Şimdi Ara

koşan kadro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    gol atamasada rakibe oyun kurdurmaz .amaç zaten gol yememek

    ilerde bizdunmu bir takimi top şişirir.duran top karambol bulursun gol. illada barça gibi paslaşarak ustunluğu kabul ettirmmk şart değil.topu ilerde tuttugun sürece gol yemmezsin.

    gol atamaz dedigin adam nasil 30 gol atti 1 sezonda .baktin atamiyorsun 2. yari alirsin drogbayi sneijderi. önce yemiycen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noseyparker

    Bunlar hep temenni. 82 puanla biten ligler de oldu bu ligde.

    şimdi kasimpaşa bursa eskişehir sivas akhisar gibi takimlar var ligde eskiden bi trabzon vardi ligde .ve bu takimlarda yabancilar hep milli takim seviyesinde oyuncular.eskiden nartallo vardi iorfa vardi wagenhouse vardi

    süper ligin kalitesi epey yükseldi.
    65 puan alan şampiyon olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziliş koşar , karşı takıma nefes aldırmaz diyelim ancak buradaki mantık hatası şu ; hocam bizim ligimizde derbiler dışında kafa kafaya oynayacağımız rakip bir iki tane..

    Diğer takımlara karşı baskın oynuyoruz , buda belli zamandan sonra kilidi açacak teknik kapasitesi yüksek oyunculara ihtiyaç duymamızı sağlıyor ...

    Örneğin ; umut ve burak arkasındaki ortasahayı oynatan , duvar olabilen yada önünde defans varken bile etkin olabilen forvetler değil bu sebeple beraberlik aldığımız maçlar yoğun olur ...

    Elbette bu kadro öyle yada böyle maç kazanır , bizim sorunumuz kadro ve sistem istikrarı bu istikrarı sağlayacak oyuncu grubu , mevcut kurallara uyum sağlayacak oyuncular...

    Burak bugün sol açık yarın forvet diğer gün yedek olursa , yada eboue bir gün sağ bek bir gün kadro dışı olursa bu istikrarsız yapı bir gün çöker bir gün patlar ...

    Bizim geçen yaz döneminde bu saçma kurallara kafa tutacak yerli kapasitesine ulaşmamız gerekiyordu , kuralı pek takmadık sonuçlarına katlanıyoruz ...




  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    kaç gol attiğimizi söylermisin ligde ?bizim defanta değil fw de problemimiz var .sivas bile bizden fazla gol atmiş.

    fener 11 gol yemiş biz 12.

    fener 26 gol atmiş biz 17.


    şimdi sayılara bakarsaK SORUNUMUZ GOL ATAMAMAK.bu maçlarda drogba oynadimi? sneijder oynadimi?

    herkes defansa laf ediyor .tamam çok ahım şahım değil ama fenerden de kötü değil.

    illa ki ceza sahasına girilecek diye bir durum yok 18 üzerinden şut kornerden serbest vuruşlardanda gol bulabilirsiniz. bekleriniz yada os oyuncularınız adam eksiltir içeri kateder yada ortalar yine gol bulabilirsiniz.yani illaki barça gibi pas trafiğiyle gol aticam diye uğraşmanın mantığı yok.zaten onlarda üstün yetenekli adamlar var.

    neden feneri baskı altına alamadık 2 yildir tüm maçlarda biz onlari sahalarına hapsediyorduk oyunun genelinde .

    rahatlıkla söylüyorum juventusa saldırsak alırdık maçı.

    kendi yarı sahanda oynadiğin her maçta en iyi beraberlik alırsın .mutlak birileri hata yapar amrabat penaltı yaptırır yada chedjou yada xxx. oyunun %70 i ni rakip sahaya yıkacaksın. dany i niye aldi terim çünkü hizliydi keza semihte öyle.bu adamlar rakip fwleri defans arkasına atılan toplarda yakalayabilecek hızdalar.




  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Tam tersine, defanstaki sorun nedeniyle forvetler rahatlıkla ileri çıkamıyor. Ortasahada kilitlenip kalıyoruz. Bunların suçlusu defans oyuncularımız.

    Defansımıza koşu yapan 2 kişi olduğunda, 2 kanat ve 2 stoperimiz hemen yanlarında olsalar dahi rakip oyuncuyu kesemiyor, şut atmalarını engelleyemiyorlar.

    Bu sebeple, gerek MELO, gerek SELÇUK, hatta ve hatta gerekse ileri kanatlarımız da orta saha çizgisinde takılı kalıyorlar, anlık bir atak karşısında defansa yardım edebilmek için.

    Oysaki olması gereken, kanatlarımızın rahatlıkla ileriye açılabilmesi, MELO ve SELÇUK'un (sadece SELÇUK bile olabilir) orta sahanın da ilerisine kadar bol bol çıkabilmesi, defanslarımızın 1e1 de adamları iyi tutabilmesi gerekiyor. Lakin sırf bu defans düzensizliği ve istikrarsızlığı nedeniyle takım komple ileri gidemiyor, orta sahada kilitlenip şansımız yaver giderse ileri gidiyoruz.

    Sneijder dışında takımı ileriye taşıyabilen bir oyuncu yok kadromuzda. Selçuk'un da bunu yapması gerekirken tam tersine geriye ve yan paslarıyla takımı oyundan soğutuyor, yavaşlatıyor.




  • benim kadro sahada efferim mancini

    5 atcaz rahat olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    1 penalti 3 direkten döndü abi yine şansimiz yok kesin 5 ti.

    gerçi dany atildi oda etkiledi bizi.geri cekildik.

    bu kadro kazanan kadro .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz selçuk melo orta sahasının faydalı olmasını istiyorsak eğer mutlaka ileride koşan basan pres yapan orta sahayı rahatlatan bir forvetimiz olmalı. umut'un gol konusunda becerikli olan hali lazım bize ( ah ah şu elmanderin ilk sezondaki hali geliyorda aklıma..) ileri uç pres yapınca, orta saha oyuncuları çok rahatlıyor. tek başına drogba ya da drogbanın yanında fazla pres yapmayan bir de buraklı ileri uç hattı orta sahanın direk yükünü 2 katına çıkarıyor.
  • umut kilit adam istediği kada beceriksiz olsun ki bence biraz kendine güveni gelse 3 4 maç ilk 11 oynamaya başlasa özgüvenide articak. umut birkere rakibin iyi pas yapmaaini engelliyor topda kapiyor burakda zaman zaman yapiyor bunu .

    mancini kim koşuyorsa ona versin formayi .drogbayi kayirmasin kariyerinden dolayi.

    yada sneijdeirida emre ondan çok emek veriyorsa yada aydin o oynasin.

    ilerde pres os çok rahatlatiyor.

    pres yapamayan fw birde sneijder gerçekten os yi yoruyor hepsi 2 kişilik koşmk zorunda kaliyor.melo ve selçuk ofanstada etkiliulydi bugün nedenide umuttur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.