Şimdi Ara

Kontratlı - İphone Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle.

    Önümüzdeki ay içinde Turkcelin - Kontratlı iphone kampanyasına başvurmayı düşünüyorum. Şu anda bizbize Kamu 1500 dk - 59 tl olan tarifeyi kullanıyorum. Bu tarife devap edip iphone almak istersem sadece mini ve süper mini paketlerinden yararlanabiliyormuşum. Öyle söylediler.. Bu cidden böylemi ? Çünkü bazen hre turkcell bayinin söylediği birbirini tutmuyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşamayacağım için toplamda en karlısı hangisi olur benim için ? Büyük - orta - Küçük - mini ve süper mini paketlerden.

    Ayrıca başvuruda özellikle dikkat etmem gereken, sorup soruşturmam gereken başka bi nokta varmıdır ?

    Daha önceden bu kampanyadan yararlanmış ya da konu hakkında bilgisi olanlardan görüş bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • merhaba hocam,
    ben turkcellden aldım bu yaz. 3g 16gb siyah mini paketle aldım. 400tl peşinatla 24 ay 69tl. ayda 5000dk turkcellilerle şanslı iki günününde konuşabiliyor ve 1000 sms hakkın ayrıca 1gb internet verdiler. ben memnunum.
    şimdi 3gs paketleri var. detaylar linkte:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhonepaketleri
  • febahadir saol bilgiler için..

    Başka bu kampayadan telefon alıpta bilgisi olan yokmu acaba ?
  • Alırken paketlerdeki konuşma sürelerinin sadece Turkcell le olduğunu unutmayın.Diğer türlü İphone parasından çok daha fazlasına mal oluyor
  • Ben 105x24 pesinatsiz aldım eğer verilen paket maliyetlerini düşerseniz 1104 tl ye geliyor öyle uçuk değil yani internet her ay 24 ay boyunca 1 gb SMS ve konusmalar haftada iki gün konuşma süresi ayda 64 saat SMS 1000 adet iphone yapı itibariyle İnternet'e ihtiyac duyduğundan 1 gb internet hediyesi süper oluyor :))
  • Konusmaların tamamı turkcellden turkcell e deil ama


    * # Küçük,Orta ve Büyük paketlerdeki dakikaları ve SMS'leri, Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi aramalarınız ve mesajlaşmalarınızda kullanabilirisiniz.


    # Mini ve Süper mini paketlerle, haftada 2 gün konuşma kapsamında, tüm Turkcell'lilerle yurtiçi kullanılmak üzere aylık 64 saat ve 1000 SMS'e sahip olursunuz.

    Aynen böle yazı sitede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.