Şimdi Ara

Kozmetik ürünlerinde tercih edilen markalardan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WEB SATIŞINA ODAKLANACAK

    Fransız markası Loccitane, doğal ürünlere yönelen tüketicinin kozmetik ürünlerinde tercih ettiği markalardan biri. Markanın önündeki ilk proje İzmir Agora AVM’de açılacak mağaza. Daha sonra yıl boyunca hedef ayda bir mağaza açılışı yapmak. Marka 26 olan satış noktasını 33’e çıkarmak istiyor. 2015 yılında “Web satışlarında özellikle büyük bir atak yapıp bu kanalı da en yüksek cirolu satış noktalarımızdan biri haline getirmek hedeflerimiz dahilinde” diyen Loccitane Genel Müdürü Pınar Akçam, “CRM çalışmalarımızı ve teknik altyapımızı daha da güçlendirmek bu yıl için odaklandığımız konular arasında ilk sıralarda geliyor” şeklinde devam ediyor.

    Geçtiğimiz yılın üzerine çıkmayı hedefleyen bir diğer marka da Flormar. Bu yıl yüzde 35 büyümeyi planlayan firma, uluslararası arenadaki varlığını da pekiştirme niyetinde.

    Bu kapsamda marka en az 100 mağaza daha açarak dünya çapında 750-800 mağazaya ulaşmış olacak. Yurtdışı planları arasında Brezilya ve Japonya da var.

    Flormar Pazarlama Direktörü Can Dilek, yurtiçinde )f açmayı öngördükleri 30’a yakın mağazayı ise İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri için önce likli gördüklerini anlatıyor.

    Aslan SARANGA / Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü
    Aile sofralarına girecek


    2016 içerisinde Domino's. com.tr'ye kredi kartı ile sipariş kolaylığı gelecek. Bu yıl en teknolojik ve yeni platformumuz ocak ayında yayına aldığımız

    Apple Watch. Şu anda saat üzerinden sipariş durumu uyarıları ve kontrolleri gerçekleştiriliyor ama bir sonraki adım 'tek tıkla dilediğin yerden sipariş' olacak. Bu yıl bizim için en önemli adımlardan biri ise hedef kitlemizi genişletmeye yönelik yeni stratejimiz. Bugüne dek iletişim çalışmalarımızda çoğunlukla gençler, bekarlar ve yeni evlileri hedeflemiştik. Bu yıl kadınlara da seslenmeye başladık. Kadınlara ulaşarak, ailelerin sofralarında kendimize yer bulmak istiyoruz. Ayrıca, Domino's Kazananlar Kulübü ile müşteriye özel kampanyalar, fırsatlar vs. ile bir ayrıcalıklar dünyası oluşturmanın temellerini attık. Mahallemin kampanyası ile lokal hedeflemeler yapılacak. Kampüs projemiz var; üniversitelere özel kampanyaları ayrı olarak sunabileceğimiz bir mekanizma planlıyoruz. Farklı kampanyalarımızla 'Gel-AI' tarafını da güçlendireceğiz.www.bayilikverenfirmalar.biz sitemizi takip ediniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.