Şimdi Ara

kontratlı paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar babamın tel. 12 ay kontratlı 120 dk. her yöne... 6 ay filan kaldı bitmesine. bu bitmeden 12 ay kontratlı alo paketler var 3 ay bedava diye onlarada başvurabilirmiyiz?



  • Arkadaşım

    12 ay kontratlı paketin cayma bedeli yansır.

    96TL - 99TL arası ödersin Herkesle 120 paketinin cayma bedeli.

    Daha sonra 3 ay bedava kampanyasına dahil olabilirsin.

    Ama üst pakete geçiş yaparsan cayma bedeli yansımaz.

    onun içinde Müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
  • Arkadaş soruyu anlamadan yanıt vermiş. Dostum Turkcell'de 12 ay kalma sözü verdiğinden dolayı her ay size verilen sözünüze hediye her yöne 120 dakika ayrı bir kampanyadır, aylık konuşma paketlerine 1 yıllık söz vererek 3 ay bedava ayrı bir kampanya Ben her iki kampanyadan birden faydalanıyorum. Yani hiç tereddüt etmeden 1 yıllık sözü vererek aylık paket alabilir ve 3 ay bedava yararlanırsınız. Hiç bir ceza da ödenmez. Her iki kampanyadan da faydalanıyorum adıma kayıtlı 3 hatla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pampilo

    Arkadaş soruyu anlamadan yanıt vermiş. Dostum Turkcell'de 12 ay kalma sözü verdiğinden dolayı her ay size verilen sözünüze hediye her yöne 120 dakika ayrı bir kampanyadır, aylık konuşma paketlerine 1 yıllık söz vererek 3 ay bedava ayrı bir kampanya Ben her iki kampanyadan birden faydalanıyorum. Yani hiç tereddüt etmeden 1 yıllık sözü vererek aylık paket alabilir ve 3 ay bedava yararlanırsınız. Hiç bir ceza da ödenmez. Her iki kampanyadan da faydalanıyorum adıma kayıtlı 3 hatla.





    Aynen sizin anladığınız gibi durum yani iki tane cayma bedelli kampanyaya kayıt olabilirim herhangi bir ceza filan odemeyiz umarım
  • aynı anda olmuyor diye biliyorum ama yine de bi dene bakalım. olursa iyi olur
  • ya online işlemlerde boyle hediye paketi gibi bişey cıkıyor ya orda gördüm tahahütlü 12 ay alo60 paketi ilk 3 ay bedava diye. ama zaten babam kullanıyor alo 60 ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.