Şimdi Ara

Kötü demeyin şu oyuna artık! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerden yere vurulacak bir oyun değil.

    Grafik haricinde, çok iyi bir oyun da değil.


    Ama, bu kadar kötülenmesinde sistemi kaldıramadığı için çamur atanlar ve -alınmayın ama- beceremeyip de çamur atanların çok payı var.

    Yapmayın, o uçaklı bölümün neresi zor? En yüksek zorlukta bile kolayca geçiliyor.

    Düşük kare/sn'de oynuyorsunuz diye mi zorlanıyorsunuz, anlamıyorum. Öyleyse, ayarları kısıp 30+ kare ile deneyin bir de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Mayıs 2008; 2:59:34 >
  • Neresi kötü yaa benim hayatımda oynadıgım en iyi oyunların arasında ilk 3 girer bence cok güzel oyundu
  • Ya en az grafikte bu oyunu oynamışsanız zevk alamazsınız... Ama dersenizki ben High da falan oynadım , bitirdim ve sevmedim. Helal olsun sizdeki oyun anlayışına... Bence COD 4 gayet hayal kırıklılığıydı benim için. Sürüyle asker üstüme çullanıyodu tek bi odadan... Aslında COD iyi değildi fakat adı yüzünden de sevildi. Crysis bekleneni karşıladı bence. Çünkü daha önce hiç akla gelmeyen birşey çıkardı ki Nano Giysi. Bu orjinalliktir işte , çünkü diğer oyunlarda bunu göremezsiniz. Gerçekten uzaklaşıyor demişsiniz ama oyun aslında bir korku - aksiyon oyunu sayılabilir. Fakat korku yanı çok az... Hangi korku oyununda saçmalık görmüyosunuzki ? Bioshock unda orjinalliği Big Daddy lerden oldu. Küçük kızların şirinliliği ile çok iyi denildi. Ayrıca Crysis Multiplayer ken tadından yenmiyor. Çok zevkli oluyor. En azından silahın özelliklerini değiştirme , nanogiysi , türkçe olması , süper grafikli olması , diğer oyunlardan farklı bir hikaye barındırması sizin sevdiğiniz tür oyunlardan değilse , gidin Counter Strike oynayın...

    Benden bukadar , saygılarımla...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: AlperXp

    Ya en az grafikte bu oyunu oynamışsanız zevk alamazsınız... Ama dersenizki ben High da falan oynadım , bitirdim ve sevmedim. Helal olsun sizdeki oyun anlayışına... Bence COD 4 gayet hayal kırıklılığıydı benim için. Sürüyle asker üstüme çullanıyodu tek bi odadan... Aslında COD iyi değildi fakat adı yüzünden de sevildi. Crysis bekleneni karşıladı bence. Çünkü daha önce hiç akla gelmeyen birşey çıkardı ki Nano Giysi. Bu orjinalliktir işte , çünkü diğer oyunlarda bunu göremezsiniz. Gerçekten uzaklaşıyor demişsiniz ama oyun aslında bir korku - aksiyon oyunu sayılabilir. Fakat korku yanı çok az... Hangi korku oyununda saçmalık görmüyosunuzki ? Bioshock unda orjinalliği Big Daddy lerden oldu. Küçük kızların şirinliliği ile çok iyi denildi. Ayrıca Crysis Multiplayer ken tadından yenmiyor. Çok zevkli oluyor. En azından silahın özelliklerini değiştirme , nanogiysi , türkçe olması , süper grafikli olması , diğer oyunlardan farklı bir hikaye barındırması sizin sevdiğiniz tür oyunlardan değilse , gidin Counter Strike oynayın...

    Benden bukadar , saygılarımla...

    Koyu bölgeler harbiden de oyunun güzelliğini cıkaran yönler hele oyundaki fizik motoru sayesinde hem doğa hem nesnelerle etkileşim dediğin gibi özel kıyafet ve eklenen güzel özellikler aslında oyunda gercekten uzaklasmada yok yani bunlar yasanabilir. Bir tas düsüp icinden uzaylılar cıkabilir radyasyon vs cesitli etkilesimler falan yaparak cevreyi dondurur ckeim kuvvetini azaltabilir diğer kore savasları zaten gercekte yasanabilcek seyler.




