Şimdi Ara

Köpeğime bakamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Bir konuda danışmak için geldim. Açık konuşacağım.

    Konu oğlum. Yaklaşık 5 senedir sahiplenmişim. 5 senedir bende. Fakat şöyle bir durum var ki; bakamıyorum. Türü terrier. Açıkçası sahiplendiremem de. Çünkü hırçınlaştı. Kimseye veremem o yüzden. Yavruyken almıştık. Şimdi de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Barınağa veremem çünkü malum olaylar belli. Hayvanları katlediyorlar falan. Bağlı kalıyor uzun bir süredir. İlk aldığımızda serbest bırakıyorduk. Aile ile iç içeydi. Daha sonra yola falan çıkmaya başladı bağlamaya başladım. Fakat çok dolaştırmadığım için biraz hırçınlaştı sanırsam. Daha sonra aileden biri tarafından dövüldü. Haberim yoktu benim. Ve bu durum o kadar çok sinirlendiriyor ki beni… Gerçekten böyle olacağını bilseydim, böyle yaşayacağını bilseydim asla ama asla almazdım çok ciddiyim. Sadece bana karşı uysal. Ailedekilere bile havlıyor. Ki bence bu ailenin ona karşı nefretinden kaynaklı. Psikolojisi bozuldu diyebiliriz yani. Bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım ve bu sene bakmaya devam edebilirim fakat daha sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Söküp bırakmayı düşünüyorum eğer bu çevrede durursa ayrıca zaten her gün yemeğini koyacağım fakat emin değilim. Fikir verirseniz çok mutlu olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Köpeğinin psikolojik sıkıntıları var. Ona daha narin yaklaşmaya çalış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle yapmaya çalışıyorum da olay o değil. Üniversiteye gideceğimde ne yapacağımı bilmiyorum. Dediğim gibi ailedekilere bile saldırıyor. Çünkü ailenin ona karşı sevgisi yok, nefreti var. Farkında bunun bence. Yanımda da alamam götürmek ayrı sorun, ilk sene eve çıkmayacağım o da var. Barınağa verilmez fakat salsam mı emin değilim. Etraftakilere hırlayabilir, ısırır bile belki de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisoslogelmis B kullanıcısına yanıt
    Dostum benim köpeğimde öyleydi. Ailedeki herkes düşmandı. Hele bir akşam 1-2 tane tavuk yedi diye babam hiç istemiyodu. En son ben şehir dışındayken birine vermişler köpeğimi. Yerini de söylemiyolar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

    Oww o çok kötü. Bende de kaç kez öyle yapacaklardı, çok korkmuştum. Ama artık veremezler kimseye yani. Havlıyor, ısırır yaklaşamazlar. Üzüldüm adına.;( Aga çok boktan bir durum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisoslogelmis B kullanıcısına yanıt
    Merhaba sahiplenebilirim yavrucagı gerekli ilgiyi ve tedaviyide sağlarım .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, sahiplendirebileceğimi sanmıyorum…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum, doğru… Üniversite zamanı ne yapacağımı bilemiyorum. Sanırsam evde kalacak ve bizimkiler bakacak, fakat çok özleyeceğim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.