Şimdi Ara

Köpeğini tüm gün balkonunda döverek şiddet uygulayan bu şahıs için yardımınıza ihtiyacım var ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
20.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
394 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl vuruyor ufacık köpeğe. Bakamayacaksan almayacaksın. İnsanlıktan nasibini almamış kansızlar bunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Apartmanda tek bir kişinin istememesi dahi köpeğin gitmesi için bir neden anneniz neden şikayet etmiyor yöneticiye veyahut polise madem ev sahibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak karar olmadan hiç birsey yapamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam açıkçası ruh hastası ve burada bazıları ''Gidip kapıya dayan.Polise şikayet edeceğini söyle'' benzeri sözler söylemiş hatta hızını alamayıp arkadaşa ''asosyal'' dahi demişler.Yahu şuna eminim siz orada olsanız muhtemelen bu arkadaşın gösterdiği şu çabayı bile gösteremezdiniz.Adam belediyeye gitmiş ve ona imza topla demişler.Adama daha ne yapacak?

    Bu ülkede insan dahil hiçbir canlının can güvenliği yok.Adamın şiddet uyguladığı canlı hayvan ve devletimizin kanunlarında bu canlar ''mal'' statüsünde.Üstelik bir de hayvan kendisi adına sahipliyse arkadaşın kendisini açıkça deşifre etmesi kendisi için bir tehlike oluşturur.Polis gelse bile uyarır sonra gider.En fazla yapacakları iş ifadesini almak olur o kadar.Hayvan ölse bile kolluk kuvvetlerinden hiç kimse bir şey yapmaz daha doğrusu yapamaz çünkü kanunlar daha fazlasını yapmasına müsaade etmiyor.

    Arkadaş kendisini deşifre etti diyelim,polis geldi gitti bir sonuç alamadı peki sonra ne olacak?Adam arkadaşa ve annesine musallat olmayacak mı?Yahu bu ülkede bu tür hasta kişilerin ceza almasının tek yolu bir insanı öldürmelerinden geçiyor.Ondan da en fazla 5 yıl yatıp tekrar çıkıyorlar.Ülkedeki adalet mekanizması bu kadar suç işlemeye açıkken arkadaş neden kendisini deşifre etsin?Adam elinden geldiğince konuyu sosyal medyaya taşıyıp bir kamuoyu oluşturmayı ve bu şahsa karşı yapılacak adli işlemlerde bir kamuoyu baskısı yaratmak istiyor.Çünkü bu ülkede adalet ancak böyle sağlanıyor.Eğer toplum tepki koyarsa mahkemeler mecburiyetten böylelerine bir ceza vermek zorunda kalıyor yoksa ceza meza yok.

    Benim önerim hayvan dernekleri ile temasa geçmeniz yönünde olacaktır.Ancak bu dernekler bu hayvanı bunun elinden alır ve ancak bu dernekler adli makamları harekete geçirebilir.Aksi taktirde bu hayvan daha uzun bir süre bu kişi tarafından şiddete maruz kalabilir.




  • Allah aşkına ara polisi de anlat bu kadar korkak olmayın ya.her şeyi alttan almayın.her şey olacağına varır.155'i ara isimsiz ihbar yap.ben şu an bu mesajı okudum moralim bozuldu sen o köpekle aynı sokakta oturup rahat nasıl uyuyacaksın? Hayvan hakları derneğine ulaş yap bir şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke hayvanlara eziyet edenlere aynı eziyetin uygulanacağı bir yasa/düzen bir şey olsa ama bire bir aynı eksik olmadan.

    Böyle şeyleri gördükçe kafayı yiyorum.
  • Change org imzaladım.Gelişme olursa konuyu güncellemeyi unutmayın.
    Konuyu öne çıkarmakta fayda var arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 4 Haziran 2019; 1:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

    Bu mesaj silindi.
    Insanların hukuka güveni azaldığı için olabilir mi?

    Artık hukukun yavaş kaldığı ya da halledemediği çok şeyi sosyal medya da insanların tepkisi hallediyor..
  • Tefal tencere setine 1000 lerce adam yığılıyor şuraya daha 34 kişi imza atmış. Ben size ne deyim... Ben imzaladım konuyu da öne çıkardım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisi zabıtayı arıyorsun. Dilekçe falan uzun sürer o iş. Önceden silah attıysa evdedir silah zaten. Polise silah sesi duydum köpeğe de işkence ediliyor de. Silah bulurlarsa evde adamdan bile kurtulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 4 Haziran 2019; 7:10:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • İmzaladım hocam, inşallah alırlar elinden.Adamın psilolojisi bozuk gibi onuda gözetim altına alsınlar hayvana zarar veren insanada verebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu biz severken incitiriz diye korkuyoruz bu caniye bak ne desek boş buna gereken yapılmalı:(
  • bilenler bilir,tuvalet eğitimi için bazen cezalandırma yöntemi uygulanır köpeğe.ilk önce öyle birşey sandım ancak bu insan müsveddesi nefret dolu bir şekilde şiddet uyguluyor hayvana.yazık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamdan korkuyor olmanı anlarım ama polisi arayamam diyorsun ayrıca senden istedikleri ıslak imza, kendin aramanla kamuoyu oluşturduktan sonra polisin gitmesi aynı şey, adam silah sıksa dahi ertesi gün serbest kalacak, merak etme polisi arayınca senin ismin verilmiyor ancak o görüntü hukuksal olarak da kanıt sayılmaz üstüne sen ceza alırsın öyle leş bir hukuk sistemi.

    ek olarak Allah kurtarsın Karasu Sakarya'nın en leş yeri.
  • Şurada bir tane o bölgede yaşayıp DELİKANLI olan yok mu şu adama sağlam tepki gösterecek?

    PS4 999 lira başlığı olsaydı en az 10.000 kişi görmüştü konuyu

    Bu kadar duyarsız olmayalım arkadaşlar,abiler..Dilsiz,bizim yardımımıza muhtaç hayvanlara yardımcı olmak bizim önceliğimiz olmalı.

    Ben o bölgede hatta o şehirde yaşasam dayak yiyecek bile olsam tepki gösterirdim,dayak yiye yiye dayak atmasinı öğrenirmis insan benim mantığım hep bu,lütfen bu olaylarda duyarsız kalmayalım gerekirse ortalığı inletelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuşturucu ile mücadeleye falan yaz kesin çıkar bu şerefsizin evinden.
    change org falan vicdan rahatlatmak için sadece bir sonuca ulaşmıyor.
    burada görev sana düşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 4 Haziran 2019; 12:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle mahlukatları kısırlaştırmak lazım ki üreyip ileriki nesillere de pisliğini taşımasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise şikayette bulunun sesler duyuyorum falan diye gelsin kontrol etsinler ne büyük olay çıkardınız sosyal medyaya koymalar falan köpeğe acımıyor musunuz? köpeğin zaten şiddet gördüğü belirttiğiniz gibi ise anlaşılır polis anlar adamın durumunu da görürler. Apartmandakiler de zaten korkuyorlar anlarım da birazda cesur olup şikayet etselermiş el birliği ile kendileri ilerletmiş bu durumu.

    imza kampanyası falan çok uzatıyorsunuz o hayvan ne kadar acı çekmesini bekliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.