Şimdi Ara

Köpwk yuvası yapıyorum, ya kapısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fabrikada işe girmiştim. Güney isminde bi köpeğimiz var. Ona yuva yapıyorum şu an. Dünyanın en iyi yuvalarından birisini hatta.

    Şimdi bu köpek için yaptığım yuvaya birde kapı istediler. Menteşeli falanlı. Hani bu kovboy filmlerindeki barların kapıları olur ya, işte o tarz.

    İnternetten baktım hiç öyle bir kapı yok. Menteşeli yani.

    Genelde plastik sarkan şeyler koyulmuş. Esnek plastiği köpek ittirip giriyor. Bu seferde aklıma, köpek kapıyı açarken burnu acır, o yüzden böyle bişimi yaptılar geldi.

    Sizce napıyım, kapı tavsiyeniz nedir.

    Hatta bu kapıya gerek varmı. Yer eskişehir -15 -20 leri bilw gören soğuklar olabiliyor. Hayvanı fabrikaya koymuyorlar. Dışarıda. Cinsi kırma diyorlar ama %80 golden ret. özelliklerine sahip.

    Bunları göz önünde bulunduralım. İyi günler, iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O plastik sarkan kapıdan alıp. Sprey boya ile bar kapısı gibi boyasanız?
  • Kapı çok ağır degilse ve menteseleri yeterince yumusaksa kolayca açabilir kendine zarar vermeden. Ama nerde buluner bilemiyorum. Kapıyı ruzgar almayacak sekilde duvar dibine ya da kuytu bir yere koyarsaniz ihtiyac kalmayabilir kapiya. Benddki kulubede kapi yok ama hem mevsim daha ılıman hem de verandanın altında kuytuda duruyor kulube.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açtığım günün akşamı işten çıkarıldım, sağolun genede yorumlar için. Plastik sarkan kapıdan yaptım, kulübeyi yerine yerleştirmek nasip olmadı. En azından gider ayak bir şey yapmış olmak güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.