Şimdi Ara

KORTİZON ŞİŞLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen bana yardımcı olun . 14 Yaşındayım poliartiküler juvenil romatoid artrit hastalığım var. Günlük 7 tane 5mg deltacortril kullanıyorum . Yüzümde şişlikler oluştu. Önümüzdeki ay liseye başlayacağım ve bu görüntü beni çok rahatsız ediyor . Artık psikolojim bozuldu , lütfen yardım edin hiçbir çaresi yok mu ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: superisi44

    Lütfen bana yardımcı olun . 14 Yaşındayım poliartiküler juvenil romatoid artrit hastalığım var. Günlük 7 tane 5mg deltacortril kullanıyorum . Yüzümde şişlikler oluştu. Önümüzdeki ay liseye başlayacağım ve bu görüntü beni çok rahatsız ediyor . Artık psikolojim bozuldu , lütfen yardım edin hiçbir çaresi yok mu ?

    Tuzsuz yemek yemelisin kisitli su ic gazli iceceklerden uzak dur sebze ve meyve yiyebilirsin. saglik beslenme ney ise buna dikkat et kesinlikle ama kesinlikle bogazina sahip cik elinde olmuyan sebeplerden ilacin yan etkisi doyumsuzluk istegi cogalacakdir ne olursa olsun sana yetecegini dusundugun kadar ye ilacin etkisi altina girip fazladan 1 parca dahi yeme kg alirsin.
    Ve sunu unutma o sislikler zamanla duzelecek....

    membranöz glomerülonefrit rahatsizligi :D
    Ben ilk basta 64mg ile basladim kortizon tedavisine suan 2mg dustu 1sene oldu :D bu ayin 29unda kontrolum var buyuk ihtimal tamamen iyilesmis olacagim:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 1 Eylül 2014; 0:45:14 >




  • teşekkür ederim aslında tuzsuzada dikkat ediyorum ama ekmek salça filan yiyorum galiba o yüzden bi de ben çok su içmem gerektiğini düşünüyodum ama demek öyle değilmiş ayrıca bende 60 mg'le başladım şuanda ise 15 mg kullanıyorum bu ayın sonunda 2,5 mg'ye düşeceğim inşallah çabuk kurtulurum ve doyumsuzluk gerçekten oluyor canım sürekli bir şeyler yemek istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.