Şimdi Ara

Korku Odaklı Harvest Hunt 22 Mayıs'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    İlgi çekici ortamlarda yer aldığımız ve karanlık atmosferlere doğru geçiş yapabildiğimiz yapımda köyümüzü istiladan kurtarmaya çalışıyoruz. Ayrıca veba salgını ile beraber karşılaşabiliyor ve bu salgın ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
     
    Karanlık ortamlarda ilerlemeye başladığımız esnada elbette tek koruyucu muhafız olarak bizim olduğumuzu görebiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca vebadan etkilenen tuhaf canavarların ve yaratıkların olduğunu aktarabiliyor ve karanlık sırları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmak için farklı şekillerde eylemlerde bulunabiliyoruz. Tüyler ürpertici karanlık ortamlara geçiş yapabildiğimiz yapımda elbette gölgelerle farklı diyarlara ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor, etraftan çeşitli kaynaklar toplayabiliyor ve elimizdeki kısıtlı kaynaklarla beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz.
     
    Kara ölümünün pençesinde yer aldığımız süre boyunca etrafın ne kadar da korkutucu ve ürkütücü olduğunu görebiliyor ve bunlarla beraber tüylerimizi diken diken eden bir yapıyla karşılaşabiliyoruz. Kana susamış düşmanların yer aldığı bu yakında hem canavarların hem de yaratıkların olduğundan bahsedebiliyor ve istediğimiz gibi bu dünya içerisinde elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz, köyümüzü takip eden bu kabus gibi yaratıklara karşı gelebileceğimiz ve burada muhafız olarak yer alabileceğimiz yapımda. Diğer taraftan gizemli unsurları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyulurken, aynı zamanda hayatta kalmak için burada zorlu bir mücadele verebiliyoruz. Sürekli olarak bir şeyleri deneyebileceğimizi, yenilebileceğimiz ve tekrar yola düşeceğimiz yapımda denemeler yaparak elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve bunlarla beraber de ilgi çekici ortamlarla karşılaşabiliyoruz.
     
     
     
    Roguelike unsurları bünyesinde barındıran bu yapımında bir yandan ilgi çekici ortamlarda ve karanlık atmosferlerde kendimizi bulurken, diğer yandan ise kaçmak durumunda kalıyoruz, elimizdeki silahları veya diğer unsurları kullanarak düşmanların üstesinden gelebileceğimiz kapana kısılmış ve izole edilmiş bir köye içerisinde yer bulabileceğimiz yapımda her şeyin göründüğü gibi olmadığını ve buradan gerçekten değiştiğini hissedebiliyoruz. Muhafız olarak kaderimizi belirleyebileceğimiz ve yapabileceğimiz seçimlerle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda her bir seçimle beraber kaderimizi burada şekillendirmek durumunda kalıyor ve lanetli ruhların burada koruyucusu olmak dışında elbette yaklaşan karanlığa karşı da burada elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
     
    Nitekim oyunda ilerlerken, elbette bu topraklar üzerinde gerçekten de zorlu bir yapının olduğundan bahsedebilir ve bu toprakları savunmak için de burada farklı eylemlerde bulunmak durumunda kalıyoruz. Gece ortaya çıkan yaratıklarla ve canavarlarla yüzleşebileceğimiz, onları alt edebileceğimiz ve yaratıklara karşı durabilecek tek muhafızın, yani koruyucunun biz olabileceği bu yakında karanlık atmosferler içerisinde kendi yolumuzu bulmaya çalışıyor ve aynı zamanda üretici ortamlarda yolumuzu bulurken hayatta kalmanın yollarını arayabiliyoruz. Oyunda ilerlerken elbette ilgi çekici ortamlarla karşılaşabiliyor, her bölge içerisinde farklı yaratıklarla ve canavarlarla karşılaşabilir ve düşman türlerinin burada oldukça farklı olduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Her bir düşman türü burada farklı şekillerde bizlere saldırabilir ve onların saldırılarını öğrenmek oldukça önem arz ediyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yapacaklarımız her bir hareketle beraber farklılık gösterebilir ve bu farklılıklarla beraber de düşmanların üstesinden gelmek temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor.
    Vebanın hızlı bir şekilde yayıldığı ve aynı zamanda yalnızca koruyucuların bu vebaya karşı gelebileceği yapımda, biz de burada bir muhafız olarak yer alıyor ve hem karanlığa karşı hem de vebaya karşı elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Bana hızlı bir şekilde geldiği ve çürümenin ve korkunun bir anda ortaya çıktığı bu yapımda elbette vebadan etkilenenlerin burada dikkat çekici bir yapıyla karşımıza çıktığını ve aynı zamanda tuhaf yaratıkların ve canavarların dönüşünü aktarabiliyoruz. Kendinden geçmiş insanların adeta korkutucu unsurlarla bir araya gelmesiyle beraber oluşan düşmanlar üzerimize farklı şekillerde gelebiliyor ve hem insanlar hem de hayvanlar bu durumdan oldukça etkilenmiş durumda karşımıza çıkıyor.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilersem Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Oyun bağımsız bir geliştirici tarafından bizlere sunacağından dolayı, elbette beklentilerinizi üst seviyede tutmanız gerekmiyor. Dolayısıyla, beklentilerinizi dengeli tutmanız hemen hemen her oyun için faydası oluyor. Çünkü beklentiler ne kadar yüksek olursa, oyuna geçiş yaptığınız süre boyunca elbette bu beklentiler karşılanmadığı sürece ne yazık ki pek fazla keyif alamıyorsunuz. Ancak düşük beklentiyle girdiğiniz oyunlardan elbette çok daha fazla keyif almanız mümkün diyebiliriz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.