Şimdi Ara

Konu silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinanKkner

    istedğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz elbette. istediğiniz makama saygı duyup istemediğinize duymamakta da özgürsünüz. polisin emretme yetkisi vardır bu da ayrı bir konu. arkadaşlara ehliyet ruhsat verir misiniz diye size kırılmalarını beklemenizden kendinizin daha ağır dozda egoist olduğunuzu düşünüyorum. sadece 1 paragrafta bu kadar saçmaladığınızdan aralara girmiyorum dahi. emniyet içindeki birimlerin nerede ne vasıfla kontrol yaptığını bilmessiniz. trafikçi kıyafeti altında istihbaratçı da olabilir, temci de özel harekatçı da.
    Trafikteki magandasal hareketlerin artması ile tü polislere bazı özel durumlarda ceza yazma yetkisi tanındı ve bu haberlere de yansıdı. işin içeriğini açmaya gerek yok araştırma zahmetinde bulunursan- ki bulunmazsın bunların farkına varabilirsin. ben sol şeritte elinde telefonla babasının tarlasında gibi dolaşanlara tahammül edemiyorum mesela; yine mesela makas atan ve drift yapanlara da tahammülüm yok. Yurtdışında birçok gelişmiş ülkede arac içinde telefona dokunmanız dahi yasak!! Almanyada insanlar muayeneden geçmeyen arabalarını hurdaya ayırırken biz fıldır fıldır muayenesiz sigortasız arabalarla boğuşuyoruz bu memlekette. cezası 235 lira sanırım. bence komik bi rakam. yani işin özü devlet hatanızdan dolayı devletliğini yapıp gereken cezayı kesti diye devlete veya görevlisine çöplük ağızlarınızla laf mı ediyorsunuz? Yanlış anlayın ya da anlamayın ama haddinizi bilin.
    umarım herşey tamam da bana mı kaldı diyen zihinleriniz evaltlarınıza geçmez.



    Ne kirilmasindan bahsediyosun sen ne sacmaliyorsun adam gibi talep edecek nokta. Polis diye artistlik yapamaz. Polise mukavemet mi gosterdik kararlarini, varligini ilga edici ifadelerde mi bulundukta emrediyor? Ne vasifla boyle bir hakki var. Neden durduruldugumuzun aciklamasini yapmasini zaten beklemiyoruz. Insan gibi soru sormasi ya da talep etmesi medeni olandir. Insanca sorup cevap alamazsa o zaman emreder geregini yapar. Onun isi bu. Nizam saglamak nizam bozucu insanlari kinlendirici ifadelerde bulunamaz. Yeri gelir polise vatandas yardim etmez yoksa. Her sey karsilikli.Devlete mi karsi gelecegiz? O da biliyor bir lafla 20 polisi oraya toplayabileceginin ona guvenip istedigi harekette hakarette bulunamaz.

    Ahlaki anlayisinin ne boyutta ne kadar hangi seviyede oldugu beni ilgilendirmez. Benim ahlak anlayisim ve uzviyetim bunu kaldirmaz. Kendimden odunde verecek degilim.

    Senin devletin 20 yillik arabadan bile kepceyle vergi alir vatandasin belini bukersen senin zihniyetindekiler daha bi 100 yil daha at arabaai kilikli araclara talim edersiniz. Millet keyfinden mi biniyor. Mazotu benzini 7 lira yapti zihniyetiniz. Bi de konusuyor dunyanin neresinde %150 arac vergisi uygulaniyor.

    Drift yapanin vidyosunu cekip gonderince polis geregini yapiyor mu? Seni adam yerine bile koymuyor ne zaman cepleri sikisti para lazim yagdir cezalari urettigi bir sey mi var? Nasil olsa anlamayacaksin daha fazlasina gerek yok.

    Son olarak egoistim evet kendi egomun sinirlarinida bilirim benim gibi 3 dili anadilin seviyesinde konus yuksek universite egitimin olsun sonra goruselim, haddini sen bil kifayetsiz muhteris. Aklinca ufaktan yumusak prelude yapip insan asagilamayi adet edinmis narsist bir sahsiyet degilim

    Benim milliyetime de atifta bulunan densiz herifte kendine baksin devleti 5 milyon egitimsiz cop insan yiginini doldurmus benim milliyetimi laf ediyor.

    BLOK

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.