Şimdi Ara

KPSS (Ortaöğretim) Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene 12. sınıfa geçtim Kpss başvurusu yapmak istiyorum. ösym aday işlemleri'ne (https://ais.osym.gov.tr) giriş yapabileceğim bir şifrem yok. Galiba başvuru yapmak için ösym başvuru merkezine gitmem gerekiyor doğru mudur? Bir de bu kılavuzu okudum ama aklımda soru işaretleri kaldı başvuru için gerekli olan belgeler tam olarak nelerdir? Sağlık raporu filan gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • Belgeye filan gerek yok. Başvuru merkezinde formu doldurursun ve bi fotoğrafını çekerler. Tamamdır. Sonra bankaya gider parayı yatırırsın. Başvuru merkezlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Muhtemelen okuduğun lisede bunlardan biridir zaten.

    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/KPSS/BasvuruMerkezleri_kpss16032016.pdf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

    Belgeye filan gerek yok. Başvuru merkezinde formu doldurursun ve bi fotoğrafını çekerler. Tamamdır. Sonra bankaya gider parayı yatırırsın. Başvuru merkezlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Muhtemelen okuduğun lisede bunlardan biridir zaten.

    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/KPSS/BasvuruMerkezleri_kpss16032016.pdf

    teşekkür ederim cevabınız için. temel lisede okuyorum onlar yok galiba da eve yakın bir yerde başka bir lise var oraya giderim yarın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.