Şimdi Ara

Köpeğin evde ihtiyaç duyduğu minimum alan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir bir köpek sahiplenmeyi düşünüyorum. Her şeyi araştırdım, elimden geldiğince her şeyi okumaya çalıştım. İzmir'de öğrenciyim, tek yaşıyorum. İkinci öğretimim, yani sabah ne kadar erken kalkarsam o kadar çok zamanım var. Hemen hemen her şeyi düşündüm, köpeğe ayıracağım zamanı, onun evde yalnız kalacağı zaman vs. her şey uygun gözüküyor. Alsancak'da oturuyorum. Kordon epey yakın. Köpeğin eğlenebileceği, sosyalleşebileceği, koşturabileceği bir yer.

    Ancak aklımdaki tek sorun şu; evim mutfak salon bir, bir de yatak odası var. Yani ancak 1 kişinin yaşayabileceği bir ev. Köpek bu alanda sıkılır mı? Daha büyük bir alana ihtiyaç duyar mı? Küçük cins köpek düşünmüyorum. Hayvana eziyet etmek istemiyorum. Eğer yok sıkılır, strese girer diyorsanız vazgeçeceğim sahiplenmekten.



  • dhfftf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benalter -- 28 Mart 2021; 22:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin büyüklüğünün bir önemi yok. Orta-iri ırk enerjik bir tür bile sahiplenecekseniz eğer, günde tuvalet ihtiyacı haricinde 1-2 defa dışarı çıkararak 30-45 dk süreyle mümkünse diğer köpeklerle koşup oynayarak enerjisini atmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde evde ekstra bir koşturma durumu oluşmayacaktır. Ama enerjisini atamaması halinde, evde kendi oyununu üretmek suretiyle eşyalara zarar vermesi veya havlayarak etrafı rahatsız etmesi olasıdır. Olay zaman ve mekandan bağımsız olarak sizin onu ne kadar sosyalleştireceğinize bağlı kısacası...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.