Şimdi Ara

Korsan Windows sürümleri korsan güncelleme alacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı olsa daha çok kar yaparlar

  • Crackli win 10 yakında internetteeee

  • Resimdeki telefon gerçek mi?

  • Param olsa alayım da yok be corci. Crack falan devam biz.
  • her çıkan windows sürümünü deneyen ama lafa gelince param yok mecbur korsan diyen tiplere uyuz oluyorum. yenisini kurunca uçacak kaçacak zannediyorlar herhalde. ayrıca cracklere babanızın oğlu gibi güvenmeyin kişisel bilgileri çalmadığı ne malum sonuçta sisteme müdahele ediyor

  • Maşa ALLAH

  • ogkasa kullanıcısına yanıt
    Dolar sadece bizde artmıyor, diğer gelişmekte olan ülkelerde de artıyor. Bizde sadece biraz fazla artıyor o kadar.
    ABD 2000 lerin başında gelişmekte olan ülkelere pompaladığı taze sıcak dolarları geri çekiyor. Haliyle yükseliyor.
    Zannedildiği gibi sadece iç siyasi dinamiklerden kaynaklı bir durum değil. İç siyasi dinamiklerin bu artıştaki etkisi max %30 civarıdır. Bunu farketmek için euro ile doları karşılaştırmak bile kafi. Dolar uçarken euro çok daha az bir yükselme kaydetti.
    Bu durum küresel olarak devam ederse firmalar pazarı canlandırmak için dolar yerine başka para birimlerine yönelebilirler. O zaman işte ucuzlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben win7'den memnunum, büyük ihtimalle geçmem zaten. Pcyi aldığımda içinde gelen orjinal yazılımla kullanıyorum zaten bunun dışında haricen gidip para verip de windows kuran insan görmedim çevremde.

  • black_flood kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara zaten Türkiye'de çoğu insanın alabileceğini zannetmiyorum. Fakat benim bahsettiğim Windows 7 den Windows 8 e geçerken geçiş ücreti olarak 30 TL ye aldığımız ürünler gibi olmasından kastım. Böylece insanlar teşvik edilmiş olur fakat geçer sefer olduğu gibi 1 aylık bir süreç değilde en azından 1 yıllık olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FTuberk

    O fiyatlara zaten Türkiye'de çoğu insanın alabileceğini zannetmiyorum. Fakat benim bahsettiğim Windows 7 den Windows 8 e geçerken geçiş ücreti olarak 30 TL ye aldığımız ürünler gibi olmasından kastım. Böylece insanlar teşvik edilmiş olur fakat geçer sefer olduğu gibi 1 aylık bir süreç değilde en azından 1 yıllık olmalı.

    alamazlar diye bir kavram literatürde asla yok. nedenine gelince gidip zırt bırt akıllı telefonlara binlerce lira basılırken sorun olmuyor da 350 lira mı çok geliyor kimse kimseyi kandırmasın hepimiz din kardeşiyiz. çöpçü de bile akıllı telefon var en az 850 liralık. kimse bu noktada ihtiyaç demesin çünkü adı üstünde telefon aptalı da aynı işi yapıyor akıllısı da temelde.
  • Çok başka konuları anlatmışsın, benim mesajım gayet açık ve net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece Çin'deki korsan kullanıcıları Windows 10 u sorunsuz upgrade (ve gelecek update leri) edinebilecek...tüm ülkelerdeki korsan kullanım için DEĞİL...Çin'in nüfusundan kaynaklı bir durum..ne kadar çok kullanan olursa o kadar çok geri dönüşüm olacağını düşünüyor sanırım Microsoft...
    http://www.bbc.com/news/technology-31940716
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Olayımız telefonlar değil ki tüketicilerde oluşturdukları algılar farklı. Mesela telefon alırken insanlar işletim sistemlerine zaten para vermiyorlar veya verilen ücretlerin içindeler ki aynı şekilde laptop alan arkadaşlarda içlerinde bulunan orjinal işletim sistemlerini silip korsanlarını yüklemiyorlar. Ayrıca telefonda somut bir şeye ücret ödenirken sadece işletim sistemi alırken soyut bir şeye para ödemiş oluyoruz. Bu da günümüz dünyasında dar gelirli insanlar için daha sonradan satılıp paraya çevrilemeyecek ürün demek ki bu da insanların zor dönemlerinde paraya çevirip anı kurtaramayacak ürün demek oluyor. O yüzden insanların bu algılarını kırmak için iindirim şekildeki teşviklerin yapılması ve soyut ürünleri daha fazla imkan sağlayarak somutlaştırmaya gidilmesi hem üreticiler hemde tüketiciler içi önem arz ediyor.
  • FTuberk F kullanıcısına yanıt
    kendini programı yazan kişi yerine koy ondan sonra iyice düşün eğer kendine makul geliyor ise bu durum denebilecek bir şey yok. aylarını yıllarını harcayıp bir şey ortaya çıkartacaksın kendin ve sonra birisi sana gelip bana söylediklerini söyleyip alenen her türlü korsan kullanırım nasıl olsa soyut desin bakalım ne diyebileceksin ?
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Pazar araştırmaları,ürün satışları, ürün tanıtımları hiç bir zaman üretim kısmında bulunan insanlar tarafından yapılmazlar. Sebebide duygu, harcanan emek ve kullanıcaların kullanım şekillerinin üretilen ürünlerde bulunan insanların uzmanlık olmaması. Yani demem o ki yazılımcı, elektronikci olduğu gibi işletmeci, pazarlamacı meslekleri de üretim ve satışı konusunda aynı etkiye sahiptir. O yüzden o programı yazan değil pazarlayanın belirlemesi gerekir ürünün fiyatını yapılacak teşvikleri ve kampanyaları. Bunun sebebi başta zarar gibi görünen kısmın daha sonradan getireceği kar ve bilinirlik, marka değeri gibi etkilerinde hesaba konulmasıdır. O yüzden üretimde bulunan insanların bunları düşünmemesi onların işleri olan üretimdeki verimlilik, süre vb diğer etkilere odaklanması lazım ki bunun sonucunda işletmede görev paylaşımı sonucu işletme veriminin artması hedeflenir.
  • birader şu haberlere bi tarih koyun allasen. ne zaman çıktı bu haber? böyle habercilik mi olur?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulan Musk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Crashlone

    50-100TL arası yapsalar aslında burada Microsoft Türkiye'ninde biraz çabalaması lazım.Gerçekten Türkiye'de Korsan kalmaz gibime geliyor.

    Bilgisayarına Windows'u tekrar kurduktan sonra kasanın altındaki etikette yazan orijinal ürün anahtarından bihaber olup yana yana crack arayanlarla (ve bunu orijinal hale getirme yolu olarak bilenlerle) karşılaştıktan sonra bana göre Windows bedava olsa yine korsan kullanım bitmez.

    Alıntıları Göster
    Ben bunu bilmiyordum mesela. Sizden öğrendim. Format atılınca Windows'u tekrar satın almak gerekir ya da crackli kurmak gerekir diye biliyordum şimdiye kadar.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.