Şimdi Ara

Kpss hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene hiç çalişmadan öylesine girip 72 aldım, bu sene çalışarak 85 e 80 e çıkarmam mümkün mü? Öğretmenlik türünde puan lazım. Matematik hiç yapamıyorum, çalışsam da gelişeceğini sanmıyorum, 6-7 net yapabiliyorum ama Max.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orta okul, lisede 1-2 saat ders çalışarak tarih, din gibi derslerden 4-5, Türkçe, edebiyat gibi derslerden 2-3 alıyordum. Matematik, Fizik, Kimya gibi derslere gelince, boş kağıt veriyordum. Mesela yabancı dilim de 0'dı ama ona bir şeyler yazıyordum, bu derslere kalem oynatamıyordum. 1 gün okula gidip 3 gün gitmeyen birini düşün... Yani matematiği hiç bilmemek öyle olur. Ha bu arada şimdi KPSS'nin matematik sorularının 25 tanesini çözerim, iki saat sürer ama çözerim.


    Diğer dersler için değil ama matematik için biraz geç kalmışsın. Yine de mesela üslü sayılarda, temel kavramlarda... Nispeten iyi misin? Onlara çalış, bol soru çöz. Bilmediğin konulara hiç başlama. Matematik öğrenmek istiyorsan da Doğan Ulu videolarını satın al. Sana şöyle diyeyim o hocayı, ben matematiği unutsam yine o hocayı dinlemem çünkü sıkılırım. Çok yavaş anlatıyor, bir şeyi her defasında söyleye söyleye bıktırıyor... Ama bilmeyen adam için ideal hoca.


    Bu arada ben hiç çalışmadan 72 aldım, 6 ay çalışıp 85 alırım... Öyle bir dünya yok artık. Eskiden ekmek kazanmak zormuş. Ekmek DP dönemi aslanın ağzına, Anap dönemi midesine, AKP dönemi bağırsaklarına indi. Onun için de millet günümüzde en az 2 sene (senin gibi hiç çalışmadan veya altı ay çalışıp, sonra nefes almadan iki sene....) çalışıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 11 Ekim 2023; 2:55:28 >




  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı ya geçen sene bölümüm 60 küsür ile kapatmış, bu sene 79-80 ile kapar sanırım. İnş yaparız bişeler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.