Şimdi Ara

KORKUSUZ DELİKANLI SÜRİYELİLER! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mhmdvv M kullanıcısına yanıt

    Vursak adam yerine koyacaklar, bize bir şey olsa kimliği yok diyecekler...

  • Suriyelilerin arkasında devlet var videoyu izlemedinizmi videoyu çeken diyoki polis bir şey yapamaz kanun böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Türkiye diye birşey kalmayacak 1 asıra.


    Avrupada bile kısıtlamalı alıma rağmen ciddi mülteci sorunları varken Türkiye gibi ortadoğudaki bir ülke dev ülke boyutunda eşgali sicili belli olmayan kayıtlı kayıtsız 10-15 milyonu gelişigüzel alıyor .Anlayabilmiş değilim.


    Hani bazen avrupadan başkanlar apar topar geliyor ya ardı ardına sebep ukrayna rusya vs değil göçmen krizi bilesiniz.Mültecileri avrupaya geçirmeyesiniz diye geliyorlar.


    Sahil güvenlik raporlarına bakarsanız hergün yüzlerce kişi egeden botlarla kaçma girişiminde bulunuyor.Bunları Türkiye yakalayıp ait olduğu yere Türkiye'ye geri getiriyor.

  • bunları tek tek toplayıp sınır dışı etmek lazım. bunu yapabilecek güçteyiz. o günlerde gelecek inşallah.

  • bunları sınır dışı etseniz ne olacak, adamlar elini kolunu sallayarak geliyor tekrar, sınır diye bir şey yok ki , adamlar 10 yıl önce bizim mayınları temizletti sonrası malum işte o mayınlı bölgeler olsa asker de sınırdan zorla geçmek isteyeni çoluk çocuk erkek kadın demeden vursa mis gibi yaşardık, adamlar geldi parasına el koydu bu ülkenin kaynaklarına el koydu , şimdi karısına kızına el koyuyor millet de gıkını çıkartamıyor , hadi yapın erkekliğinizi bunlara nerede ülkenin savunucusu ülkücü gençlik nerede namusu için yaşayan çılgın türkler , vatan millet ağzından düşürmeyen karadenizliler yok ortalıkta, hala ümmet felan diyen var alın evinize 2 tane afgan pakistanlı verin altına da karınızı kızını yaşayın gül gibi şimdi daha bunlar iyi günleri bu toplumun

  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    yapılması gereken bu

    KORKUSUZ DELİKANLI SÜRİYELİLER!

    Ben ufak bir işletmeyim büyük işletmeler buna katılırsa kendileri defolup giderler
  • Craft And Luna kullanıcısına yanıt

    şu harekete kimi helal olsun der kimi şov yapıyorsunuz der ama olması gereken bu , bunların buraya gelmesini bu devlet teşvik ediyorsa bu toplum aklına başına almalı kendi gücünün yettiği kadarıyla karşılık vermeli , bunlara bir tane ciklet bile satmayacaksın , bunlarla ticaret yapmayacaksın ki burada barınamasınlar yoksa bunlara toprak sat , ev sat , ücretsiz sağlık , eğitim hizmeti ver ondan sonra bunlar gitsin de niye gitsinler beleşe yaşamak varken istediklerini yapıp herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmıyorken, bir tane afgan birini öldürse birine tecavüz etse ne olacak hiçbir şey adamlar bunların farkında


    ekonomi bir şekilde düzelir ama bu toplum yapısı bozulduktan sonra gg wp ez karşı taraf için , seçimlerde kürtlerle bir bile olsa türkler bir noktadan sonra bunlarla baş edilemeyecek adamlar 5-10 tane doğuruyor , hem ülkenin kaynaklarını tüketiyorlar hem ileride her anlamda büyük sorun olacaklar bunlar eğitilemez medeni düzgün bir toplumda yaşamaları imkansız bunların





  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Uyarı geldi ve kaldırmak zorunda kaldım yapılan şeyin büyük cezası varmış ama bu primatların yaptığı herşey serbest

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Craft And Luna kullanıcısına yanıt

    adamların ülkesi sonuçta sen adamların ülkesine gelip böyle yapamazsın KORKUSUZ DELİKANLI SÜRİYELİLER! 



    bakalım nerede patlayacak mevzu

  • Ulan bu polis benim anneme çantasını vermiyor diye gösterdiği tepkiye bak bide elin suriyelisi sağa sola tehditler savuruyor gösterdiği tepkiye bak yazıklar olsun. Türk olan biziz ulan bizi koruyacaksiniz bizi doyuracaksiniz bize sahip çıkacaksınız elin arabini elin suriyelisini Pakistanlısini değil devletten polisten cesaret alıyor adamlar şaka gibi ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar tırsak ve tepkisiz halka her şey mübah. Bunu git Rusya'da Çin'de hatta git İtalya'da yap bakalım ben Türk'üm burda erkek var mı de neler oluyor?


    Bahse konu yer Bağcılar bir de. Welcome to Cehennem yav he suri cehennemi KORKUSUZ DELİKANLI SÜRİYELİLER! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan çok var, arkadaş paylaştı bulsam koyacağım geçen gün trafikte bir esnaf mal yüklüyor, Suriyeli arkadan kornaya asılıyor, tüm mahalleyi rahatsız edecek kadar..

    Esnaf çıktı elleri açık avuclari yukarı bakar bir şekilde, ne olur ne kardeşim 2 dakika beklesen ne basıyorsun falan diye bağırmaya başladı...

    Göçmen dil bilmiyor. İndi arabadan elinde sopa ile, heee haaa hey hey falan diyor.

    Bir düşün, yabancı bir ülkede misafir olarak bulunuyorsun, arabada sopa var dil bilmiyorsun ve kornaya asılıp insanları rahatsız ediyorsun, yetmiyor inip sopa çekiyorsun.

    Göçmeni enson esnaf bir dükkana doğru sokuyordu artık o sopayı ne yaptılar bilemiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.