Şimdi Ara

Köpek Kovucu Cihazlar İşe Yarıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kampüste sadece 5 ay bulundum ve toplam 3 kere köpek kovaladı. 2'si baya koşturdu , ısırmıyorlar ama birgün ısırabilirler. Hiçbir şey yapmazsanız bile sizi kovalıyorlar. Hava kararınca ne kütüphaneye gidebiliyorum ne de başka yere. Bu cihazlar işe yarıyor mu ? Almak istiyorum.



  • o cihazlar bildiğim kadarıyla bi ses frekansı yayıyor köpeklerde o ses frekansını sevmedıgı ıcın korkup kaçıyor, ben google playden ındırdim bi kaç tane program hepsını tek tek denedim ve hiçbi işe yaramadılar. eğer o cihazların bu google playdekinden daha farklı ekstradan bi özelliği varsa bilemicem. telefondan o sesi verdiğimde köpekler tip tip bakıyodu sadece
  • Aynen kapının önüne kedi gelmişti gitmiyordu youtubedan son ses o sesi açtım bir etki etmedi
  • Biz arkaşlarla lokantaya gitmiştik kediler masaya geliyordu. Daha sonra bi cihaz verdiler düğmesine basınca gidiyordu kedi. bizzat gördüm ama köpegi bilmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OCA

    o cihazlar bildiğim kadarıyla bi ses frekansı yayıyor köpeklerde o ses frekansını sevmedıgı ıcın korkup kaçıyor, ben google playden ındırdim bi kaç tane program hepsını tek tek denedim ve hiçbi işe yaramadılar. eğer o cihazların bu google playdekinden daha farklı ekstradan bi özelliği varsa bilemicem. telefondan o sesi verdiğimde köpekler tip tip bakıyodu sadece

    iyi fikir yarin deneyim




  • Bi tane ince sopa al gez göster kaçarlar büyük ihtimal korkma o kadar üsterine biraz git hoşt falan de geri çekilirler

    Sen korkunca senden buhar tarzı gibi bi duman çıkıyıormuş köpeklerde bunu fırsat biliyo herhalde

    Ama şehirde gezen başı boş köpekler fazla bi şey yapmaz diye düşünüyorum

    Cins köpeklerden uzak durmakta fayda var tabiki rotwaydır kangal almam kurdu gibi ..sopa kullan bence bilardo istakasının arkası olur
  • Kopege bakma hic onlarin bolgesinr giriyorsundur ondan saldiriyorlardir. Eger kampuste birisi isirmis olsaydi hepsini toplardilar.
  • kütüphanedeysen giderken bırakayım yaşama kütüphanedeyim :)
  • Evet işe yarıyor ama tavsiye etmem köpek o sese çok maruz kalırsa psikolojisi bozuluyor.



    Tavsiyem sokak köpeklerine korkuyla yaklaşma, ani bir tepki verme ve en önemlisi de taş vb şeyler atma bir şey olmaz.
  • ali19841984 A kullanıcısına yanıt
    Motosiklet ike giden bir kişiyi ısırdı , yönetime yazıldı ama yasal olarak kampüsten atamayız cevabı geldi.
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Kyk'ya geçtim bu hafta yaşam tarafındaki köpekler yine iyi de buradakiler biraz sıkıntı gibi
  • O cihazların çıkardığı ses köpekleri rahatsız ediyordur ancak telefon hoparlörleri o sesi çıkaramaz. Özel cihazından almak köpek yaşlı değilse* işe yarayabilir.

    *İnsanlarda olduğu gibi köpekler de yaşlanınca yüksek frekansları duymayabilir. O cihazlar yüksek frekansta ses çıkarır bu yüzden yaşlı köpekler o cihazdan etkilenmeyebilir.
  • Benim arkadaşım yazlıktayken, bir gün etrafta çok köpek olunca aldığı bu cihazı kullanmış -köpeklerden korkar- sonra hepsi sinirlenip üstüne koşmaya başlamış arkadaşımın motoru olmasa helvasını yemiştim.
  • Hangi kampüs o? Sanki sakarya gibi
  • Hocam zamanında eşim kullanmış bu cihazlardan rüzgar yönü çok önemli diyor. Rüzgara ters olursa veya ses akımını etkileyen, işe yaramıyor diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

    Benim arkadaşım yazlıktayken, bir gün etrafta çok köpek olunca aldığı bu cihazı kullanmış -köpeklerden korkar- sonra hepsi sinirlenip üstüne koşmaya başlamış arkadaşımın motoru olmasa helvasını yemiştim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkansahinfs


    quote:

    Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

    Benim arkadaşım yazlıktayken, bir gün etrafta çok köpek olunca aldığı bu cihazı kullanmış -köpeklerden korkar- sonra hepsi sinirlenip üstüne koşmaya başlamış arkadaşımın motoru olmasa helvasını yemiştim.







    kısacası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medyum Kennedy -- 24 Şubat 2018; 23:58:46 >






  • Şöyle bırakayım lazım olur belki
  • DAZZER marka olanını kullandım. 10metreye kadar işe yarıyor. İlk başta köpek sesin sizin elinizden geldiğini anlarsa sinirlenebiliyor ancak bu cihaz için iyi bir şey çünkü köpekler sinirlenince duyma hissiyatı aşırı hassaslaşıyor, ardından siz tık tık olmak üzere bas çek yaptığınızda köpek "tamam patron sensin" deyip geri kaçıyor, üzerine giderseniz sizinle aranızı açmak istiyor. Tek sorun köpek yaşlı, enik (yavru), sağır ya da özellikle saldırı için eğitimli ise etkisi teknik olarak çok az ya da neredeyse yok denebilir.


    Öyle dik dur, sakin dur falan filanın ağzına bakmayın derim. Köpek var "KÖPEK" var. Cebimde taşıyorum, sürüyle bile saldırdıklarında cihaza şükür okumuşluğum çoktur. Bu markananın tipine benzer yerli ürünler de görüyorum webde. iç yapısı aynı ise, muhtemelen onlar da işe yarar çünkü işin sırrı ultrasonik seviye frekans çıkarabilmesi.





  • Dazzer 2 var bende , sabahları birkaç kere köpek sürüsü kovaladığı için almıştım.Etkisi köpeğin karakterine bağlı biraz bazısı hemen kaçıyor bazısında hiç etki bile etmiyor.Kopegin kulaklari sağırsa yine etki etmez.Bazi köpekleri kaçırmıyor fakat olduğu yerde kilitliyor hareket edemiyor.Piyasadaki en kaliteli ve iş gören ürün Dazzer 2 diyebilirim şuan.Ben 300 TL ye almıştım suan 2 ye katlamıştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.