Şimdi Ara

Kormoran marka lastik kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
380.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mechultipo M kullanıcısına yanıt
    Araçlarımın birinde gama modelini yaklaşık 40.000 km kullandım. Bence çok kötü bir lastik değil 1 hafta içinde çukurlar yüzünden 2 kez lastik patlatınca ucuz diye almıştım.
    Uzun yolda ve şehir içinde performanslı kullanımda hiç bir sorun yaşamadım. Şuanda araçta Goodyear efficient grip performans var. Goodyear'ı takınca konforda artış oldu. Yakın bir fiyata bulursanız Goodyear'ı öneririm. (Ebat 205/55/16)
  • nebigil25 N kullanıcısına yanıt
    Alma derim kormoran lastik beni Can'ımdan bezdirdi. Çok çabuk sertleşen bi lastik. Fren mesafesi çok kötü. Frene dokunmanla abs nin devreye girmesi bir oluyor. Hankook k425 kinergy aldım kurtuldum. Hankook u tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut0017 -- 21 Mart 2016; 22:04:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bırcok taksıde bu lastigi gordum merak edıyorum kalıtesını? Ama alır mısın dersenız A sınıfı harıcı hıcbır lastıgı almam
  • Tavsiye etmiyorum hocam . Kuru zeminde sanki ıslak zemin+el freni çekik hareketleri kolayca yapabiliyosunuz
  • Kâmuran diye okudum. Nereden buluyorsunuz böyle markaları yahu
  • ucuz lastik alacaksanız bence Petlas alın
  • Kormoran , Tigar ve Kleber Michelin tarafından üretilen yıllık 10.000-15.000 km yol yapanlar için tasarlanmış lastiklerdir. 2 yıl Michelin garantisiyle satılmaktadır. Kalite olarak kışlıkları oldukça iyi,yazlıkları ortalama lastiklerdir. Bazı arkadaşların Michelinle Tigar veya Kormoranı kıyasladıklarını gördüğüm için yazma ihtiyacı duydum.

    Örnek

    255/45 R18 99Y TL PRIMACY HP MO GRNX Michelin 650 TL
    TG 255/45 ZR18 103Y XL SYNERIS Tigar 220 TL

    Kıyaslamayı sizlere bırakıyorum.

    Herkese Hayırlı yolculuklar dilerim.
  • ARAKADAŞLAR MAYIS 2016 YILINDA MİSLEN BAYİİNDEN 4 ADET KORMORAN LASTİK ALDIM ARACIM POLO 1.2 TDİ 2012 MODEL ÖNCEKİ LASTİKLERİ DUNLOP İDİ ARAÇTA YOL SESİNİ DUYUYORDUM VE RAHATSIZ OLUYORDUM ANCAK BU LASTİK SÜPER YORUM YAZANLARI ANLAMAK ZOR MİSLEN NASIL YUMUŞAK SAKIZ GİBİ LASTİK İSE BUDA ÖYLE KALİTE OLARAK BEN MEMNUN KALDIM YOLDA SÜRAT YAPTIM VİRAJLARA GİRDİM ARAÇ SUPER YOLA YAPIŞTI NE KAYMA OLDU NEDE ASVALTTAKİ ÇUKURLARI HİSSETTİM BEN MEMNUN KALDIM SİZ DEĞERLENDİRİN YUKARIDA BİR ÇOK İNSAN YANLIŞ YORUM YAPMIŞ BU SEBEPLE BUNLARI YAZMAYI YANLIŞ YÖNLENDİRMELERE GELMEMENİZ İÇİN YAZIYORUM TAKDİR SİZİN .

    BU YORUMLARI YAZANLAR BENCE DİĞER FİRMALAR YURT DIŞINDA ÜRETİLMİŞ SÜPER BİR LASTİK 4 TANESİNİ 500 VERDİM HERŞEY DAHİL MEMNUN KALDIM AZ DAHA 1000 VERECEKTİM SİZİN TAKDİRİNİZ.
  • Konu hort. Bugun itibariyle taktirdim. Biraz sert bi lastik fakat fren olsun yol tutus olsun 10 numara. Sert oldugundan yol sesi yapiyoruz biraz. Ama performans i cok iyi fiyatina gore. Michelin uretiyormus. Tanesini 120 den aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Megane 3HB, 1.5 dci aracım için lastikçimin tavsiyesi üzerine aldım. Runpro b3 var, araçla henüz 150km yaptım ama aracın ort. yakıtı neden 5,2 den 7,6lt ye çıktı.

    Diğer performanslarını henüz tam deneme fırsatım olmadı ama denedikçe yazacağım. Burdaki birçok arkadaşımz olumsuz yorum yapmışlar ama umarım bu olumsuzlukları yaşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shnkrc

    Ben Megane 3HB, 1.5 dci aracım için lastikçimin tavsiyesi üzerine aldım. Runpro b3 var, araçla henüz 150km yaptım ama aracın ort. yakıtı neden 5,2 den 7,6lt ye çıktı.

    Diğer performanslarını henüz tam deneme fırsatım olmadı ama denedikçe yazacağım. Burdaki birçok arkadaşımz olumsuz yorum yapmışlar ama umarım bu olumsuzlukları yaşamam.

