Şimdi Ara

Köy gibi yerlede internete erişimin alternatif yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yasadigim yer Gurcistanin Tiflis sehrinin biraz dislari. Koy gibi degil, daha cok villa tarzi evler var ama yine de telefon hatti mevcut degil. Mobil internet de sinirli ve yavas oldugu icin WiMax denilen teknolojiye yoneldik. Bu da sinirsiz olmasina ragmen cok pahali ve yavas. Bu gibi durumlarda sinirsiz ve hizli nete erisebilmek icin neler yapilabilir? Universite icin burdayim ama ailecek tasindik diyebilirim. Bu yuzden guzel bi yontem bulup oturtmam gerekiyor. Yardimlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin zor hocam, bende senle aynı dertten muzdaripdim, bulunduğm lokasyonda sadece avea çekiyordu. avea jet modem aldım, ama bağlantı hızı 2.5g olduğundan inanılmaz yavaş bağlanıyordum. ama işimi görüyordu en azından
  • Bulunduğunuz üniversitenin kendi kablosuz internet ağı varmı. Varsa uzak mesafe kablosuz wifi aygıtlarıyla belirli şartlar dahilinde üniversitenin kablosuz ağına bağlantı sağlayabilirsiniz. veya aynı yöntemle tanıdığınız birinin internetine paylaşım isteyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 7 Ağustos 2013; 2:37:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun birileriyle konustum ufak bi firma ama sanirim isime yaricak. Fiberoptik internetlerini canakla(veya o alete ne deniyorsa) benim gibilere gonderiyolar. Ama tabi bunu fiberoptik hizinda yapmiyolar. Bu hizi herkese paylastiriyolar. Ben 4mbit alicam. Dediklerine gore surekli olarak tam 4mbit alabilirmisim. Ne fazla ne az yani 4mbite sabitliceklermis. Kuruluma(modemi canagi icinde) 150 lari(lirayla asagi yukari ayni) vericem sonra da her ay 60 lari. Umarim bir sorun yasamam. Yardimlariniz icin sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.