Şimdi Ara

Konut Kredisi Kullananlar için İpotek Fekki Ücretinden Kurtulmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
61
Favori
127.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar size uygun ev kredilerini bu siteden bakabilirsinizhttp://evkredi.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutazrar -- 4 Ekim 2011; 14:49:03 >
  • kaldı 17 ay konuyu takip etmek üzere mesajım kalsın.konuyu açanada ayrıca teşekkürler...
  • faydalı bilgiler verilmiş..
  • devamı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan1966

    akbankı 250tlik fek ücretini geri almak için thh ne verdim. kazandım. banka mahkemeye itirazda bulunarak dava açmış. ne yapmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum.

    Mahkemeye değil de nereye giderlerse gitsinler... Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerli olan yasalara göre haklı olan sizsiniz ve %99 mahkemedende karar lehinize çıkacaktır...
  • @nabiaga

    Belge paylaşımın için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @rkadas

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan1966

    akbankı 250tlik fek ücretini geri almak için thh ne verdim. kazandım. banka mahkemeye itirazda bulunarak dava açmış. ne yapmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum.

    Mahkemeye değil de nereye giderlerse gitsinler... Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerli olan yasalara göre haklı olan sizsiniz ve %99 mahkemedende karar lehinize çıkacaktır...

    nasıl bir savunma yapmam lazım. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nabiaga

    arkadaşlar banka lehimize çıkan hakem heyeti kararını temyiz için tüketici mahkemesine götürür ise biz bunu nasıl öğrenebiliriz? posta ile mahkeme celbi almadan önce öğrenebileceimiz bir yer var mı? e-devlet şifresi aldığımızda acaba internet den e-devlet sayfasından görülebilir mi? ya da tüketici mahkemesine gidip direkt sorma olabiliyor mu...?

    sana mahkeme celbi geliyor.
  • Bilgileri ve mahkeme kararlarını paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Abim ev kredisini aynı bankadan yeniden yapılandırdı ve oldukça yüksek masraf (yada kapama cezası) ödedi. Bu durumda biz bu parayı geri alabiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metulen

    Bilgileri ve mahkeme kararlarını paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Abim ev kredisini aynı bankadan yeniden yapılandırdı ve oldukça yüksek masraf (yada kapama cezası) ödedi. Bu durumda biz bu parayı geri alabiliyor muyuz?

    bu linkte ayrıntılı bilgivar.. bi yerlere başvurup aldığınız güzel sonuçları lütfen paylaşın olur mu.. kolay gelsin

    http://resim.donanimhaber.com/m_53429259/mpage_1//tm.htm#53429259
  • avukatların kendi bilgisayarları ile giriş yapıp bilgi aldıkları işlem yaptıkları bir program var sanırım. belki herhangi bir avukat bu kararın metnine ulaşabilir. ya da tüketici derneklerinin internet sitelerinden veya ıspartada şubesi bulunan bi dernekten yardım isteyebiirsiniz. hakem heyeti e bültenleri yayınlanmakta.. o bültenlerde de geçiyo olabilir tam hatırlayamadım şimdi de..
    hiçbiri olmadı sadece tarirh karar no filan belirterek istekte bulunabilirsiniz. zaten bankaların hukuk büroları o kararı bulurlar sanırım
  • lehime çıkan hakem heyeti kararını 15 günlük süre dolmasına rağmen bankanın bir üst mahkemeye götürmediğini Uyap sms sisteminden öğrenmiş bulunmaktayım. masrafımın iadesi gerçekleşmedi. ipoteğim de kaldrıldı mı bilmiyorum. avukat arkadaşlara soralım bakalım... icra yoluyla ve mümkünse icra için avukatlık masrafı da karşı tarafa yıkılabiliyolarsa, yani bankaya ne kadar masraf çıkartabiliyorsak çıkartmak istiyorum. ipoteğim kaldırılmamışsa zaten BİMER BBDK VB. VS. nereyi bulursam şikayet edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 12 Ekim 2011; 1:02:29 >
  • merhaba arkadaş'lar bugün akbank'a 25 .000 lira için başvuru yaptım konut kredisi ama dikkat etmem gereken'ler neler'dir dosya masrafi exper ücreti falan ne kadar tutması lazım bana 2 bin lira tutar dedi bu para'yi almalar'ı yasal mıdır bilgi'sı olan yardımcı olur ise çok sevinirim şimdi'den teşekkürler.
  • ipotek kaldırma işlemi için tüm masrafların bankaya ait olduğunu belirten sözleşme maddesini görmek iste..yoksa ekletmeye çalış..
    hayat sigortası konut sigortası zorunlu değil... sana sormadan bu sigortaları yaptırmalarının yanlış olacağını söyle. bu sigortaların zorunlu olmayacağını gösteren maddeyi göstersinler yoksa eklesinler.. (bence aynı bankadan olmasa da konut sigortası yaptır derim. eve bişey olduğunda evn borcunu öderken bi de süpriz masraflarla darlanma derim..)
    faizin sabit olduğunu görmek iste..
    tüm masraflar ve kesintiler ile ilgili bilgi al.. o bilgileri internetten mukayese et.. bankacılara tüm şartların ve masrafların müzakere edilerek sözleşmenin yapılması gerektiğinin farkında olduğunu ve müzakere edilmeyen hususların uyuşmazlığında müşteri lehine kararlar çıktığını hatırlatın..
    diğer bankaların daha az masraf aldıklarını başka bankalardan da teklif aldığını söyle.. seni kaçırmak istemiyolarsa masrafları küçültürler.. eğer başka bir bankadan da ön teklif almadı isen ben al derim. daha uygun oranlar ve daha az maraflar çıkabilir.. reklamlarındaki ve sitelerindeki rakamlara bakma.. o rakamlardan daha aşşağı teklifler çıkabiliyo. şubedeki müşteri temsilcsinden teklif al.
    kredi aldıktan sonra kredi kartı ve hesap işletim ücreti altında hiç bir ücretin size yansıtılmamasını iste.
    her imzaladığın kağıdın bir örneğini bankanın mührü ve yetkililerin imzalarının da üstünde olması şartıyla iste. ve sakla..

    aklıma gelenler bu kadar..




  • valla abi süper'sin ya söylediklerini tek tek yazdım banka görevli'sine tek tek soracağım bir de dosya masrafi 1250lira imiş ben maaş müşteri'si olduğum için size 750lira dedi eğer ki hayat sigortası yaptirmak isterseniz 500 lira dedi i mi ki
  • hayat sigortası mecburi değil. yaptırmak isterseniz sigorta şirketlerinden teklif alın sorup soruşturun.. derim
  • bilgilendirmeler için teşekkürler.
  • takip
  • Bende takip etmek istiyorum.
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.