    LASTİK ALIRKEN ilk yapılması gereken etiket bilgilerine bakmaktır.
    sizin aldığınız lastik ;
    yakıtda F
    yol tutuşda C etiketli
    ve 71 db sesli.
    artık yakıtı A veya B veya C etiketli lastikler varken E veya F etiketli lastik almak mantıklı değildi.
    http://www.rezulteo-lastik.com.tr/kormoran-lastikler/runpro-b3-lastik/fiyat-205-55-R16-91H-5330649
    .
    yakıt ve ses haricinde kötü lastik değil.
    ama 14-15 jantlı lastikler için yani clio tarzı küçük araçlar için daha uygun olurdu.
    Tigar Hitris modeli ile aynı lastiktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 10 Ağustos 2016; 9:48:19 >




  • Konuya biraz daha farklı bi yorum yapacağım.sanırım Ben birşeyin farkına vardım artık michelin dahil bütün lastik firmaları daha kaliteli lastik yapmak yerine daha ucuza satmak peşindeler buda lastiklerin kalitesini olumsuz etkiliyor ve tüketici kötü ürün kullanmak zorunda kalıyor mesela ben yaklaşık 9 ay önce michelin 4 mevsim lastiğini taktırdım yol tutuş zayıf hiç memnun değilim. Daha önceki lastiklerim Goodyear dı 2 senelik lastik resmen berbat bir duruma geldi rampada el frenini çekince durduğu yerde kayıyordu pes doğrusu.

    Ama şu bi gerçek ebatlara göre lastikler fark ediyor mesela Goodyear ın ve bridgestone un michelin in kamyon lastiğini kullandım hepside birbirinden güzeldi. Üstelik ağır tonajlarda kullandım yüksek performans aldım ziyadesiyle memnun kaldım hatta bugün kamyona lastik alırken bridgestone diğerlerinden ucuz diye onu aldım. Mesela kamyonda lassada kullandım memnun kalmadım erken yıprandı. Pirelli kullandım berbattı. Benim tavsiyem lastiği alır almaz iyi kötü demeyin sonuna kadar performansı takip edin sonra yorum yapın.

    90 lı yılların o eşsiz michelin kalitesi şu an kesinlikle yok ben bu sektörde kalitede rekabet eden firma göremiyorum. ama bildiğim bişey var bir malın en sağlamını diyorum en lüksünü demiyorum evet en sağlamını maalesef japonlar yapıyor. Son uyarımı dikkate alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kış lastiği taktirmada gec kalinca ve konyada gerçek kış yaşaninca en kötü lastiği 200tl den kakalamaya calistilar bende kormoran'in 1 kış kullanılmış kormoran buldum uygun fiyata.

    Aslinda ilk başta pek ümitli degildim ama 2 haftadır yoğun kış şartlarında kullanıyorum gayet verimli ve kullanışlı. Dolayısıyla tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kormoran marka 185 65 r 14 bugün aldım kim demiş tutunamıyor diye... bence tam bir fiyat/performans ürünü...kauçuk yapısında michelin den bir fark göremedim. yanlız yanak yapısı biraz zayıf gibi...
  • Bende 1 hafta önce 225 45 17 gamma aldim lastik yumusak diger kullandigim lastiklerden hic bir farki yok simdilik memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokohama alır geçerdim de aksilik oldu petlas aldık bu sene yazlıkları
  • Ben 2015 KIA Sorento'ya 235/55/19 SUV modelini taktım. Son derece sessiz ve konforlu. Yanağı çok ince ve yumuşak. Ben de konfor istediğimden özellikle yumuşak yanaklı olduğu için aldım. Orijinal lastiklerine göre çok-çok rahat. Fiyatı da iyiydi.
    Fren ve soğuk havada yol tutuşu henüz denemedim ama hamuru yumuşak olduğu için sorun olacağını sanmıyorum.
    Olumsuz bir izlenimim olursa paylaşırım.
  • grande punto aracımda kormoran 195/55 R16 var genel olarak memnunum ancak çukurlarda dikkat etmek gerekiyor.

    70 km/h hız ile gece çukura girdim ufak bir balonlama yaptı mecbur değiştirdim. başka lastikde yaparmıydı bilemiyorum.

    michelin lastiklerinin yanakları yumşak oluyor keza kormoranda o şekilde bu yüzden türkiye yollarında pek tavsiye edilmiyor çünkü yollar köstebek yuvası gibi. ya bi logar olur yada göçük vs.
    michelin dandik lastikmi hayır asfaltta falan çok güzel lastik ancak bizim coğrafyada maalesef çabuk yıpranıyor

    o yüzden lassa vari lastikler tercih edilebilir.
  • 1962rustu 1 kullanıcısına yanıt
    İzleyeceğiniz araçta KORMORAN takılı.

    https://youtu.be/LQUSGlMEAko
  • michelin bayilerinde Bf goodrich marka lastikte satılıyor. kormoran gibi abd menşeli ama michelinin markası bir lastik. arkadaşım uygun fiyata aldı gayet memnun. bende aracı kullandım energy saver ayarında bir lastik.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.