Şimdi Ara

Kpss lisans deneme seti önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Pegem i cözdüm deneme alacam simdi hangi yayını önerirsiniz. Yargı, ihtiyaç, fem, uzman kariyer, beyaz kalem , yediiklim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uzman kariyer zordur alırsanız çözemediğiniz zaman moraliniz bozabilir ama zor sorarlarsa da alışmış olursunuz. İhtiyaç hey 15 li seti iyi. Zopzor seti var biraz sınırları zorlamışlar. Beyaz Kalem de güzel ama zorlayıcı değil bana göre pegemden daha iyi. Fem de güzel. Yargı iyi olmasına iyi ama pahalı.
    Yediiklimin seti aldıysanız tavsiye etmem ama almadıysanız alabilrsiniz.
    [uzman kariyer, ihtiyaç 15 li, fem ve yediiklim çözümlü.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 5 Haziran 2012; 16:17:55 >
  • Evet zopzoron setini ismini tam anlamadan almıştım uç bi noktadaydi:-) uzman kariyer ondan zor degildir herhalde ne dersiniz. 2set alacam biri orta seviye(Pegem gibi) digeride ondan biraz üst olsun istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yazıcın varsa Türkiye genellerini çıkar piyasadaki denemelerden her halükarda daha iyidir
  • Bana göre:Pegem orta seviye değil düşük seviye(kolay seviye).
    Pegem gibi arıyorsanız Beyaz Kalem (ve bence biraz üstünde veya aynı gibi Fem) var. Onun üstünde arıyorsanız ihtiyaç-yediiklim ve yargı var. Bunların üstündeyse Uzman Kariyer var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 6 Haziran 2012; 0:35:10 >
  • Fem denemelerini tavsiye ederim. Fem'in tüm denemelerini bitirdim şimdi ihtiyaca başlıyorum. Yargı ise boşver gitsin kendi kitaplarında anlattıkları ebelerinin dedelerinin teyze çocuklarından soru soruyorlar. Kpss de çıkar mı? Çıkmaz. Örneğin yargı matematik sorular güzel fakat sayılar uğraştırıcı açıyorum osym'yi çıkmış sorulara bakıyorum hem basit ve tam sayılır. Yargıdakiler ise uğraş babam uğraş.


    Yargı denemelerini çözmüyorum duruyor. Fem dediğim gibi şimdi de ihtiyaca başlayacağım.
  • fem in genel kültür 25 denemesini aldım arkadaşlar öneririm. 6 denemesine aynı parayı verecenize bunu alın mat ı zaten yaparsınız sınavda. uzman kariyerinde 17 denemesini aldım ilkini çozdüm fazla kasıntı degil türkçe hariç belkide gittikçe zorlaşacak. bunlar biterse yargı alacam nede olsa adı var. şu an şaşırmış olarak sağa sola saldırıp soru alıyorum kafayı yicem sınav yaklaştıkça
  • Arkadaşlar kpss ye ihtiyaç yayınlarıyla hazırlanıyorum, fena değil ancak ihtiyaç denemelerini almak istemiyorum varmıdır ösym mmantığına yakın deneme piyasada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ihtiyaç yayınları denemesi sakın almayın, saçmasapan bi deneme setidir, geçen gün aldım 20li set. türkçe sorularının kpss soru tarzıyla alakası yok, adamların sorduğu soru tipleri saçma sapan, sırf zor soru yapayım diye saçmalamışlar, matematik sorularında da istikrar yok, bi denemede 30net yapıyorum, diğer denemede 11 nete düşüyorum, 2 deneme arasında bu kadar uçurum olması normal değil, tarih soruları fena değil, coğrafyasına hiç bakmayın saçmalıktan öte değil, yine kpss ile alakası olmayan sorular yayımlamış, 18 sorunun 15ini bilgiye dayalı sormuş adamlar, halbuki açın orijinal kpss coğ. sorularını bakın: kpss birazcık sizin yorum yapma kabiliyetinizi ölçer. ihtiyaç efendi direk bilgi sormuş, falanca santral nerde, falanca maden nerde çıkarılıo gibi.. Ulan bu soruları düzenlemek için öğretmen ya da bilirkişi olmaya gerek yok, ben coğrafya kitabımı veririm 10 yaşındaki kardeşimin eline, bana ihtiyacın sorduğu soruların tillahını sorar. SAÇMALIK!!!! Ayrıca vatandaşlık da da bazı sorularda çok ayrıntıya başvurulduğunu düşünüyorum.

    Bunun dışında hangi yayınları önerirsiniz derseniz bence deneme seti almayın, hepsinin mutlak hataları var, pegem çok kolay, körfez de öle, yargı aşırı zor diye duydum, murat yayınları da çok çelişkili sorular barındırdığı için tavsiye etmem, bence en mantıklı olanı, oturun konu çalışıp soru çözün, bol bol soru çözerseniz denemeye ihtiyacınız yok.. Günde 500-600 arası soru çözen adamın denemeye ihtiyacı yok. Mesela ben:))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.