Şimdi Ara

KÖPRÜ'DE TUZAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köprü'de tuzak

    Asfalt çalışması yapılan Boğaziçi Köprüsü’nde bozulan yola sac levha yerleştirildi. Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı yola sabaha karşı hızla giren bir otomobil uçarak bariyerlere saplandı ve motoru karşı yola düştü. Mucize eseri ölen olmadı.



    BOĞAZİÇİ Köprüsü’nde saat 04.00’e kadar süren yol çalışmasının ardından, kazılan asfaltın üzeri, trafiği aksatmamak için yerden kısa bir eğimle 10 santim yükselen sac levha ile örtüldü. Faruk Uyanık, uyarı işareti olmadığı için fark etmediği sac levhanın üzerinden 34 TY 0751 plakalı otomobili ile geçti.

    Kontrolden çıkarak havalanan ve burun üstü bariyerlerin üzerine düşen otomobilin motoru yerinden fırlayıp, 30 metre uzakta karşı şeride düştü.

    Hafif yaralı kurtuldu

    Faruk Uyanık’nın yanında oturan arkadaşı Gökhan Karal (19) hafif yaralandı. Karal, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kullanılmayacak şekilde hasar gören otomobil itfaiyenin bariyerleri kesmesinin ardından çekiciyle kaldırıldı. Kazayı gören diğer sürücüler Faruk Uyanık’ın hızlı olduğunu ileri sürdü. Faruk Uyanık gözaltına alındı. Kaza yüzünden Boğaziçi Köprüsü’nde uzun araç kuyruğu oluştu.

    kaynak



     KÖPRÜ'DE TUZAK


     KÖPRÜ'DE TUZAK


     KÖPRÜ'DE TUZAK







  • Araba haşat, şükür ölen olmamış. Her iki tarafta hatalı bence. Kazayı yapan da hatalı, o levhayı oraya koyup uyarı işareti koymayan da hatalı. Yani köprüde zaten çalışma olduğunu biliyorsun, biraz yavaş gideceksin. Çünkü metrobüs sayesinde 1 saat sonrasında yolun durumu anında değişiyor. Hayırlısı ile metrobüs çalışması bitsede rahatlasak.
    Geçmiş olsun diyorum kazayı yapanlara. Şükür can kaybı olmamış. Hatta az daha hızlı gitseymiş demek denize uçacakmış. Allah korumuş. Seat Leon enkaz ve içinden sağ çıkmaları mucize. Tekrar geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 4 Şubat 2009; 9:10:17 >
  • ben akıllı uslu giden leon görmüyorum bu aralar...Her yerde çalışma var yavaş gidin yazıyor. Bi uyanık buymuş demek ki.

    Ben normalde 2den giderim dün gece 1den geçtim. Ben de 6-7 metre kala farkettim ama tedbir olarak yavaş gidiyordum...
  • burası türkiye hayatımız pamuk ipliğine bağlı
  • Kazayı yapan arkadaşın yaptığı kendi hayatını , yanınkakinın hayatını ve kazaya karışabilecek diğer araçtaki insanların hayatını tehlikeye atmaktır.......

    O rampayı oraya yerleştiren zihniyetin yaptığı nedir , Köprüyü kullanan tüm insanların hayatına direk ve açık olarak kast etmektir .

    Her ne kadar kanıksadıksada yolların tarla durumunu köprü üzerinde rampa vari yükseltileri normal görmüyorum , kazayı yapan şahıs göz altına alınıyorsa o uygulama ile alakalı her görevliyi görevden alıp soruşturma açmak gerek..
  • Peki şimdi bu olayın hesabını kim verecek?Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi?Bu haberleri okudukça iyi ki istanbul'da oturmuyormuşum diyorum.Oradaki arkadaşlar resmen şans eseri yaşıyor.Allah'tan Adana'da böyle şeyler olmuyor.
  • Adanada öyle şeyler olmuyor ama at arabaları mopetler ana yolarda cirit atıyor , minibüsler sanki spor araba
  • Adamda da suç var ama asıl suç uyarı levhası koymayanda.
  • Allahtan ölen olmamış.Daha büyük sonuçlar doğurabilecek vahim bir kaza aslında.

