Şimdi Ara

++KONU SİLİNSİN++

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu silinsin...................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolce_bombino -- 2 Ağustos 2017; 13:57:53 >



  • Durum zor.ya kızın aklına girip şikayet edeceksiniz. Tecavüz tehdit ve şantajdan. Çok ciddi bi durum bu. Ya da bu düşünce benim kafamı bulandırır yediremem kendime dersen ayrılırsın kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı deşme. Kızın psikoljisini bozabilir. Ya kabullen unutmaya çalış ( biliyorum zor durum) ya da yapamam dersen yol yakınken ayrıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tehdit edildiğine dair bir delil varsa polise git. Ama kıza da çok güvenme bir evde bir erkekle ilaçlı ilaçsız içki içip bunun çok unutmak istediği videosunu ne diye telefonunda tutuyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be, ne güzel dünya. Madem böyle bir şey olmuş insan bahsetmez mi? Kardeşim bana bak, benim yazdıklarım ile yönlendirme hiç bir şeyi, kimsenin de günahını almak istemem ama. İşin içinden zeytinyağı gibi çıkmayı çok iyi bilir bu insan cinsleri. Dikkat et düşün taşın, ipler senin elinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız unutmaya çalışıyomuş da yeni bi sayfa açmış da

    bir de kızın üstüne gitme psikolojisi bozulur ha?

    erkeklerde bu saflık olduğu sürece kızlar daha kükremeye çoook devam edecektir.


    eğer geçmişte karıştığın bir rezaleti unutmak ve yeni bir sayfa açmak için birine sarılıyorsan bunu ona söylemelisin, özellikle de senin bu durumun karşı taraf için (olumlu/olumsuz) bir anlam ifade ediyor ise.

    ne güzel dünya. yap yapacağını sonra mağdurum üzerime gelme. böylelerine tepki versen seni suçlu ilan eder bide ha.

    yanlış anlaşılmasın, geçmişinde bunu yaşamış bir kız kötü kızdır mesajı vermek gibi bir niyetim yok. ama kızın yaptığı düpedüz sağ gösterip sol vurmak. kız dürüst değil. söyledikleri ile yaptıkları uyuşmuyor. özrü de kabahatinden beter.




  • Yardim edilecek bir durum yok, saygi duyulacak bir durum da yok. Iliskinin baslangic asamasinda sana bu durumlardan ustu kapali dahi olsa bahsetmesi gerekiyordu. Haliyle su saatten sonra guvenirliligi azalmis durumda hem iliskinin hem de kisinin. Guvenilir olmayan her iliski de er ya da gec sonlanmaya mahkumdur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bi olaya şahit oldum kız içkiliyken sevgilisi tecavüz etmiş. Sonra kız biriyle nişanlanmış nişanlısı olayı duyunca başta kabullenir gibi olmuş sonra yol vermiş. Daha sonra ise kız tekrar biriyle nişanlanınca hiç olaydan bahsetmemiş tabi muhtemelen koca bir yalanla kocasını kandırmaya devam ediyordur hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.