  • Oyun süper dehşet ötesi manyak bişi ben böle bişi görmedim arkadasım.O grafik o sistem canavarlıgı o konu oyundakı o heycan ne ole ya.Heycan dedım nonstop mübarek.Hele hele yaratıklar cıkmaya basladıkdan sonra oyunun heycanını anlatamam o derece.Heycandan bi ara ya pcye dalacakdım yada assagı atacakdım az kaldıydı. Neyse işin özü özeti ben böyle oyun görmedim arkadaş.ikinci Crysisi bu yürek kaldırmaz.pc kaldırsada olur kaldırmasada olur.


    Ewet EA yada Crytek'den yılın yorumu odulunu ne zaman alacagım. Bekliyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

    Oyun süper dehşet ötesi manyak bişi ben böle bişi görmedim arkadasım.O grafik o sistem canavarlıgı o konu oyundakı o heycan ne ole ya.Heycan dedım nonstop mübarek.Hele hele yaratıklar cıkmaya basladıkdan sonra oyunun heycanını anlatamam o derece.Heycandan bi ara ya pcye dalacakdım yada assagı atacakdım az kaldıydı. Neyse işin özü özeti ben böyle oyun görmedim arkadaş.ikinci Crysisi bu yürek kaldırmaz.pc kaldırsada olur kaldırmasada olur.


    Ewet EA yada Crytek'den yılın yorumu odulunu ne zaman alacagım. Bekliyorum.

    senaryo gerçek olursa verceklermiş sana




  • evet bi kez daha mutlu son

     Kötü demeyin şu oyuna artık!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hardcs

    Neresi kötü yaa benim hayatımda oynadıgım en iyi oyunların arasında ilk 3 girer bence cok güzel oyundu

    bncede
  • Atom bombasının atıldığı gemi bölümü itibariyle oyunu kaldırmış bulunuyorum. Daha fazla bitirmek için çok çabaladım ama baydı artık.
  • Bu oyunu beğenmeyenler ne oynuyo acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

    Bu oyunu beğenmeyenler ne oynuyo acaba


    Bunun ardından Call of Juarez ve Dark messiah kurdum iyi geldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

    Bu oyunu beğenmeyenler ne oynuyo acaba



    Half Life 2yi yapıştırdım pcye.Yağ gibi gidiyo valla.
  • Arkadaş Şey Sanıyo Heralde Oyunu Oynadıkdan Sonra Nano Giysiler Falan Giyceğini Sanıyodu..Giyemediği İçin Oyun Hoşuna Gitmemiş
  • espirilerde havada uçuşuyo
  • gerçekten çok güzel hem TÜRK imzası taşıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cyber_Mage

    Bu oyunu beğenmeyenler ne oynuyo acaba

    BlackSite Area 51,Bioshock,Call of Duty 4 - Modern Warfare,Assassin's Creed,Unreal Tournament 3,Medal of Honor Pacific Assault,GRID,Rainbow Six Vegas,Ghost Recon...vs.Hatta S.T.A.L.K.E.R. ın grafikleri güzel olmasa da oyun sürüklüyor.Sırf grafik için oyunu sevmemiz gerekmiyor sonuçta.Tamam Crysis in grafikleri çok güzel ama oyun beni kilitlemedikten sonra benim için o oyunun anlamı yok.Crysis benim için birşey ifade etmiyor açıkçası.Tabi bu benim görüşüm.Beğenen olacağı gibi beğenmeyenler de olacaktır benim gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coxcomb

    espirilerde havada uçuşuyo


    Wallla sorma. Yukardaki nano espiri yardı resmen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaxCavalera

    Oyun değilki teknoloji demosu sadece. Ekran kartı benchmark testi yapmaktan başka adam gibi işe yaradığını görmedim


    sadece grafiklerimi ii bu oyunun? fizikleri, ses kalitesi bunlardamı kötü???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dark alien


    quote:

    Orjinalden alıntı: MaxCavalera

    Oyun değilki teknoloji demosu sadece. Ekran kartı benchmark testi yapmaktan başka adam gibi işe yaradığını görmedim


    sadece grafiklerimi ii bu oyunun? fizikleri, ses kalitesi bunlardamı kötü???

    Kötü Tabi AbiYa Şimdi Nanoları Cıkarıp Giydircen Ona Bak Nasıl Seviyo Oyunu,Güçüne Gitti Tabi Hepimiz Nano Elbiseleri Giymişiz O Giyememiş Yazık Onada Giydirelim Kendini İyi Hissetsin.




  • Kötü olup olmadığı hakkında nesnel bir yargıda bulunamazsınız. Kimine kötü gelir, kimine süper. Bkz: Bence berbat. CoD4'te aldığım zevki bunda hiçbir şekilde alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.