Şimdi Ara

Konsollardaki hileler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyunda çok yeniyim ps3 deki ultimate evil edition paketinin aldım. Daha doğrusu sipariş verdim 2-3 gündür oyunu bekliyorum. (kargo ile il dışından geliyor) Günlerdir forumu takip ediyorum, aklıma en çok takılan şey konsoldaki hile problemi. Tarihlere baktım fakat günümüze en yakın konu 2 sene önce ( hile üzerine olan konulardan bahsediyorum). Size sormak istediğim konsol versiyonunda hala hile mevcut mudur ? Eğer mevcutsa ps3 versiyonunu alarak hata mı ettim sizce ?



  • Valla pc ciler olarak bizi banlıyolar sizdeki lükse bak. Hem internet şartı yok, morder bracersi kullan. Güncelleme hoşuna gitmediyse bırak devam et. Üstüne bir de hile yap. Blizard şirketi bide sizin üstünüze yapsın 10 numara kebap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek istediğini pek anlayamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exvayz3t

    Ne demek istediğini pek anlayamadım

    Başkan takıldım sadece ama hileyi napacan zevki kalmaz ki öyle. Zaten onun hilesini de zor bulursun. Asıl kitle pc de oynuyor o da internetten olduğu için blizard kontrolünde zaten. Hile olayı hiç yok. Pc dışında olabilir ama bulman zor olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabın için.Ama benim sorunum da hile zaten yani bende istemiyorum oynadığım oyunda hilenin moda olmasını yani bende seninle aynı fikirdeyim. Ayrıca Ps3 de d3 pc deki ile birebir aynı yani offline demişin ama o sadece bir seçenek.
  • Yorum yapan arkadaş sadece başlığı okuyarak cevap yazmış sanırım.

    Xbox 360 da oynuyordum ben oyunu bir ara çok feci buglar exploitler vardı daha sonra bıraktım fakat daha sonra blizzard bunları düzelmişti. İlla ki ufak tefek şeyler kalmıştır. Kafana takma sen oynunu oyna keyif almaya bak zaten bu tür legal olmayan şeyleri yakaladığın da banlıyorlar.

    Ek olarak üzgünüm ama PC ve Console daki Diablo 3 ler aynı değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 28 Ocak 2016; 14:53:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.