Şimdi Ara

KPSS Ortaöğretim'de 80 puan ile atanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, (bilişim mezunuyum) KPSS Lisenin çıkmış sorularında 80 puan yapabiliyorum. Atanabilme şansım var mı? Merkezi ya da Sözleşmeli olarak?




  • Merhabalar benim de 79 puanim var bilgisayar muh. mezunuyum atanir miyim herhangi bir yere (meslek faketmeksizin) . tesekkurler.

  • Zabıt ve icra katipliğini deneyebilirsiniz. Mülakat ve sözlü sınav süreciniz iyi geçerse atanmanız için engel yok bence.

  • Şansınızı deneyin hocam bence. Ben üniversite sınavı, liselere geçiş sınavı, askeri okullar sınavına girmiştim hepsini ilk girmede kazandım, kpss ortaöğretimde de ilk girmeye kazanmıştım ama o zamanlar sağlık meslekte idim, ülkedeki en yüksek puanlı -sağlık meslek liseleri arasında en yüksek puanlı- devlet lisesi idi. 4-5 kere kpss lisansa girdim ve hiç soru çözmeyen sonuncu kişi bile başvurup istatistikte yerini alıp şansını denemek için başvuruyor, kpss -artık her ikisi içinde geçerli- ısrar edip defalarca denemek gerekiyor ama sonunda oluyor genelde. Sadece sınav aşaması için geçerli bu dediklerim. Ama inanılmaz disiplinli çalışıp kpss lisans kpss öabt ile de atanan arkadaşlarım oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denamint -- 18 Temmuz 2023; 1:26:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.