Şimdi Ara

[b][/b]KONTORLAND Guitar Hero gitarı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internetten sipariş ettiğim kontorland 4in1 crazy guitar bugün elime ulaştı ve gitarı Guitar Hero 3 ve Guitar Hero World Tour oyunlarında deneyeyim dedim. Gitarın Strum Barı çalışmıyor. Strum Barın görevini gitarın üstündeki Direction Buttom yapıyor. Sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen. Bu arada gitarı PC de kullanıyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naghthan

    Arkadaşlar internetten sipariş ettiğim kontorland 4in1 crazy guitar bugün elime ulaştı ve gitarı Guitar Hero 3 ve Guitar Hero World Tour oyunlarında deneyeyim dedim. Gitarın Strum Barı çalışmıyor. Strum Barın görevini gitarın üstündeki Direction Buttom yapıyor. Sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen. Bu arada gitarı PC de kullanıyorum.

    Tüm gitarlarda strum bar sviçleri yön tuşlarına paralel olarak bağlıdır, eğer strum bar işlemiyorsa gitar arızalı demektir.. zaten bu tip sorunlar kontorland marka gitardan beklenmedik şeyler değil.. forumlardan vya piyasadan araştırmadan aldın veya fiyatına kandın sanırım.. ama unutma ucuz etin yahnisi yavan olur. oyunun menüsünde de işlemiyor mu strum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncn -- 23 Mart 2013; 16:28:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.