Şimdi Ara

Konya ve expertiz raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler herkese. Konya da expertiz önerebilecek tavsiye edebilecek arkadaşlar abiler kardeşler varsa sevinirim. Sağlam ve raporları iyi olan bildiğiniz yer varsa fiyatını da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konya'da akraban, eşin, dostun vs yoksa arabaya bulaşma.

    Esnaftan araç almanı çok tavsiye etmem, ilk sahibiyse belki düşünülebilir.

    -Zamanın birinde Daihatsu Coure baktım, araç bir parça boya başka bişey yok. Bi arkadaşa sanayiye götürmesini rica ettim, Araç adamın dediği gibi, Bir parça boya var ve başka değişen vs yok. Kalktım gidecem, dedim bide hasar sorgulayım, araçta 11.000,00TL hasar kaydı var. :) Adamı aradım, cevap veremedi.

    Anladımki mesaj atmadan niyetlenmemeli.

    Bir başka araba SCENİC, adamı aradım, adam ısrarla hatasız olduğunu söylüyo, km orjinal diyo. Mesaja sarıldım. 17.000.00TL toplamda hasar kaydı var. biri 11.000.00TL km ile oynanmış. adamı arama gereği bile duymadım.

    Akıllanmadım. Ankaraya göre fiyat uygun, 2012 model astra, 2.500.00TL civarında hasar var. dedim önemli değil, Bu sefer 2012 model, hasar kaydı az, 45000 de bi araç nasıl olabilirdiki. Babam sağolsun hem ziyaret hem ticaret mantığıyla araca bakmaya gitti. Araba sanki 15 senelik araba gibi dedi. Bütün şevkim kırıldı, vazgeçtik tabiki. Yine Ankarada aldım :)

    Genellemek istemiyorum, Bir tane SCENİC aldım Konya'dan, memnundumda ama galeri vs değildi.Konyadan araba almanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
    Galeri vakaları malesef Ankarada da başıma geldi. Ben artık üç kuruş fazla olsun sahibinden olsun kafasındayım.

    İlla alacağım diyorsanız, sanayideki ustalar gayet güzel kaporta motora bakabilir. Sanayisi gayet iyi ustaları barındırıyor.

    Aracı Computeste sokmanı çok tavsiye etmem.
    Zorunlu kalmadıkça ben bu testlerin çok verimli olduğunu düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earl2000 -- 5 Mayıs 2015; 19:25:25 >




  • Hocam cevabınız için teşekkürler ben konyalıyım tanıdık ustalar da var ancak expertiz raporu da istiyorum rakamlar bana göre çok büyük yani 30bin civarı dolayısıyla insan dikkat ediyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.