Şimdi Ara

Kovid-19 salgınından sert etkilenen THY, 17,3 milyar TL zarar açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • White Water kullanıcısına yanıt

    İşin içine imam hatip karıştırıldığında derdinizin ne olduğu zaten anlaşılıyor. THY bu iktidar döneminde dünya markası oldu. İmam hatipli yönetmiş veya bir başka eğitim kökenli birisi yönetmiş umrumda olmaz, sonuca bakarım ve benim gururumdur. Sizin nefretiniz olabilir.

    Siz ve sizin gibiler de inşallah imam hatipliler tarafından yönetilmeye ve çıldırmaya devam edeceksiniz.


    Pandemi döneminde diğer hava yolları ne yapmış ona bir bakın. Gerçi derdiniz de o değil hiç bakmayın.


    Ve yazdıklarınıza bakınca bana tavsiye verebilecek kalibrede birisi olmadığınız anlaşılıyor. Siz kendinize tavsiye verin bence.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmada tüm söylediklerime karşılık İmam Hatip nefreti karşılığını vermen senin yetersiz kalibreni göstermekte. İmam Hatip ile benim problemim yok. Ancak İmam ve Hatip yetiştirmek amacıyla kurulan okulun mezunlarının bunun dışına çıkıp Harvard mezunu muamelesi görmesi ne kadar doğru? Yanlış anlama, ne dünyada ne de bizim halkımızda Kartal İHL böyle bir prestije sahip değil. Sadece hükümetin gözünde böyle. THY yönetiminin ortak paydasının Türkiye ve dünyadan en iyi üniversitelerin işletme ve havacılık bölümlerinin mezunları olmasıdır normal şartlarda. Örneğin senin profil resminde Alberta Üniversitesi'nin logosu var. Dünyanın sayılı, Kanada'nın ise en iyi üniversitelerinden biri. Profil resminde gösteriyor ki Alberta Üniversitesi daha dev bir marka senin tabirinle. Bu üniversitenin mezunu olan bir insana THY'nin bırakılması bizim için anlaşılabilir. Bir hatası olursa o kişi yine eleştirilir. Sende aksini düşünsen, o zaman profil fotoğrafında Kartal İmam Hatip logosu koyardın sanırım. Ancak THY yönetimindeki insanların işe alınma kriteri Alberta, Harvard, Stanford, Oxford, Boğaziçi, ODTÜ vs değilken Kartal imam hatip. Bundan ötürü insanların ve benim kartal imam hatip özelinde örnek göstermemiz gayet doğal. Sırf biri imam hatip mezunu diye yönetime getiriliyorsa o zaman bu yönetimin isimlerini teker teker saymaktansa ortak noktaları olan Kartal İHL'ye değinilir ve o şekilde eleştirilir.


    Son olarak dünya devi, dünya devi deyip durduğun THY, dünyanın diğer havayollarıyla karşılaştırılınca sadece destinasyon olarak ilk ona giriyor. 121 ülkeye uçması takdire şayan ancak bu onu bir dünya devi yapmaz. Senin anlayacağın dille; günde on otobüsle on farklı şehre giden bir firma mı daha büyüktür? Yoksa tek bir şehre günde 100 otobüsle giden firma mı? Biraz düşün sadece düşün.


    Neden senin gibilerde dünya devi algısı var? Yapılan reklam harcamaları sayesinde bu masala inandırıldınız. Kamu desteğiyle bende şirketimin reklamını tüm dünyada yayınlayabilirim. Reklam vermek seni dev yapmaz.

    Havayolu büyüklük karşılaştırması için:https://en.wikipedia.org/wiki/Largest_airlines_in_the_world



    Bu arada yorumlarının desteklendiğini göstermek için diğer DH hesabınla kendi yorumunu beğenmen anlamsız. İnsanlar kimin ne konuda ne destek aldığını zaten biliyor.





  • White Water kullanıcısına yanıt

    Avatarımda gördüğün Kanada Alberta üniversitesinden mezunum. Yani laf ettiğin kalibremin sadakası senin başını döndürür.

    Çok yazıyorsun ama boş yazıyorsun. İşin kötü tarafı boş yazdığının farkında değilsin.

    İmam hatip nefretiyle ve sırf bu iktidara sallamak için milli hava yolumuzun pandemi dönemindeki göreceli zararıyla bayram sabahı coşkusuyla kendinizden geçin ama dediğim gibi çatır çatır onlar tarafından yönetiliyorsunuz ve inşallah devam da edecek gibi görünüyor.


    Ayrıca yazdığın gibi başka bir hesabımla kendi mesajımı beğendiysem dünyanın en şerefsiz insanıyım ama değilse de siz aynı konumdasınız. Yani gözümdeki konumunuzu anlatmış oldum. Herkesin karakterini sizinki gibi sanıp dürüst insanlara çamur atmayın.

    Ve blok, denklerinizle devam edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 20 Şubat 2021; 20:27:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekler hoşuna gitmediği için blok atman absürt olsa da, gerçekleri değiştiremezsin. İddia sahibi ispatla mükelleftir. Alberta Üniversitesi, mezunu olduğun üniversiteyse gerçekten de o zaman diplomanı paylaşabilirsin. Kendi öğrenim hayatımdan bildiğim üzere kalburüstü üniversitelere düşük kalibreli insanlarda araya karışabiliyor. Onlardan biri olduğunuz ortada.


    Konunun tıklanması artmıyorken önceki iki cevabınız birer beğeni aldı. Ben farklı bir hesabınızla kendi mesajınızı beğendiğinizi söyledikten sonraki ilk mesajınıza beğeni gelmedi. Bu da haklılığımı ortaya koyuyor. Kendinizi üste çıkarmak için hakaretvari dile başvurmanızsa iddiamı daha da kuvvetlendiriyor.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.