Şimdi Ara

Korsan futbol yayınları yapan IPTV uygulamalarına darbe (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
9.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan şampiyonlar ligi ayrı platformda, Avrupa kupası ayrı platformda, konfederasyon kupası ayrı platformda, süperli digitürte millet Nerden bulacak bu kadar parayı. Milletin bir maç zevki vardı ülkedeki her şey gibi onunda ağzına sıçtınız. Bunlara inat yaşasın illegal yayın..

  • Sonuna kadar iptv...futbol klupleri benden zengin kusura bakmayın

  • Bein!!Abonemi kazanmak istiyorsun.Ozaman insan gibi fiat koyacan.Sadece maç izlemek isteyenler için ulusal kanalları alma zorunluluğunu bırakacaksın.Çanak antenle bedava seyretriğim şeye neden para verecem manyakmısınız.?Her kanalı ayrı fiatlanıracaksın.Kim neyi istiyorsa onu alacak.Ben sadece maç istiyorum.Bana yanına onuda almalısın bunuda almalısın diye sokmaya çalışıyon.Ha bide üye olmak kolay da kurtulmak zor

  • Kişi istediği maçı seyretmek için kluplerle beraber dünyayı gezecek değil. Asgari ücretle geçinen insanlar maç seyredebilmek için kaç tane platform satın alabilir? Hiçbirini.

  • Maç yayınları bir çatıda toplanmalı,bir kişi futbol,basketbol,Avrupa maçları,lig maçları,hazırlık maçları,derken 2-3 dekoder ve bunlara ait şirketlere abone olmak zorunda bırakılıyor bu da mümkün olmayınca insanlar başka yollara gidiyor.örneğin lig TV kulüplere ödediği parada doları sabitledi ama abonelerinden her yıl zamlı ve Türkiye şartlarının üstünde ücret alıyor,abone olamayanlar kahvehane köşelerinde sürünüyor,çocukların maç seyretmesi de engelleniyor böylece ve ailecek maç seyretmekte mümkün değil,kadınların maç seyretmesi de engelleniyor böylece,devlet bu işe el atmalı makul bir ücret karşılığı ihale yapılıp tüm spor müsabakaları bir çatıda toplantıda ve her sene enflasyona göre ve Türkiye'deki en alt gelir düzeyi de gözönünde bulundurularak bir çözüm bulursa illagal yollara gidilmez.





  • Doğrudur herkes yasal olmayan diyor ama yasa nedir insanlara herşeyi para ile satmakmı bence tüm insanlar futbol vs maç izlemeyi bıraksın çünkü senin benim onun parası ile futbolculara ödenen paranın haddi hesabı yok nedir bu böyle bir kazanç para hiç biryerde yok demektir ki bizden fazla para alıyorlar ki böyle harcıyorlar futbolcu ne yapıyor insanmı yetiştiriyor hayatmı kurtarıyor haftada 1 veya 2 gün eğlence cemyılmaz necat uygur gibi sanatçıları izleyince daha çok eğleniyorum bence bu iş ciddi anlamda protestoyu hak ediyor gelin hep beraber izlemeyelim maç gitmeyelim tribünlere bakın neler oluyor

  • lextor L kullanıcısına yanıt

    İzleme bile paralı olduğu için bu kadar para dönüyor zaten? :)

  • Herseyi gectim sanki bana 1080p yayin veriyor millet 8k lara gecti bzimkiler daha 480p mac veriyor camur gbi yayina para istiyorlar.Sonra korsan ..yok marka degeri zart zurt.Ulan millet ac ac 11000 gbi komik bi rakam ile 1 aile 30 gun gecinmeye çalışıyor Allahsiz kitapsizlar.Haram ettiniz yasamayi.Ne kadar hakkim varsa verdigim 1 kurus vergi de haram zkkim olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga kredi kardı ile fazla para vermekte yasal değil niye kaldırmıyolar niye çünkü para çalmak için

  • Valla zor. Android play harici indirir gene izlerim. Digitürkün taraflı tutumu sonrası bırakmıştım iyi ki de bırakmışım. 3 yıldır iptv üzerinden her platformu izliyorum çok memnunum. Hatta akıllı projeksiyon cihazına da kurdum takımımın maçlarını önemli maçları yansıtıyorum büyük bir keyifle izliyorum.

    İnsanlar neden bu uygulamaya gidiyor neden ücretini verip izlemiyor diye düşüneceklerine önüne geçmeye çalışın biraz zor geçersiniz

  • İnsanların bu derece övünerek illegal yayınları desteklemesi normal degil. Tek hak verdiğim nokta parasini verdigin ürün düzgün calismali,kalite farkini göstermeli. Fakat hirsizliga verilen destekten övünmek cahilliktir. Cebinizden paranız,telefonunuz calinsa acaba hırsızınizi bu kadar över misiniz?



    Bu firmalarda binlerce insan ekmek yiyor. Insaf biraz! Yayin haklari eurolarla dolarlarla dönüyor. Firmalar zarar yapıyor. Insanlar isten çıkartılıyor.



    Evet bu firmalarin yanlışları cok,fakat hirsizligi desteklemenin yanlisi daha büyük.



    Kul hakki/insan hakki yemek ayıptır,yanlıştır,günahtır!

  • Çok tutkulu spor sever birini düşünün. Digitürk alacak, exxen alacak, s sport alacak, dsmart alacak. Hepsini aldı diyelim. Bir dünya kutu fiş kablo karmaşası, her maç için farklı platforma geçmek gerecek. Birde gel bunu yaşlı kesime anlat. Para verip aldığın hizmet aslında reklam arası maç, leş gibi yayın, saçma sapan çekim açıları, vs vs sabaha kadar sayarız. Korsan yayınlar bile varsa yurt dışı yayın bulup üstüne ses ekliyorlar. Adamların bile kalite kaygısı var. Paşaların tek derdi halkı şikayet edip, halkı söğüşlemek. Şikayet ettikçe millet korsana kayıyor.

  • yabancıları bilmem de bizim ülkede tek bir ihale olması lazım bu ne la futbol basketbol maçları için kaç platform lazım ...

  • Korsan biterse futbol biter. Zaten futbol dünyada sıkıcı bir hal aldı artık. Bırakmak için sebep olur.

  • İspanyada yaşıyoruz ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zauahhaha aksam mac ızledım fulll hd zuahahahahahahahahahahahahahahahhahaaha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim Turk telekom alacak bunu

    ınternetını verecek dıjıtıruku verecek tum yayınlar ıcınde olacak.

    örnek veriyorum tek fiyat olacak 500 tl her şey içinde alıp geçeceksın hıc bır seyle ugrasmyacaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Tanrım Didim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurQich kullanıcısına yanıt

    bir de şöyle düşün; türk ligi için ayrı para, avrupa maçları için ayrı para nba maçları için ayrı para veriyorsun. bu kafayla gidersek yakında dünya kupası maçları için bile para veririz.


    bugün tr'de kimse para verip izlemese şu lig maçlarını bakın nasıl öbür sene trt'de yayınlanıyor. ama bizde nerde o bilinç ve farkındalık ha keza avrupa'da da durum bu.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.