Şimdi Ara

Kötü durumdayım. Dert dinleyebilen ve özet geç demeyen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan tam 7 ay önce, 12 şubat gece 00.00'da yaptım en büyük hatamı. Deli gibi aşık olduğum kıza açıldım. Yaptığım en büyük hataydı bu. "tipin iyi lan söyle gitsin güven kendine" diyen arkadaşlarıma kandım. Söylediğim günden beri her gün her gece konuştuk. Çok kaptırdım kendimi be. Öyle böyle değil. Zeki ve kurnaz olan ben, ona karşı çok saf oldum. Saf duygularla sevdim. Attığı bir kaç öpücüğe kandım, umutlandım boşu boşuna. Sonra kimden hoşlandığımı anlaman lazım artık dedi. Belki de bu 7 ay içinde en mutlu olduğum gece buydu. Ey salak. Bilmiyorsun ki kızlara inanmamak lazım. Ben olduğumu anlamıştım o erkeğin. Benden hoşlanıyordu işte. Açık ve netti. Sonra insanın tipinin önemli olmadığından bahsetti. Kişilik ve kaliteyi övdü baya. Sonra beni övdü. Yine kandım. Kaptırdım kendimi. İyice sevdim. Bir ara tipime bile övgüler yağdırdı. Ama anlaşılan şu ki "seni seviyorum" diyen bir kıza bile inanıp güvenmeyeceksin. İki söz ile bitirebilir her şeyi. "hoşlanmak basit bir şey. Bakalım bu hafta kimden hoşlanacağım." Gururum incindi. Oyuncak gibi oynanıldım. Kızlar için tek şeyin tip olduğunu yeni anladım. Kendime çok kızıyorum. Yakışıklı bir erkek, kendisini 7 aydır tanıyan bir erkeğe tercih edilebilir değil mi ? Evet. Ama ne olursa olsun ben onu istiyorum. Unutamıyorum ve hala seviyorum. Hala hayallerimde yaşıyor. Sonra hayal olduğunun farkına varıyor insan. İşte hayal kırıklığı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hala kendime kızıyorum. Çünkü o benim her şeyim. Ben ona açılmasaydım bunlar olmazdı. Onu da zor duruma soktum. Sizin de kafanızı ütüledim kusura bakmayın. Okuyan herkese teşekkürler.

    <bu metin "opeth - still day beneath the sun" dinlenirken yazıldı.>

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tip kız, tip kız

    tipiniz de kızınız da batsın e mi.
  • anlamadım valla yazdığından bi garip olmuş, kıza açılınca sana ne dedi? sonra 7 ay ne olarak konuştunuz sevgili olarak mı arkadaş olarak mı? en son sana ne dedi başka bi yakışıklı çocuktan mı hoşlanıyomuş?
  • Tek anladığım patates olduğun.
  •  Kötü durumdayım. Dert dinleyebilen ve özet geç demeyen gelsin
  • Vallaha mesajını tam anlamadım ama sanırım kız sana bir süre umut verip sonra başkasına gitmiş,unutacaksın dostum başka yolu yok fazla da hayal kurmayacaksın daha kötü olursun.
  • Kiza 00.00 da mi acildin ? Cok erken degil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem bırak gitsin fazla yüz verme eğer çok sevip peşinden koşarsan bir süreden sonra çok havalanıyorlar insan unutamam diyor ama unutuyor yanlız kalmamaya çalış arkadaşlarınla falan takıl hobi bulmaya çalış onla ilgilen kızı hiç düşünme sonra zaten insan kendiliğinden unutuyor bende üzülürdüm zamanında birgün anladımki olmazsa da bir hayır vardır niye üzülüyorumki dedim o günden sonrada kızı hiç düşünmedim kendi işlerimle ilgilendim nasıl olsa dünyanın sonu değil ya.
  • Bu metin ''Comptine d'Un Autre Été- Die fabelhafte Welt der Amélie Piano'' dinlenirken okundu cuk oturdu şerefsizim
  • sana anımı anlatıyım az ve öz bi kankam vardı adam olsaydı 9 yıldır arkadaş olcaktık bu sene ceren diye bi kızdan çok hoşlandım 2. dönem ikisi sevgililerdi durumunun kıymetini bil hem en yakın arkdaşımı hem sevdiğim kızı aynı anda kaybettim ve UNUTTUMM!!!!!!! yapacak bişi yok ama şunu unutma ezik olan EZİLİR ve senin bi suçun yok ağla zırla ama unutucan elbet unutma giden çok yakın bi aile bireyinde olabilirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.