Şimdi Ara

kpss hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.Umarım herkes istediği yeri kazanmıştır..Ben odyoloji 2.sınıf öğrencisiyim. 3. sınıfta( 2016 da ) kpss ye girip mezun olunca direkt hastaneye atanmak istiyorum.Ama ne yapıp yapmayacağımı, neye nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Burdan tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Biliyorum dershaneye gitme diyeceksiniz ama daha sistemi bilmiyorum. Hangi bölümden kaç soru çıkacak , puanlama sistemini filan dershane öğretir diye düşünüyorum.Ve çok değil haftada 2 gün filan gider, denemelerini çözerim.O yüzden dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Evet arkadaşlar şimdi İstanbulda bana hangi dershaneyi önerirsiniz?

    Bir de tecrübeli arkadaşlardan kitap önerisi istiyorum.Hangi yayın daha çok benziyor kpss ye . Sayısal kökenliyim. O yüzden türkçe ve matematiğim iyidir . Diğer branşlara ağırlık vermek istiyorum.Neye, nasıl çalışmalıyım? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..







  • Bence dershaneye para ödeme boşuna sade kendine bir sistem belirle ve düzenli çalış atıyorum günde 1 saatmi çalışıyorsun bunu hiç kesme . Türkçe matematik yapabilmen çok iyi bol bol soru çöz tarih biraz şans çalışsan da pek yapamayabilrsin ama çalışırsan en az 10-15 net çıkartırsın en fazla yoğunlaşacağın ders coğrafya olsun çalışırsan eğer yaparsın. Vatandaşlık çok kasma çünkü son 1-2 ay güncel konulara ve anasya bakman yeterli olur. Birde bol bol deneme çöz farklı kaynaklardan . Fem- Yargı-Körfez-yediklim birde murat vardı sanırım bu yayınların denemelerini çöz . Birde denemelerde yapamadıüın sorulara muhakkak bak . Meslea vatandaşlıkta çöze çöze güncel konuları bilmesende birinde yanlış yaptığında aynı sorunun tekrar çıkma olasılığı oluyor denemelerde 2. sinde doğru yaparsın böyle böyle aklında kalır. Benim önerlerim bu şekilde




  • teşekkürler.. Başka fikri olan
  • temelin iyi değilse derhaneye git bence ki gitmenin zararı olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red Queen

    Bence dershaneye para ödeme boşuna sade kendine bir sistem belirle ve düzenli çalış atıyorum günde 1 saatmi çalışıyorsun bunu hiç kesme . Türkçe matematik yapabilmen çok iyi bol bol soru çöz tarih biraz şans çalışsan da pek yapamayabilrsin ama çalışırsan en az 10-15 net çıkartırsın en fazla yoğunlaşacağın ders coğrafya olsun çalışırsan eğer yaparsın. Vatandaşlık çok kasma çünkü son 1-2 ay güncel konulara ve anasya bakman yeterli olur. Birde bol bol deneme çöz farklı kaynaklardan . Fem- Yargı-Körfez-yediklim birde murat vardı sanırım bu yayınların denemelerini çöz . Birde denemelerde yapamadıüın sorulara muhakkak bak . Meslea vatandaşlıkta çöze çöze güncel konuları bilmesende birinde yanlış yaptığında aynı sorunun tekrar çıkma olasılığı oluyor denemelerde 2. sinde doğru yaparsın böyle böyle aklında kalır. Benim önerlerim bu şekilde

    +1
    Başka söze gerek yok bence, hocamın dediği gibi bunları yap , iyi puan alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.