Şimdi Ara

Kötü Dönem Geçiren Kişilere Verebileceğiniz Tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Teddy_

    Hayat bir şekilde akıyor ağa benim de aksiliklerim oldu. Beni yıpratan dönemler oldu, manevi olarak benden götürdükleri oldu ama hayat devam ediyor.


    Kendi başımayım bu hayatta, amcam dayım referansım kötü günümde arayacağım kimsem yok, bu durum beni birçok konuda adım atmamı frenlese de, arkamı dönüp baktığımda acısıyla tatlısıyla bir şey başardığımı görebiliyorum.


    Ama yine de kendimi inşa edebilmek adına bugünün acısını çekiyorum, çekmek zorundayım ki 30lu yaşlarımda bunun meyvesini yiyebileyim.

    Ben varım hocam 🫡

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bashaki kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz bana çok iyi geldi aslında doğruyu söylüyorsunuz, kötü enerji veriyorum zamana bıraksam sanki her şey yoluna girebilecek gibi hissediyorum İnşAllah girer de, üst üste gelince her şey yine kötü şeyler olcak diye korkuyorum kötü düşünmeye başlıyorum , önceden böyle değildim daha pozitif , hayata olumlu bakmayı denerdim yine öyle olmaya başlamam lazım biraz kendime şansı çağırmam gerekiyor ,

    Teşekkürler değerli yorumunuz için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sizi olumlu etkilediysem ne mutlu bana. Kötü bir şey yaşandıkça ister istemez tekrar yaşanacak duygusu oluyor ve o duyguyla beraber tekrar yaşanıyor. Kötü kötüyü çeker derlerdi inanmazdım ama ne yazık ki doğru bir cümle. Art arda kötülüklerin başımıza gelmesinin sebebi de bu aslında. Sosyal ilişkilerde bile böyle. Mesela aldatıldıktan sonra güven problemi neticesinde tekrar ilişkiye başlayamamak örnek verilebilir. Evet ortada çok kötü bir ihanet var fakat bunun ötesi bizi ilgilendirir yani devamında yaşanılan kötü şeyleri içselleştirip sürdüren biziz aslında. Yolumuza bakmamız lazım zor olsa da. Yolumuza bakmalıyız ki hayatta yeni kapılar açılsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bashaki kullanıcısına yanıt

    İyi şeyler düşünüp iyiyi çağırmam gerekiyor, hayata pozitif bakmam olumlu düşünmem her şeyin yoluna gireceğine en başta benim inanıp bir yerlerden başlamalıyım bir de böyle deneyeyim ne kaybederim ki..

  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    Bence iyi şeyler düşünmeye çalışmayın yani zorlamayın kendinizi yeni bir duygu edinmek için. Sadece dediğim gibi acının ve hüznün de normal bir duygu olduğunu kabul edip bunu çok fazla içselleştirmeden akışına bırakın. İyi duygular çabayla gelmez, kendiliğinden zaten gelir. Umarım anlatabilmişimdir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bashaki kullanıcısına yanıt

    Akışına bırakmakta hem fikiriz, ama iyi şeyler düşüneyim en azından içim rahat eder, olumsuzluk sürekli olumsuz bir şey doğuracak gibime geliyor, İyi şeyler güzel şeyler beklenmedik zaman da gelir ama benim hayatımda çabasız hiç bir şey olmadı Aslında biraz da sitemim buna birdenbire habersiz beliren güzelliklere iyiliklere ihtiyacım var ama benim hayatımda öyle olmuyor işler. . .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bashaki

    Siz kendinize kötü enerji veriyorsunuz. Garip bir şekilde "ben bahtısızım, hayat bana gülmüyor off" demeyi bırakıp akışa bıraktığınız an bir şeyler oluyor. Hayat kime ne zaman tam olarak gülmüş ki? Tek acı çeken sizmişsiniz gibi davranmak yerine öncelikle içinden çıkılamaz durumların herkesin başına gelebilecek, acının ve hüznün de herkesin yaşayabileceği sıradan normal bir duygu olduğunu kabullenin. Kısaca kendinize ekstra mağduriyeti yaratmayın. Sonra The office açıp kola çekirdek yapıp keyfinize bakın hayat o kadar kafaya takılacak bir yer değil. Bazen her şeyin ilacı zamandır. Harici olarak debelenip durmak gibi oluyor. Durumu kendi içimizde içselleştirerek kötü olan durumu daha da kötüleştirmiş oluyoruz. İnsanın hayatı 1 ayda bile değişirken, yarınlarımız belli değilken sen hep aynı çemberin etrafında dönüp duracağını mı sanıyorsun?
    Konuya bi bakim dedim valla umudum oldun Allah razı olsun senden ya valla bak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.