Şimdi Ara

Kötü Adamın 10 Günü (Nejat İşler) (Netflix)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kötü Adamın 10 Günü:

    Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in yazdığı, 18 Ağustos 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik ve Erdal Yıldız yer alıyor.




  • Nejat İşler'in oynadığı film ve diziler genelde güzel oluyor, bu da onlardan biriydi. BluTV'deki Saygı dizisi de güzeldi, 3. Sezon ile devam ettirmemeleri büyük hataydı bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Nisan 2023; 22:18:39 >
  • dün netflix yayınladı. en az ilk film kadar iyi diyebilirim.  

  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Hocam yorumunuz için teşekkürler. Böyle bir serinin varlığından bile haberim yoktu. Bakalım övüldüğü kadar güzel miymiş. İlk filmde ve bunda +18 cinsellik/çıplaklık içeren sahneler mevcut mu? Ona göre aile içinde izleyeceğim veya ilerletirim bilmiyorum. Ve sanırım filmde çok ağır derecede küfür var galiba. İlk fikmde IMDb'de burası kıpkırmızı. 2. filmle ilgili herhangi bir bilgi yok ama Ekşi'de yorumlara bakılırsa cinsellik sahneleri mevcutmuş. Argo-küfür dozları nasıl acaba? Ölüm Dünya (2018) gibi rahatsız edici seviyede ve çok mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

  • cinsellik fazla yok hocam nejat işler bir sahnede öpüşüyor okadar. argo- küfür de az. normal bir film denebilir 

  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Bu her iki film için de geçerli değil mi? IMDb ilk film için +18 demiş. Küfür argo kısmında basmışlar kırmızı dereceyi. Cinsellik ve çıplaklığa basmışlar turuncuyu. 2. filmde böyle bir derecelendirme yok sadece +16 demişler.


    Bu arada ilk film ile bu film arasında neredeyse 6 ay filan var. Sonraki film kim bilir ne zaman platforma gelecek. Okuduğum yorumlarda millet ilk filmi izledikten aylar sonra 2. filmi izleyince afallamış. Çok fazla karakter var o kimdi bu kimdi diye unutanlar, hatırlamak için ilk filmi bir daha izleyenler olmuş. Siz ne diyorsunuz bu konuda? Çok mu fazla karakter var? Acaba acele etmeyip 3. filmi beklesem mi diye düşündürttü. Ondan dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Ağustos 2023; 2:18:31 >
  • Ben iki filmide beğendim. Nejat işler'in bana göre en iyi oynadığı filmler olmuş bu. Filmin konsepti ve ilerleyişi biraz Tarantino'nun Ucuz romanını anımsatsada hikaye ilerleyişinde insanı ters köşe yapacak güzel finallerin olması izleyicide güzel bir tad bırakıyor.


    Normalde ay yapımın dizilerini hiç beğenmem ancak film sektöründeki yapımları dizilerinden daha iyi bir çizgide ilerliyor.


    sanatsal açıdanda netflixin bilindik dayatma konularıda yok yada erşan kuneri gibi temeli küfüre dayalı bir konseptide yok ve en önemliside illaki bir yerlere mesaj verelim, alttan vuralım diyerek zorlama bir senaryosuda yok. Herşey yerli yerinde ve hatta Nejat işler bu filmlerdeki rolüyle ödül dahi alabilir.


    3 film olarak tasarlanan hikayenin 2. filmi olan "Kötü adamın 10 günü" ilk film kadar güzel. 3. film "Meraklı adamın 10 günü" ise yıl sonunda yayınlanması bekleniyor.





  • İki filmi de izledik. Öncelikle Thomas Anderson'on dediğinin aksine cinsellik vs sabnelerini fazla buldum. Bunun sahnelerle ve repliklerle desteklenmesi rahatsız edici geldi. Tek izlesem sorun etmem ama başkalarıyla izlerken hoş olmuyor, filme odaklanmamı engelliyor.

    İlk filmden daha iyi ya da kötü diyemem. Bana göre yorumlarda gerek Ekşi olsun gerek burası olsun gerekse altyazı indirdiğimiz sitelerdeki yorumlar olsun bana ziyadesiyle abartılmış bir film gibi geldi. Anca yoklukta gider. Zaten Türk sineması komple yokluk gibi bir şey. Anca bunların arasından sıyrılır. Öyle mükemmel bir iş beklemeyin.

    Filmin özeti bildiğiniz dedektiflik hikayeleri işte. Yap-bozu tamamlamaya çalışan, seyircinin bolca karakter isimleirne boğulduğu Nejat İşler'in canlandırdığı karakterden bi 20 yaş küçük kızların bu karaktere sulandığı, az küfürlü bir yapım.

    İzlense de olur izlenmese de. Polisiye dedektiflik hikayelerini ekstradan çok sevenler belki sever bana vasat geldi.




  • Iki filmde guzeldi 3.de oyle olur umarim
    Merakli adam
  • 6.1 puanı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.