Konsollarda FPS oynanmaz" söylemi hakkındaki düşüncelerim anlatıyorum anlamında. O yüzden tırnak içinde. Tıpkı diğer Spider-man videomda olduğu gibi, başlığı The Amazing Spider-man 2 ve onun hakkında konuşuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Şarkının ismi ne hacı

    Jay Z ft Rihanna - Run This Town
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.