    Hızla geçilmese böyle bir kaza olmazdı sanırım. Zaten yol boyunca tamirat var, neden böyle hızlı gidilir anlamam. Hız yapacak açık trafik nasıl bulunmuş onu da anlamış değilim .

    Köprüde yer alan kocaman demir kasis umarım daha büyük olaylara sebep olmaz.
  • O kasıse ne kadar hızlı gırdı kım bılır. Motor bıle koptuguna gore yapması gereken tek sey yasadıgına sukretmekte. Karayollarının da burda ıhmalı var ama o arac o hale geldıyse bence asıl hata surucude...
  • kazaya neden olan asıl etken o metal levhalardır. Hızlı gitmek tabi ki doğru değil ama burada kusurlu olan taraf o tümsekleri oraya koyup hiçbir uyarıda bulunmayan yetkililerindir. Hiçbir yerde hiçbir zaman görülmemiş bir uygulama, daha önce köprüde çalışma olmadı mı oldu. Ama o levhaları görmeniz lazım yavaş bile geçseniz araba haşat olabilir. Saçma sapan işler Allahtan kimse ölmemiş.
  • Ön tamponumun altını sürttüm bir defa ne biçim bişi o öyle
  • Daha dün geçtim köprüden. Yıldız bağlantı yolundan köprüye bağlananlar için 1, sağ şerit için 1, sağ ve orta şerit için 1 olmak üzere 3 tane tümsek vardı. İki şeridi birden kapatacak şekilde konulmuş tümsek kısa kalıp orta şeridin ortasında bitiyordu. Oradan geçen araçlar tek teker tümsek tek teker düz yol üzerinden geçecek şekilde geçiyordu. Arabalar ne kadar dengesiz oluyor bir görseniz...

    Akşam babama söyledim, köprüye işin düşerse en sol şeritten git, abuk subuk bir tümsek koymuşlar, Allah korusun insan takla atar orada diye. Bunu söylediğim gün kaza oluyor.

    Nereden tutsan elinde kalıyor, ne bir uyarı işareti var, ne de tümsekler adam gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quad_65 -- 4 Şubat 2009; 10:45:45 >
  • Bu da uçan motor.
    Seat güvenli arabaymış. Bu otodan hafif yaralı çıkaran otoya saygı duyarım.

     KÖPRÜ'DE TUZAK
  • Evet böyle bir haberi ne zaman göreceğiz diye bekliyordum.. Biz yine alıştık ama köprüyü her zaman kullanmayanlar ne olacak? Uyarı işareti var tamam ama geçerken gözün takılırsa görüyorsun sadece. Herkesin kasise girmemek için orta ve sol şeride hücum edip trafiğin canına okuması da cabası. Allah akıl fikir versin bu işten sorumlu olanlara ne diyeyim..
  • tsi motordur o bence uçmuş hafiflikten geçmiş olsun dikkatli olmak lazım izmirde de heryer doğalgaz yüzünden kazılı ama otoyollarda bi sorun yok allahtan..
  • sürücü temkinli davranmamıştır belki ama yeterli uyarı yok, hele gece için ışıklı uyarı konması lazım. o kasislerden(toplam 3 tane var diye biliyorum) 30'la bile geçilse araba deli gibi sallanıyor, böyle bir kaza olması için aşırı hızlı gitmeye de gerek yok.
  • motor nasıl uçmuş aman aman Allah korusun, o araçtan sağ çıkmışlar ya gerçekten mucize gibi..
  • bravo foruma ....adam deli gibi muhtemelen 100-120 ile köprüye girmiş hiç suçu yok...tüm suç karayollarında gerçekten bravo...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.