Şimdi Ara

Koyu renklerde Laptop'ın ekranı kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Asus'un bir laptop'ını kullanıyorum. Sorunum şöyle: ekran koyu renk ağırlıklı olduğu zaman bir miktar kararıyor. Hemen ardından beyaz ışığın daha yoğun olduğu bir sayfa açarsam ekranın yavaş yavaş daha aydınlık olduğunu fark ediyorum. (Örneğin Steam veya Nvidia Experience gibi koyu rengin ağırlıkta olduğu uygulamaları açtığımda ekran bir miktar kararıyor, devamında beyaz ağırlıklı sayfa açtığımda ekran ışığı yavaş yavaş artmaya başlıyor.)

    Kullandığım işletim sistemi Windows 10'un en güncel sürümü. Harici ve dahili ekran kartlarının da en güncel sürümü yüklü. Yine BIOS da en güncel sürümde. Windows'un altını üstüne getirsem de bir çözüm bulamadım. Güç seçeneklerinin her kombinasyonunu denedim fakat değişiklik olmadı.

    Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz?



  • güç seçeneklerini yüksek performansa alın parlaklığı 100% yapın bilgisayarı kapatıp geri açın. genel kullanımda sorun çözülecektir ancak pil 100% dolu olunca şarj almayı kesince yine pil moduna girmiş gibi görüyor windows parlaklık otomatiğe dönüşüyor windows 10 son sürümde olan bir sıkıntı bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.